This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: Online platform, der revolutioner livskvaliteten for mennesker med udviklingshandicap, søger sparring på udvikling, skalering og kapitalfremskaffelse

 • 12 Sep 2024
 • 13:30 - 16:30
 • VIA, kl 13:30 til 16:30 pa Ceresbyen 24; Lokale B2.15, 8000 Aarhus C
 • 21

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 5. september 2024
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 5. september 2024

RegisterIntroduktion til SPRINGBOARD®

Online platform revolutionerer livskvaliteten for mennesker med udviklingshandicap gennem en innovativ online platform. Vores virksomhed, nu med 9 ansatte, har indgået en 5 millioners aftale med landets 5. største kommune og ønsker at udvide til flere kommuner. Missionen er at blive "the place to go" for mennesker med udviklingshandicap, deres pårørende, pædagogisk personale og de organisationer, som støtter dem.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                    1. 1: Strategisk udvikling
                     Hvordan kan vi vækste virksomheden i DK og blive the go-to place for både mennesker med udviklingshandicap og deres støttegruppe?

                    2. 2: Skalering
                     Hvordan får vi onboardet kommunerne, og hvordan prissætter vi vores tjenester?

                    3. 3: Kapitalfremskaffelse
                     Hvilke muligheder har vi på nuværende stadie? Og hvor skal vi kigge hen?

                                Branche: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

                                Udviklingsstadie: Proof of Concept

                                Virksomhedens CVR-reg.: Midtjylland

                                Kompetencer i panelet:

                                • Finansiering & Kapitalrejsning
                                • Forretningsudvikling
                                • Prissætning


                                Virksomheden

                                Virksomheden er en dansk virksomhed, der arbejder for at revolutionere livskvaliteten for mennesker med udviklingshandicap. Vi stræber efter at blive "The place to go" for denne målgruppe, deres pårørende, pædagogisk personale og de organisationer, der støtter dem. Vores tilgang kombinerer teknologi og samfundsansvar, hvilket skaber en platform, der opfylder specifikke behov og ønsker fra en ofte overset gruppe.


                                Produkt/Ydelse

                                Vores platform løser problemet med manglende information, tilgængelighed og støtte for mennesker med udviklingshandicap. Vi samler information om aktiviteter, events, vidensmaterialer og ressourcer på ét sted og tilbyder mulighed for brugere at dele egne aktiviteter og finde samarbejdspartnere.


                                Forretningsmodel

                                Virksomhedens forretningsmodel er baseret på abonnementsordninger for kommuner, NGO'er og andre organisationer. Vi tilbyder også betalte tjenester og reklameplads til relevante virksomheder og institutioner, hvilket sikrer en bæredygtig indtægtsstrøm.


                                Kunder og Markedet

                                Vores primære kunder er kommuner og organisationer, der arbejder med mennesker med udviklingshandicap. Vi har indgået en 5 millioner kroners aftale med landets 5. største kommune og arbejder på at udvide vores kundebase til flere kommuner og organisationer på landsplan. Markedet for støtte til mennesker med udviklingshandicap er stort og voksende, både nationalt og internationalt.


                                Vækstpotentiale/Mål/Ambition

                                Vores ambition er at blive den førende platform i Danmark, før vi udvider til Norden og senere Europa. Vi sigter mod at blive den go-to ressource for alle, der arbejder med eller støtter mennesker med udviklingshandicap, og dermed skabe en global indflydelse.


                                Ledelse og Team

                                Virksomheden består af et dedikeret team på 9 ansatte (11 fra oktober). Vi har inhouse udviklere, gamification-eksperter, samt medie- og community-teams, hvilket har styrket vores kapacitet til at forbedre og tilpasse platformen kontinuerligt.


                                Status

                                Virksomheden er i en spændende vækstfase. Vi har afsluttet den indledende udviklingsfase af vores platform og har sikret en stor aftale med landets 5. største kommune. Vores fokus er nu på at skalere, forbedre vores produkt og udvide vores rækkevidde til flere kommuner og organisationer. Vi er i gang med at genopbygge hele platformen, da beta-versionen, som blev udviklet i Bangladesh, ikke levede op til ønsket kvalitet. Vi lancerer den nye version af platformen for landets 5. største kommune i starten af september.

                                 CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                                 Powered by Wild Apricot Membership Software