, ,

Strategisk sparring til startups og virksomheder med vækstpotentiale

Strategisk sparring til startups og virksomheder med stort vækstpotentiale. Denne mulighed er landsdækkende. Sparringsforløb hedder SPRINGBOARD, hvor 6-9 erfarne ledere, investorer og forretningsudviklere bidrager med deres kompetencer og erfaring.

Erhvervslivets instrument til at skabe vækst udbyder gratis sparring til startups og virksomheder med stort vækstpotentiale. Kontakt CONNECT Denmark for et screeningsmøde hvis din virksomhed har vækstpotentiale, en skalerbar forretningsmodel, internationale ambitioner og et stærkt team. Hvis der efter screeningsmøde er et match og gensidig interesse for et sparringsforløb/SPRINGBOARD, starter vi processen - det koster ikke noget for din virksomhed, da det er finansieret af Erhvervsfremmebestyrelsen samt vores medlemmer og partnere.

Vi har mere end 400 erfarne ledere, forretningsudviklere og investorer i vores netværk, og CONNECT Denmark tilbyder sparring til såvel startups og virksomheder indenfor de fleste brancher. Projekt ”Erhvervslivets instrument til at skabe vækst” er et landsdækkende initiativ, og vi har aktivitetschefer i Hovedstaden/Sjælland og Jylland/Fyn, og tilbyder screening, Pitch-SPRINGBOARD og SPRINGBOARD i hele landet. Sparring har typisk følgende temaer: - Forretningsudvikling – Finansiering/kapital/investor - Digitalisering - Bæredygtighed/grøn omstilling - Organisation/bestyrelse.

Erhvervsfremmebestyrelsen har i 2019 bevilliget 6 mio. kr., samt yderligere 8 mio. kr. i frem til 01.04.23, der sammen med økonomiske bidrag fra CONNECT Denmarks medlemmer og partnere, finansierer muligheden for at tilbyde sparring til startups og virksomheder til og med 2020. Bevillingen fra Erhvervsfremmebestyrelsen (bevilling DEM-19-0021) består af decentrale erhvervsfremmemidler.

Udover de økonomiske bidrag stiller medlemmer og partnere deres tid, kompetencer og erfaring til rådighed med henblik på at hjælpe danske startups og virksomheder med at skabe vækst.

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software