, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Holbæk: Ambitiøs, unik, bæredygtighedscertificeret strandcampingplads søger sparring til vækst, højere belægning samt nye markeder & kundesegmenter

 • 27 May 2024
 • 10:00 - 11:45
 • Sparekassen Sjælland-Fyn, kl 10:00 til 11:45 pa Ungehuset Lucerna; Ahlgade 3F; 3. sal, 4300 Holbæk
 • 14

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 21. maj 2024
 • Tilmeldingsfrist: 21. maj 2024Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden er en moderne strandcampingplads midt i naturen med fokus på kvalitet, nærvær og personligt værtskab. Gæsterne får den perfekte kombination af ro, natur og åben himmel.

Der tilbydes overnatning i hytter, telte og campingvogn. Mulighederne spænder fra a-hytter med masser af komfort, canvastelte og til den lidt mere primitive tøndehytte, hvor man vågner op til lyden af brølende urokser fra dyreparken.

På campingpladsen findes der udover overnatning, et ishus samt et spisested med fokus på økologiske og lokale råvarer.

Virksomheden er blevet drevet af nuværende ejere i 3 år, og virksomheden oplever en stor vækst. Kundesegmentet er købestærke børnefamilier samt par i alderen 25-60 år fra København og Sjælland.

Der er stort vækst -og udviklingspotentiale i nye kundesegmenter, nye markeder og i produktsortimentet.

Springboardet afholdes som en del af et udviklingsforløb for mindre virksomheder, som gennemføres af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S og Motivhuset ApS.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer, udfordringer eller spørgsmål:

 1. 1. Sparring til struktur på virksomhedens udvikling/vækst og strategi ift. investeringer. Hvordan skaber vi mest muligt værdi for vores gæster?

 2. 2. Markedsføringsstrategi og markedsparathed til nye markeder som Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

 3. 3. Sparring på markedsføring samt SoMe strategi og handleplan.


  Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport)

  Udviklingsstadie: Proof of Scale

  Virksomhedens CVR-reg.: Sjælland

  Kompetencer i panelet:

  • Forretningsudvikling / strategi
  • Markedsføringsstrategi
  • Markedsføring /SoMe strategi  Virksomheden tilbyder en unik overnatningsmulighed med natur, bæredygtighed og komfort i fokus. Virksomheden inviterer danskerne med ud i naturen uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Der er truffet mange bevidste valg for at øge værditilbuddet.


  Virksomheden er overtaget som en etableret virksomhed med fast kundebase i 2021.


  Markedet indenfor overnatning er stort, og overnatning i naturen er i øjeblikket en megatrend.


  Konkurrenter på markedet inden for oplevelsesøkonomi er mange, men da virksomheden sælger et unikt produkt, er konkurrencen mindre på nogen punkter.


  Ledelsen består af 2 ejere, og teamet består af 2 flexjobbere som arbejder hhv. 1 time/ugen og 12 timer/ugen. Herudover har virksomheden 10 sæsonmedarbejdere i juli.


  Forretningsmodellen er B2C, og kunderne er lige dele overtagede kunder, traditionelle campister, og det nye kundesegment af købestærke og kvalitetsbevidste natur-campister.


  Virksomheden blev købt for 3,5 mil hvoraf 1,5 mil er et realkreditlån, 800.000 egenkapital og en kassekredit på 1 mio. kr.


  Virksomheden er i stor vækst men der er ingen struktur for det. Virksomheden ønsker derfor hjælp til en strategi for hvordan man vækster kontrolleret med fokus på at fylde ud hverdagene, ydersæsonerne samt at indtræde på nye markeder i SE, NO, DE, NE


  Virksomheden er langt i udviklingen men virksomhedens mål, ønsker og drømme er større.

  CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
  Powered by Wild Apricot Membership Software