This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Virksomhed udfordrer paradigmet om stillesiddende arbejdskultur og erhvervsrisikoen ift. helbred, energi og trivsel, som det medfører

  • 27 Aug 2024
  • 14:00 - 16:30
  • BLOXHUB, kl 14:00 til 16:30 pa Frederiksholms Kanal 30, 1220 København
  • 19

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 20. august 2024
  • Tilmeldingsfrist: 20. august 2024

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden har specialiseret sig i at reducere siddetiden hos videnstunge medarbejdere ved skrivebordet. Konsekvenserne i dag er nedsat trivsel og samt accelerator for stress og livsstilssygdomme, hvor konsekvenserne rammer både medarbejdere, virksomheder og samfundet.

Der tages udgangspunkt i den mentale vinkel, så mindset og kultur ændres for at opnå en varig forandring. Virksomheden løser den udfordring, at stillesiddende arbejde er en erhvervsrisiko som følge af den markante fysiske og mentale belastning i en tid hvor vores samfund bliver stadig mere stillesiddende for alle aldersgrupper.

Virksomhedens koncept fokuserer på ændring af enkle, daglige rutiner, der forbedrer energiniveauet og støtter kroppens naturlige helingsprocesser og hjernens måde at arbejde på. Det passes ind i arbejdsdagen på en naturlig måde og er tilpasset nye officielle anbefalinger.

Ejeren er meget erfaren på området; Fysioterapeut, foredragsholder og forfatter.

Virksomheden er godt positioneret og nu klar til at udnytte markedspotentialet og skalere yderligere med hjælp fra panelet.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                          1. 1. At finde forretningsmodel, der understøtter skalérbarheden og at nå bredt ud.

                          2. 2. At få skabt interesse om et ”usexet” og overset budskab ift. fysisk og mental trivsel.
                            Hvilken potentielle partnerskaber ser panelet?

                          3. 3. At skabe et værdifuldt brand og koncept, som kan sælges som del af exit strategi inden for 10 år.


                          Branche: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering

                          Udviklingsstadie: Proof of Business

                          Virksomhedens CVR-reg: Hovedstaden

                          Kompetencer i panelet:

                          • Strategi for skalering/forretningsmodel
                          • Marketing & Branding
                          • Partnerskaber


                          Virksomheden

                          Vi specialiserer os i at reducere siddetiden hos videnstunge medarbejdere ved skrivebordet. Vores tilgang understreger vigtigheden af at sidde mindre for både fysisk og mental sundhed, i en tid hvor vores samfund bliver stadig mere stillesiddende for alle aldersgrupper.

                          Virksomheden tager udgangspunkt i den mentale vinkel, så vi ændrer mindset og kultur for at opnå en varig forandring.


                          Produkt/ydelse

                          ”At I tør!” Det er Chris MacDonalds svar til publikum på spørgsmålet til salen om, hvor mange, der har et stillesiddende arbejde.

                          Paradokset er:

                          Løsningerne er meget lettere, end vi tror.

                          Konsekvenserne er meget værre, end vi tror.

                          Vi løser den udfordring, at stillesiddende arbejde er en erhvervsrisiko som følge af den markante fysiske og mentale belastning. Konsekvenserne er nedsat trivsel og samt accelerator for stress og livsstilssygdomme. Vores koncept fokuserer på enkle, daglige rutiner, der forbedrer energiniveauet og støtter kroppens naturlige helingsprocesser og hjernens måde at arbejde på. Det skal kunne passes ind i arbejdsdagen på en naturlig måde.


                          Med virksomhedens koncept får vi vigtig viden ud og skubber til mindset og kultur, så vi kan passe vores arbejde på en måde, som ikke behøver at gamble med liv og helbred.


                          Hvilken løsning

                          Vi udfordrer paradigmet om stillesiddende arbejdskultur ved at tilskynde til en mere aktiv tilgang til arbejdsdagen. Ved at adressere de barrierer, der holder folk fast i stillesiddende vaner, revitaliserer vi eksisterende løsninger og skaber varig adfærdsændring.


                          Forretningsmodel

                          Vi tilbyder fysiske kickstartoplæg og lederwebinarer samt online aktiviteter til virksomheder, der ønsker at implementere vores koncept. Vores skalerbare tilgang inkluderer oplæring af AMR/HR og tovholdere med online workshops og løbende sparring. Der er tilknyttet en online platform med lettilgængelige materialer, der er designet til at engagere og motivere medarbejdere og tovholdere.


                          Kunder

                          Vi har opnået betydelig tilslutning fra førende finansielle institutioner som Spar Nord, Jyske Bank og Sparekassen Danmark, samt interesse for koncept og foredrag fra store virksomheder som Lundbeck, Novo Nordisk og Ørsted. Desuden har flere kommuner, en række private virksomheder fra forskellige brancher og flere retsinstanser taget vores tilgang til sig.


                          Markedet

                          Markedet for ”reduceret siddetid” er massivt og voksende i Danmark, hvor vi er det næstmest stillesiddende folkefærd i Europa. Med over 1 million danskere, der er fysisk aktive i mindre end 5 minutter om dagen, og en stigende byrde af stress, depression og livsstilssygdomme, er behovet for ændringer i arbejdsmiljøet akut.

                          Vores koncept adresserer disse udfordringer ved at tilbyde en praktisk tilgang til at integrere bevægelse i hverdagen, hvilket ikke kun forbedrer helbredet, men også øger produktiviteten og trivslen på arbejdspladsen.


                          Konkurrenter

                          Mange tilbyder bevægelseskoncepter, men de falder ofte igennem, da medarbejderne ikke finder dem motiverende nok, og de rammer typisk dem, der allerede er aktive. Dette løser ikke udfordringen for de mest stillesiddende medarbejdere.

                          Nogle ser ergonomi som en løsning, men Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø understreger nu, at ergonomi alene ikke løser problemer som smerter og stress; det kræver variation og alsidig brug af kroppen – et helt andet mindset.


                          Ambition

                          Vi stræber efter at ændre den stillesiddende kultur ved at nå ud til et stort antal virksomheder. Vores mål er at etablere vores brand som det førende navn inden for reduktion af siddetid i Danmark og positionere os som en attraktiv samarbejdspartner.


                          Ledelse og team

                          Som eneste ansat i virksomheden samarbejder jeg med erfarne freelancere, der deler min passion for at forbedre arbejdsmiljøet. Derudover gør jeg brug af eksterne ressourcer indenfor IT, grafik, salg og kundeservice.


                          Økonomi/finansiering

                          Efter udfordringer med likviditet og indtjening i en årrække med bl.a. Corona, ser vi nu frem til et efterår med betydelige ordrer og stabil vækst og indtjening.


                          Status

                          Vores koncept har vist sig levedygtigt med stærk interesse fra store kunder og partnere (pt. et pensionsselskab), og vi er godt positioneret til at udnytte markedspotentialet og skalere vores virksomhed yderligere.

                          CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                          Powered by Wild Apricot Membership Software