, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Vejle: To fødevarevirksomheder søger sparring

 • 21 Feb 2024
 • 13:30 - 17:00
 • Innovation Hub FOOD, kl 13:30 til 17:00 pa Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
 • 12

Registration

 • TILMELDINGSFRIST: 14. februar 2024
 • TILMELDINGSFRIST: 14. februar 2024


Introduktion til SPRINGBOARD®

Dobbelt SPRINGBOARD® med to fødevarevirksomheder søger sparring:

Branche: Fødevarer

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomhed 1: Snack-produkter (kød) af høj kvalitet har ambitioner om at blive første-valget på markedet, og søger sparring en sund skalering via de rigtige målgrupper - og finansieringen hertil.

Virksomheden vil med sine produkter være forbundet med højkvalitet og velsmag, og ved en konkurrencedygtig pris være første-valget på markedet.

Produkterne skal være en smagsoplevelse og kunderne skal føle de får en nem to-go løsning, der opleves med god samvittighed.

Markedet for de nuværende produkter er enormt stort, men også snævert. Målgrupperne kan med den høje kvalitet udvides markant, så markedet bliver endnu større i DK og internationalt.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

     1. Kunde- og salgsstrategi: Der ønskes hjælp til at indsnævre fokus til den, eller de helt rigtige målgrupper, samt markeder og hvordan salget øges.

     2. Plan for finansiering og kapitalfremskaffelse: Den rigtige mellemfinansiering/lagerfinansiering og de rigtige investorer?


       Region: Syddanmark


        Virksomhed 2: Eneste chokolade og kaffe, der i EU må anprises som klimavenlig og bæredygtig, og som har international kvalitet - søger sparring på salgs- og brandingstrategi

        Vær med til at knække koden for at få kunderne (B2B og/eller forbrugerne) til at købe reelt bæredygtige fødevarer. Fødevarer, der lovlig må anprises som bæredygtige. Vi introducerer high-end chokolade, kaffe og te mht. kvalitet og storytelling, målrettet forbrugere, specialbutikker, og B2B løsninger.


        Punkter til sparring

        Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

            1. Kunde- og salgsstrategi: De/det rigtige kundesegment (B2B?/B2C?), og hvordan vi det bedst øger salget.

            2. Brandingstrategi: Bæredygtige/klimavenlige produkter har en højere pris og højere kvalitet. Hvordan brandes begrebet ”Bæredygtigt” som et lækkert og eksklusivt produkt?


              Region: Midtjylland              CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
              Powered by Wild Apricot Membership Software