PARTNERE

95 % MENER AT VIRKSOMHEDERNE ER INTERESSANTE

63 % ER EN DEL AF VIRKSOMHEDERNE EFTER SPARRING
98 % BLEV INSPIRERET OG UDFORDRET TIL AKTIVITETERNE

9,2 / 10 RATING AF SPRINGBOARD®s

Hos CONNECT Denmark har vi forskellige typer af medlemskaber og partnere. Det er både muligt at få sig et individuelt medlemskab, hvis man fx har en enkeltmandsvirksomhed eller hvis man blot er interesseret i at udvide sit netværk og sine kompetencer ved hjælp af vores aktiviteter. Derudover tilbyder vi også medlemskaber til virksomheder, hvor flere medarbejder typisk får adgang til vores aktiviteter. Gennem de seneste 20 år har vi også udviklet strategiske samarbejder med virksomheder, hvor vi begge kan hjælpe hinanden frem på markedet. Herunder er vores partnere og strategiske samarbejdspartnere oplistet: 


Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse er vores primære udviklingspartner, hvor vi i samarbejde arbejder på at få Danmark med foran i bussen når vi taler iværksætteri og udvikling. Vores fornemste opgave!

Læs om vores bevilling fra Erhvervsfremmebestyrelsen.

Vækstfonden er statens finansieringsfond som I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af.

Kontaktinfo

Danish Business Angels (DanBAN) er Danmarks stærkeste business angel netværk bestående af 250 private investorer, der investerer i startups nationalt og internationalt. DanBAN er et landsdækkende netværk med aktive business angels, som har en minimum investeringsramme på 3 mio. kr.

Kontaktinfo

EY engagerer sig i forhold til entreprenører, i nye såvel som etablerede økonomier rundt om i verden, bidrager til at skabe vækst, fremme innovation og etablere netværk med fremtidens globale ledere.

Danmarks Tekniske Universitet er Danmarks største og førende miljø indenfor uddannelse af ingeniører og teknisk videnskabelig forskning. DTU huser 11.000 studerende og beskæftiger 6.000 medarbejdere.

Vi arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Gennem vores filantropiske arbejde støtter vi en lang række projekter, samarbejder og aktiviteter. BLOX er et eksperimenterende byggeri og et eksempel på bæredygtig byudvikling.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning.

Atradius tilbyder løsninger, der understøtter din vækst. Vi er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%.

Coop Crowdfunding forbinder fødevareiværksættere med forbrugere og gør vejen fra idé til butikshylde kortere. Ambitionen er at gøre det nemmere for iværksætterne at lykkes samtidig med at forbrugerne får medansvar i, hvad vi skal spise i fremtiden.

Eksportrådet arbejder for, at danske eksportører får de bedst mulige betingelser for at klare sig i den internationale konkurrence og for, at udenlandske virksomheder skal etablere sig i Danmark.

Heyfunding er en matchmaking platform for kapitalsøgende startups og risikovillige investorer. De samler hele det danske startup økosystem af business angels, venture kapitalfonde, acceleratorer samt mange andre aktører. 

VIA tilbyder uddannelser, indgår samarbejder og udvikler viden, der altid er rettet mod virkelighedens udfordringer. VIA er til stede på 8 campusser i hele Midtjylland.

AU CEI er et kompetencecenter for entreprenørskabs-undervisning på Aarhus Universitet og danner bro mellem den teoretiske forskning og dens anvendelse i samfundet.

Beierholm leverer revision og rådgivning til en stor del af Danmarks små og mellemstore virksomheder. Vi har fokus på alt det, der giver startups og vækstvirksomheder evnen til at finde stabilt fodfæste og grobund for mere

BOREAN Innovation er et innovationsmiljø der skaber, udvikler og investerer i videns baserede iværksættervirksomheder, som kan blive morgendagens vækstvirksomheder.

Capnova er et landsdækkende investerings- og udviklingsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder.

CooperSurgical Fertility and Genomic Solutions is the global leader in IVF and reproductive genetics, providing innovative products and services for every step in the ART journey. Our company vision is a world with healthy women, babies and families.


DanTaxLegal er "din revisor i Tyskland". Dantax har mere end 25 års erfaring med økonomisk rådgivning af erhvervsvirksomheder og private på tværs af grænsen mellem Danmark og Tyskland.

DI er Danmarks største erhvervsorganisation. I DI får du bl.a. personalejuridisk rådgivning, adgang til massevis af netværk og rådgivning om nye markeder fra DI’s 9 internationale kontorer. Startups kan få første års medlemskab gratis.

Erhvervsakademi Aarhus udvikler og udbyder de praksisnære videregående uddannelser. De et af landets største erhvervsakademier med over 4000 fuldtidsstuderende, 3400 deltidsstuderende og 300 ansatte.

SDU RIOarbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, forskerstøtte, kontraktjura, teknologiudveksling og patentering, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende.

Fyns Maritime Klynge består af 100+ virksomheder, som fordeler sig over hele Fyn. Virksomhederne i klyngen repræsenterer det maritime erhverv bredt – som værfter, havne, rederier, udstyrsproducenter, rådgivere og leverandører.

Sønderborg Vækstråds overordnet målsætninger er at skabe det mest attraktive erhvervsmiljø i Danmark for bæredygtig teknologi, iværksætteri og erhvervsturisme i en industriel klynge.

Holst, Advokater er et erhvervsorienteret advokatfirma, der yder full service rådgivning til klienter i det private erhvervsliv i Danmark og i udlandet, til den offentlige sektor og til privatpersoner.

Krifa er en fællesbetegnelse for Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Krifa har over 200.000 kunder og er dermed Danmarks 4. største a-kasse og fagforening.

Favrskov Kommune finansierer den lokale erhvervsservice, så virksomheder og iværksættere gratis kan få vejledning af Erhvervsrådet.

Odense er i en transformation fra stor dansk by til dansk storby. Odense Seed and Venture har et stærkt netværk af investorer og arbejder på at tiltrække virksomheder, der kan understøtte denne udvikling.

Hos os får du rådgivning skåret ind til benet, leveret som effektive løsninger. Vi favner mere end 30 forretningsområder, og vores 200 medarbejdere taler, tænker og samarbejder på mere end 25 sprog. Dette gør os til et af de stærkeste internationale advokatkontorer i Norden.

Penneo hjælper organisationer på tværs af brancher såsom revision og regnskab, finans, jura, og ejendomsadministration samt HR og administrationsafdelinger med at digitalisere deres forretningsprocesser og dokumentarbejdsgange.

SIMAC er Danmarks førende udbyder af maritime uddannelser. SIMAC uddanner Maskinmestre, Navigatører og Duale Skibsofficerer.

Vejle Kommune Erhverv understøtter Vejle Kommunes Vision: Bæredygtig vækst, Hverdags innovation og Samskabelse og Erhvervspolitikkens 2020 mål om at blive den førende erhvervs- og vækstkommune.

Energy Cluster Denmark er klyngeorganisation for den danske energisektor og arbejder på at gøre Denmark til grøn førernation for udvikling og demonstration af innovative og globale energiløsninger.

Sirius Advokater er en specialiseret advokatvirksomhed med en klar vision og et formuleret værdigrundlag. Med specialistfokus sikrer de, at der altid leveres den ønskede kvalitet til klienten.

VIRKSOM er en organisation for selvstændige erhvervsdrivende og en del af Ledernes Hovedorganisation. VIRKSOM tilbyder sine medlemmer services og ydelser, der er udviklet med fokus på at gøre det lettere at drive selvstændig virksomhed.

Zacco er en førende rådgivningsvirksomhed indenfor immaterielle rettigheder med 22 kontorer i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

Samarbejdspartnere

DVCA er brancheorganisation for en bred vifte af investorer i Danmark og fokuserer på, at Danmark skal placere sig endnu stærkere som attraktivt investeringsland, både nationalt og globalt.

Erhverv Aarhus brænder for byens udvikling og arbejder for, at virksomhedsdrift i Aarhus-området skal være attraktivt - både nu og på sigt - for lokale, regionale, nationale og internationale virksomheder.

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter. Fonden arbejder for at evnen til at være innovativ skal være et grundelement i alle uddannelser fra folkeskole til ph.d.

Innovationsfonden uddeler hvert år midler til nye initiativer, som skaber vækst og arbejdspladser gennem viden.

It-forum er et netværk for it-interesserede virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i hele Midt- og Sydjylland.

Podio er et software til projektstyring. Administrer, del og få dit arbejde udført smartere med værktøjer, der fungerer ligesom du.

Venture Cup er en NGO og ejet af de danske universiteter for at fremme og promovere iværksætteri blandt universitetsstuderende, samt bygge bro mellem den akademiske verden og erhvervslivet.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Vi er flere end 80 medarbejdere; projektledere, stabsmedarbejdere og forretningsudviklere, der alle lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Creative Business Network (CBN) aims to create a deep and unique experience for readers/audience/attendees and competitions involving the people, personalities, pitfalls and passion of the global startup tribe.

Urbantech is a non-equity, pilot-focused accelerator program founded in Denmark in 2019. In a high-energy, three-month program, the selected startups team up with three Danish corporate companies, to create pilot solutions within the urban technology – which often blossom into longer-term business relationships.

KvindeKompagniet er et almennyttigt initiativ, der bl.a. gennem podcast og tv-produktion har som ambition at øge andelen af kvindelige iværksættere i Danmark. KvindeKompagniet tror på værdien af stærke rollemodeller og en fælles indsats, og vi ønsker gennem vores arbejde at inspirere nye generationer af kvindelige iværksættere til at stifte virksomhed og skabe vækst.

Danmarks nationale sundhedsklynge, Danish Life Science Cluster, samler virksomheder, videnmiljøer, hospitaler, kommuner og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi. Gennem ambitiøs samarbejde på tværs bringer vi viden og forskning i brug i virksomhederne, så der skabes nye innovative løsninger og produkter til gavn for sundhedsvæsen og borgere.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software