, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Outdoor kursusvirksomhed udbyder naturforløb med målbar stressreduktion samt ledelsesudvikling i samarbejde med erhvervspsykologer

 • 12 Dec 2023
 • 14:00 - 17:00
 • Erhvervshus Hovedstaden, kl 14:00 til 17:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
 • 18

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 5. december 2023.
 • Tilmeldingsfrist: 5. december 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Helt I Skoven er startet af to friluftsvejledere, med et fælles ønske om at skabe en virksomhed der faciliterer naturen og aktiviteter i skoven. I Naturen findes ro. En ro der kan formidles og faciliteres så den kan gavne gruppedynamikker, manifestere ledelsespsykologiske aspekter og hele og styrke stressramte. Det er disse kræfter virksomheden arbejder med og i.

Med friluftslivs discipliner som træklatring og bushcraft tilbydes kursusforløb for stress-sygemeldte. Med afsæt i evidensbaseret forskning forkortes stresssygemeldingen.

Virksomheden er nystartet med minimal traction og søger via Springboardet inspiration og løsninger til at få sat gang i salget.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

  1. 1. Hvordan gearer virksomheden salget, herunder en diskussion af segmentering, kommunikation, branding og salgsstruktur?
  2. 2. Hvilke partnerskaber, koncepter mv. bør virksomheden fokusere på med henblik på at bygge en økonomisk bæredygtig virksomhed?


   Industri: Serviceydelser/konsulent/rådgiver

   Udviklingsstadie: Proof of Concept

   Region: Hovedstaden

   Kompetencer der efterspørges til panelet:

   • Forretningsudvikling
   • Salg
   • Partnerskaber
   • Strategi og vækstplaner


   Introduktion

   Virksomheden faciliterer natur og friluftsliv, med et friskt pust, og med fødderne solidt plantet i forskning, teori og med certificerede specialer i bla. buschcraft, træklatring, vinterfjeld, lejrliv, friluftstraditioner i Norden, bruges denne baggrund aktivt i design af events og ture og som katalysator for udviklingsmuligheder.


   Løsninger

   Til kommuner tilbydes stressreducerende forløb til stress sygemeldte borgere. Her tages et hold på 8-10 borgere med i (privat) skov på en ugentlig dag, over 8 uger.

   Forløbet indeholder aktiviteter og faciliterer “væren” i naturen der giver plads til healing af krop og sind. Der faciliterer mestringsoplevelser og flow, og forkorter vejen til balance og ro.

   Til B2B tilbydes grønne events og dagsarrangementer i naturen. Der er produceret en Flyer med 10 forskellige tilbud, f.eks. ”Skoven fra oven” med træklatring, “Spa dag i naturen”, med svedhytte, “Bål kokken tænder op” med fælles madlavning over bål. Alt sammen som sociale aktiviteter i skoven.


   Kunder (eksempler, ikke realiseret)

   • Kommuner - Jobcentre, Stress reducerende forløb

   • HR Afdelinger i større private virksomheder, grønne events og aktiviteter i skoven

   • Veteranforeninger, stress reducerende forløb


   Samarbejdspartnere

   • Erhvervspsykologer, understøtter tema og skaber udfordringer


   Ambitioner

   Ambitionen er på den korte bane at skabe en virksomhed begge ejere kan leve af.

   Antallet af voksne danskere med stress er konstant stigende (21% i 2013, 25% i 2017 og 29% i 2021 iflg. Sundhedsstyrelsen), potentialet for at opbygge solide stressreducerende programmer er derfor stort. Virksomheden vil gerne, på sigt, opbygge standardiserede, nationale, forløb, der fungerer som “det tredje ben” i samarbejde med eksisterende tilbud ved stresssygemeldinger. Dette vil kræve certificering af metoder og oplæringsforløb af nye friluftsvejledere, der kan bære et nationalt program.


   Team

   Virksomheden er stiftet af to garvede outdoor mænd og uddannede friluftsvejledere med hver deres solide erhvervsbaggrund, der bl.a har stået på udeliv, social- og foreningsarbejde, event produktioner, produktionssikkerhed og ekstrem-ekspeditioner på tværs af kloden. I og med naturen tilbydes events, dagskursus og længere forløb.


   Status

   Virksomheden har gennem sit første år brugt meget tid på at udvikle og beskrive produkter, og præsentere dem for netværk, og potentielle kunder. Der er brugt meget tid på udvikling af materialer (website, flyers, tekster, mails osv.) både i salgsøjemed - men også med tanke på vigtigheden at være enige om virksomhedens retning og form fra start af. Det har båret drypvis frugt med enkelte kunder, men man mangler nu at høste potentialet af alt dette grundlæggende arbejde. Landingsbanen er asfalteret og flyet er klar - men passagererne mangler endnu.


   CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
   Powered by Wild Apricot Membership Software