, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: SaaS-forretning leverer NFC-baseret digital kundeloyalitet - Go To Market strategi med fokus på partnerskaber

 • 05 Mar 2024
 • 13:30 - 16:30
 • Innova Advokatfirma, kl 13:30 til 16:30 pa Mindet 2 8000, Århus C
 • 19

Registration

 • TILMELDINGSFRIST: 28. februar 2024
 • TILMELDINGSFRIST: 28. februar 2024

Register


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden gør det økonomisk rentabelt for mindre butikker at digitalisere kundeloyalitet. Virksomheden er på markedet med et antal kunder fra forskellige brancher og er nu klar til for alvor at sætte fokus på salg til butikskæder - via strategiske partnerskaber.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

     1. 1. Go To Market strategi
     2. 2. Strategiske partnerskaber

       Branche: Software/SaaS, Digitalisering (af eksisterende virksomheder)

       Udviklingsstadie: Proof of Business

       Region: Midtjylland

       Kompetencer til panelet:

       • Strategi og vækstplaner
       • Partnerskaber
       • Marketing & Branding
       • B2B
       • Salg


       ● Vi gør det økonomisk rentabelt for mindre butikker at digitalisere deres kundeloyalitet. Gæsterne beholder deres loyalitet som de er vant til, fra de gammeldags stempelkort, mens butikkerne får adgang til data på brugen af deres loyalitetsprogram i anonymiseret form.

       ● Vi digitaliserer stempelkort, som kunderne efterspørger, da de ikke længere har en pung at opbevare dem i, hvorfor de ofte bliver væk, og kunderne opnår derfor sjældent deres bonus - hvorfor kortene ikke virker loyalitetsskabende.

       ● Butikkerne efterspørger data og en god digital løsning, som er nem at håndtere. Med vores patentanmeldte NFC stempler, er det ligeså nemt at stemple telefoner som papkort.

       ● Samtidig tilbyder vi butikkerne deres egen marketingkanal, hvor de kan sende beskeder og tidsbegrænsede tilbud direkte til deres loyale kunder, uden at skulle tænke på SoMe algoritmer eller email spam-filtre.

       ● Vi laver butikkernes egen white labelled app, ligesom man kender det fra Lagkagehuset eller Espresso House, så det er deres brand og deres relation til deres gæster, der styrkes.

       ● Vi er en SaaS-forretning, hvor vores kunder køber en onboardingpakke og derefter betaler pr. måned.

       ● Vi har kunder i flere brancher, som f.eks. kaffebarer, ishuse, caféer, kantine og en massør.

       ● Vores marked er diverse detailbutikker (med begrænset antal varenumre), service-udbydere, samt kantiner - og måske endnu flere, I kan tænke jer frem til?

       ● Vækstpotentialet og ambitionerne er store. Målet er at skulle ud over Danmarks grænser i løbet af 2025. Vi vil være de ledende på kundeloyalitet.

       ● Vi er to founders, som pt. er de eneste involverede, med hjælp fra dygtige vejledere og gode mennesker. Den ene founder har en meget stærk teknisk baggrund, som gør, at vi selv har kodet hele vores løsning.

       ● Vi har indtil videre Bootstrapped, men har netop fået vigtig soft funding i hus.

       ● Vi har et godt produkt, som er salgsklart og salgsbart. Vores ICP har flyttet sig fra de helt små butikker, til de mindre “kæder” med 2+ butikker. Vi har et begrænset antal betalende kunder, som er glade og tilfredse, og vi er klar til at give den gas og eksekvere.

       ● Vores platform er klargjort til skalering, og selve vores kundehåndtering og onboarding arbejder vi på at gøre klar.

       ● Vi tror på, at strategiske partnerskaber kan være en rigtig god måde for os at komme bredere ud i markedet på, og derfor vil vi gerne have fokus på disse.


       CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
       Powered by Wild Apricot Membership Software