, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Holbæk: SaaS startup vil udbyde innovativ og brugervenlig rekrutteringsplatform, der skal gøre rekrutteringsprocessen mere tilgængelig og effektiv

 • 27 May 2024
 • 12:30 - 14:30
 • Sparekassen Sjælland-Fyn, kl 12:30 til 14:30 pa Ungehuset Lucerna; Ahlgade 3F; 3. sal, 4300 Holbæk
 • 15

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 21. maj 2024
 • Tilmeldingsfrist: 21. maj 2024Introduktion til SPRINGBOARD®

Startup vil udbyde en innovativ rekrutteringsplatform for at gøre rekrutteringsprocessen mere tilgængelig og effektiv for virksomheder med høj udskiftning af medarbejdere. Missionen er at forenkle rekruttering, så det er overkommeligt for alle, inklusiv dem uden tidligere HR-erfaring.

Ved at bruge løsningen får virksomhedsejere adgang til et brugervenligt system og en omfattende CV-database, der hjælper med at finde det bedst mulige match mellem job og kandidat. Virksomheden vil også tilbyde skræddersyede headhunting- og rekrutteringstjenester.

Platformen understøtter hele rekrutteringsforløbet fra jobopslag, modtagelse og sortering af ansøgninger til direkte kommunikation med kandidater via et indbygget chat-system. Dette system er også forstærket af et pointgivning system til at vurdere kandidaternes egnethed.

Målsætningen er at blive den fortrukne jobportal og rekrutteringsplatform for virksomheder og jobsøgende. Virksomheden forventer at gå i markedet juni 2024.

Springboardet afholdes som en del af et udviklingsforløb for mindre virksomheder, som gennemføres af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S og Motivhuset ApS.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer, udfordringer eller spørgsmål:

  1. 1. Hvordan skal vi prissætte vores ydelser og hvilken prisstrategi bør vi vælge?

  2. 2. Sparring på plan om todelt markedsføringsstrategi: 1. At få cv'er på siden. Her vil vi bruge Facebook, TikTok og Instagram. 2. At få virksomheder til at bruge systemet. Her vil vi primært reklamere på LinkedIn.

  3. 3. Er der forhold vedrørende brugerrettigheder og GDPR, som virksomheden skal være opmærksom på?


    Branche: Software/SaaS

    Udviklingsstadie: Proof of Concept

    Virksomhedens CVR-reg.: Sjælland

    Kompetencer i panelet:

    • Prissætning / prisstrategi
    • Markedsføringsstrategi
    • Brugerrettigheder / GDPR    Virksomheden vil udbyde en innovativ rekrutteringsplatform designet til at forenkle og effektivisere rekrutteringsprocessen for små til mellemstore virksomheder, typisk med 2-20 medarbejdere. Vores mission er at gøre rekruttering tilgængelig og overskuelig for alle - selv for dem uden tidligere HR-erfaring.


    Med løsningen får virksomhedsejere adgang til et nemt at bruge, effektivt rekrutteringssystem og en omfattende CV-database, der sikrer det bedst mulige match mellem job og kandidat.


    Systemet er specielt udviklet til at håndtere rekruttering på en intuitiv og brugervenlig måde. Fra oprettelse af jobopslag, modtagelse af ansøgninger, sortering og vurdering af kandidater, til kommunikation med potentielle ansatte - alt dette håndteres direkte i systemet.


    Et centralt element er vores indbyggede chat-system, der tillader direkte, let kommunikation mellem virksomhed og kandidat. Dette er yderligere understøttet af vores pointgivningssystem, som hjælper virksomhedsejere med at evaluere og rangordne kandidaterne baseret på deres egnethed for jobbet.


    Forestil dig, at du er café-ejer og har brug for personale hen over sommeren. Med vores system kan du oprette en virksomhedsprofil, lave et jobopslag, modtage ansøgninger, og selv kontakte kandidater, der søger arbejde. Vores intuitive system holder styr på alle dine ansøgninger, gør det nemt at vurdere kandidater og vælge de bedste til samtale. Det frigør dig fra at skulle holde styr på et virvar af e-mails og hjælper dig med at holde fokus på at vælge de bedste kandidater til dit team.


    Med løsningen bliver rekruttering simpel, effektiv og overkommelig - lige som det bør være.

    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
    Powered by Wild Apricot Membership Software