PARTNERE

95 % MENER AT VIRKSOMHEDERNE ER INTERESSANTE

63 % ER EN DEL AF VIRKSOMHEDERNE EFTER SPARRING
98 % BLEV INSPIRERET OG UDFORDRET TIL AKTIVITETERNE

9,2 / 10 RATING AF SPRINGBOARD®s

Hos CONNECT Denmark har vi forskellige typer af medlemskaber og partnere. Det er både muligt at få sig et individuelt medlemskab, hvis man fx har en enkeltmandsvirksomhed eller hvis man blot er interesseret i at udvide sit netværk og sine kompetencer ved hjælp af vores aktiviteter. Derudover tilbyder vi også medlemskaber til virksomheder, hvor flere medarbejder typisk får adgang til vores aktiviteter. Gennem de seneste 20 år har vi også udviklet strategiske samarbejder med virksomheder, hvor vi begge kan hjælpe hinanden frem på markedet. Herunder er vores partnere og strategiske samarbejdspartnere oplistet: 

Samarbejdspartnere


Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse er vores primære udviklingspartner. I dette samarbejde er CONNECT Denmarks indsats, at hjælpe og vejlede danske virksomheder, så de bliver klar til sparring - og gennemføre sparringsforløb kaldet "SPRINGBOARD" med ekspertpaneler. Vores fornemste opgave!

Læs om vores bevilling fra Erhvervsfremmebestyrelsen.

Vi arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Gennem vores filantropiske arbejde støtter vi en lang række projekter, samarbejder og aktiviteter. BLOX er et eksperimenterende byggeri og et eksempel på bæredygtig byudvikling.

Beierholm leverer revision og rådgivning til en stor del af Danmarks små og mellemstore virksomheder. Vi har fokus på alt det, der giver startups og vækstvirksomheder evnen til at finde stabilt fodfæste og grobund for mere

Billund Erhverv er dit lokale og områdets stærkeste erhvervsnetværk og medlemsforening med hjemsted i Billund kommune. Vores formål er at skabe gode rammebetingelser for erhvervslivet i Billund kommune og styrke det lokale vækstpotentiale og erhvervsudviklingen.

BusinessAalborg er en del af Økonomi og Erhverv i Aalborg Kommune og består af 50 medarbejdere, som arbejder med erhvervsservice, internationalisering, projektstyring, analyse, strategi, partnerskaber, funding og kommunikation.

Coop Invest er et A/S, som er ejet 100% af Coop amba og dermed af alle Coops medlemmer. Den overskydende kapital, der ikke umiddelbart skal bruges i koncernens driftsselskaber (Coop Danmark, Coop amba og Coop Bank) sendes videre til Coop Invest. Selskabets målsætning er at skabe et afkast, der enten kan bruges i de forskellige selskaber eller investeres på ny gennem Coop Invest.

Creative Business Network (CBN) aims to create a deep and unique experience for readers/audience/attendees and competitions involving the people, personalities, pitfalls and passion of the global startup tribe.

Danish Creative Industries bygger bro mellem kreative virksomheder og investorer for at fremme adgang til kapital, kompetenceudvikling og nye kommercielle samarbejder i Danmarks kreative industri.

Danish Business Angels (DanBAN) er Danmarks stærkeste business angel netværk bestående af 250 private investorer, der investerer i startups nationalt og internationalt. DanBAN er et landsdækkende netværk med aktive business angels, som har en minimum investeringsramme på 3 mio. kr.

DI er Danmarks største erhvervsorganisation. I DI får du bl.a. personalejuridisk rådgivning, adgang til massevis af netværk og rådgivning om nye markeder fra DI’s 9 internationale kontorer. Startups kan få første års medlemskab gratis.

Dansk-Tysk Handelskammer støtter og fremmer samhandlen mellem Danmark og Tyskland. Handelskammerets mere end 600 medlemsvirksomheder er en del af det største dansk-tyske erhvervsnetværk. Et stærkt netværk i begge lande, eksklusive arrangementer og jævnlige nyhedsbreve er centrale dele af vores aktiviteter.


DanTaxLegal er "din revisor i Tyskland". Dantax har mere end 25 års erfaring med økonomisk rådgivning af erhvervsvirksomheder og private på tværs af grænsen mellem Danmark og Tyskland.

EY engagerer sig i forhold til entreprenører, i nye såvel som etablerede økonomier rundt om i verden, bidrager til at skabe vækst, fremme innovation og etablere netværk med fremtidens globale ledere.

Erhvervsakademi Aarhus udvikler og udbyder de praksisnære videregående uddannelser. De et af landets største erhvervsakademier med over 4000 fuldtidsstuderende, 3400 deltidsstuderende og 300 ansatte.

Vi er flere end 80 medarbejdere; projektledere, stabsmedarbejdere og forretningsudviklere, der alle lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.


Erhvervshuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job - uden beregning.

Heyfunding er en matchmaking platform for kapitalsøgende startups og risikovillige investorer. De samler hele det danske startup økosystem af business angels, venture kapitalfonde, acceleratorer samt mange andre aktører. 

Holst, Advokater er et erhvervsorienteret advokatfirma, der yder full service rådgivning til klienter i det private erhvervsliv i Danmark og i udlandet, til den offentlige sektor og til privatpersoner.

Invest in Odense is the department at the municipality for investment promotion and economic development in Odense. We support companies and investors in identifying business opportunities in Odense. Our services are free of charge for all companies who want to establish or invest in Odense and are provided with full confidentiality.

Krifa er en fællesbetegnelse for Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Krifa har over 200.000 kunder og er dermed Danmarks 4. største a-kasse og fagforening.

Lederne Virksom er en faglig organisation og a-kasse for dig, der driver egen virksomhed. Vores rådgivning og hjælp er skræddersyet til dig som selvstændig, og vores attraktive forsikringer og pensionsordning både styrker dine muligheder og sikrer dig økonomiske tryghed.

Har du en god forretningsidé, overvejer du at starte egen virksomhed, eller er du så småt startet? Så er Odense Iværksætterservice et godt sted at søge sparring og vejledning. Vi tilbyder en hjælpende hånd, giver dig overblikket over need-to-know og klæder dig på til livet som iværksætter.

Podio er et software til projektstyring. Administrer, del og få dit arbejde udført smartere med værktøjer, der fungerer ligesom du.

Sønderborg Vækstråds overordnet målsætninger er at skabe det mest attraktive erhvervsmiljø i Danmark for bæredygtig teknologi, iværksætteri og erhvervsturisme i en industriel klynge.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning.

VIA tilbyder uddannelser, indgår samarbejder og udvikler viden, der altid er rettet mod virkelighedens udfordringer. VIA er til stede på 8 campusser i hele Midtjylland.

Danmarks Tekniske Universitet er Danmarks største og førende miljø indenfor uddannelse af ingeniører og teknisk videnskabelig forskning. DTU huser 11.000 studerende og beskæftiger 6.000 medarbejdere.

WE BUILD DENMARK er resultatet af en sammenlægning af en række eksisterende organisationer og netværk indenfor byggeri og anlæg i Danmark. Formålet er at skabe ét stærkt samlingssted for alle i bygge- og anlægsbranchen – både virksomheder, vidensinstitutioner og det offentlige – om fremtidens bæredygtige og digitale teknologier, smarte byer og lokalområder, innovation, forretningsudvikling, produktivitet, vækst og internationalisering.

Coop Crowdfunding forbinder fødevareiværksættere med forbrugere og gør vejen fra idé til butikshylde kortere. Ambitionen er at gøre det nemmere for iværksætterne at lykkes samtidig med at forbrugerne får medansvar i, hvad vi skal spise i fremtiden.

Sydbank er bank for rygraden af dansk erhvervsliv, og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning i Danmark og i Nordtyskland. Med 2.100 engagerede medarbejdere organiseret i 13 områder er Sydbank stor nok til at være dygtig og lille nok til at være nærværende.

Vi er hurtige og effektive, og vores kendetegn er at vi skaber værdi gennem dygtighed og lange relationer.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software