, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: Virksomhed, der designer og sælger opbevaringsløsninger, søger strategisk sparring til videre vækst

 • 28 Feb 2024
 • 13:30 - 16:30
 • Holst Advokater, kl 13:30 til 16:30 pa Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus
 • 15

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 21. februar 2024
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 21. februar 2024

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden designer opbevaringsløsninger til small living spaces og producerer i genanvendte eller miljøcertificerede materialer. Trods et usikkert marked, så er virksomheden kommet godt fra start og har i dag et fint fundament i DK. Jeg forventer vækst fra nye produkter, men også nye markeder, som er vores udfordring.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                1. Nye markeder i DK

                Hvordan kan virksomheden vækste ved at indtræde i nye markeder i DK? Hvilke andre markeder bør vi stase på, fx kontraktmarkedet – og hvordan?

                2. Internationalisering

                Hvordan bør virksomheden gribe sin internationalisering an for at få salg i et marked uden for DK?

                3. Udvidelse af team

                Hvad bør founder have for øje i ønsket om at udvide teamet med en ressource? Og hvad er de klogeste kompetencer at investere i med ansættelsen af den første medarbejder?


                        Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

                        Udviklingsstadie: Proof of Business

                        Region: Midtjylland

                        Kompetencer i panelet:

                        • Afsætning & Distributionskanaler
                        • B2G
                        • Markedskendskab Skandinavien


                        Virksomheden startede, fordi der manglede et ordentligt produkt til affaldssortering, som ikke skulle under køkkenvasken eller i køkkenskuffer, hvor mange ikke har plads. Efter flere workshops og antropologiske undersøgelser fik jeg viden om, hvad der irriterer ved affaldssortering, hvordan barrierer opstår for at affaldssortere og hvilke krav og præferencer bruger har. Den viden lagde grundlag for affaldsboksen. Jeg valgte at producere den i DK for at kunne minimere CO2 ved transport, ordentlig dokumentation og ordentlige arbejdsforhold. Derudover er affaldsboksen produceret i genanvendt plast, da det er det eneste, som giver mening, når man skaber et produkt til affaldssortering.


                        Vi løser udfordringer for kunder, som bor småt og som ønsker at organisere, sortere og opbevare på i et stilfuldt og brugervenligt design. Alle vores produkter er væghængte og pladsbesparende.


                        Vores målgruppe er fysiske og online designbutikker, samt vores webshop til B2C. Vi har en platform, hvor små B2B forhandlere selv går ind og laver deres ordre, som jeg godkender. Ordren går til vores lagerhotel i Herning, hvor der pakkes og sendes ud. Samme proces med B2C. Ca. 85% af vores salg er B2B og primært til online designbutikker. Vi satser på volumen, da det er formålet med dyrt indkøbte støbeformene, mens vores træprodukter er dyrere, men ingen omkostninger i værktøjer.


                        Vores største kunder er Manufactum i Tyskland, Boozt i Sverige, Coolshop, hjem.dk, Bahne, PolitikenPlus, Trendyliving, Byflou i DK.


                        Konkurrenter er IKEA, kopister.


                        Jeg har en ambition om at omsætte for omkring 32 mio. om 3-4 år.


                        Jeg er eneste ansatte i teamet, mens mine investorer ejer 30% og har stillet deres team til rådighed til småopgiver som grafik, branding, e-commerce og lign.


                        Indeværende regnskabsår viser et lille overskud, og vi forventer at afslutte vores regnskabsår 31. maj 2024 med et driftsresultat på omkring 400.000kr i overskud, hvilket skyldes nye produkter.

                         CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                         Powered by Wild Apricot Membership Software