, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Handels – og produktionsvirksomhed søger erfarent bestyrelsesmedlem

  • 20 Oct 2016
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 hos CONNECT Denmark,.
  • 25

Registration


Registration is closedDenne bestyrelsessøgning er forbeholdt medlemmer af CONNECT Danmark. Log ind  for at få adgang.

______________________________________________

Da en af vores nuværende bestyrelsesmedlemmer fratræder, søger virksomheden et nyt medlem, der har en bred erfaring indenfor branding, såvel offline som online. 
 

Virksomheden:
Virksomheden er en Handels- og produktionsvirksomhed med egen produktudvikling primært indenfor træsko, sikkerhedssko og støvler. Udover at virksomheden udvikler og sælger egne produkter, forhandles også flere handelsmærker på hovedmarkederne som er Skandinavien, Tyskland og Europa. Virksomheden leverer til mange segmenter indenfor industri og offentlige virksomheder gennem kædebutikker, B2B og B2C som er salg til det offentlige. Der er ca.65 medarbejdere i Danmark og ca. 65 ansatte til produktion i Ukraine.
Virksomheden er en 100 % ejer ledet familieforetagende på fjerde generation, med femte generation på vej ind i virksomheden. Der opleves vækstrater og i mange år har virksomheden været konstant overskudsgivende. Med en bruttofortjeneste på ca. Kr. 40,5 mio. og et resultat før skat på ca. Kr. 5,5 mio., er virksomheden inde i en god udvikling og har fortsat vækstpotentiale. Virksomheden er blandt de førende spillere på det danske marked indenfor dets nicheområde. 


Bestyrelsen:
Bestyrelsen har været professionaliseret i mange år, bestående af familiemedlemmer suppleret med deltagelse af eksterne medlemmer. Formanden har således været ekstern de seneste 10 år. For et år siden tiltrådte ny bestyrelsesformand, og der igangsættes nu en proces med henblik på generationsskifte i bestyrelsen. Bestyrelsen skal således fortsat fremadrettet bestå af 5 medlemmer, men med 2-3 eksterne medlemmer med særlige kompetencer.
Én af bestyrelsens fokusområder er at få øget eksportandelen i virksomheden, og grundlaget for det er en bedre og stærkere profil, som skal opnås gennem en fokuseret marketing - og branding indsats.


Profil:
Der søges et professionelt bestyrelsesmedlem, der kan indgå i den eksisterende bestyrelse. Du skal være visionær og have dokumenteret erfaring med international skalering baseret på en stærk produktidentitet og et brand der bygger på disse værdier. 
Samtidig skal det nye medlem have en pragmatisk og praktisk tilgang til at prioritere hastigheden i skaleringen, og sammen med den øvrige bestyrelse sikre fremdriften i udviklingen gennem virksomhedens ledergruppe.


Din profil:
•    Dokumenteret erfaring af tidligere bestyrelsesarbejde
•    Stort kendskab til branding baseret på et stærkt værdisæt med udgangspunkt i produktet (B2B og B2C)
•    Stort kendskab til international afsætning & distributionskanaler

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Netværkschef Finn Bødtker på telefon 23 10 35 99 og ansøgning kan mailes til finn@connectdenmark.com. Ansøgningsfrist er d. 20. Oktober 2016.

Honorar aftales individuelt.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software