, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Advisory Board-søgning for tech start-up inden for mode og design, KBH

  • 02 Sep 2016
  • 12:00
  • CONNECT Denmark, kl 12:00 til 12:00 pa Ryesgade 106A, 3. tv. 2100 København Ø
  • 24

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

Registration is closed


______________________________________________

Virksomhedsprofil
Med en ambitiøs vision om at skabe den foretrukne destination for mode & design online, har denne tech start-up netop lanceret en social platform for design. Konceptet understøtter design-interesserede individer I at dele deres billeder af mode & interiør, samt udforske og købe design gennem disse billeder - delt af deres personlige influencers og brands. Virksomhedens koncept er distruptivt, men bygger på en allerede valideret forretningsmodel og bevæger sig ind på et marked som I 2018 forventes at omsætte for knap 2.500 milliarder I USA og Vesteuropa alene.  

Virksomheden opnåede I januar støtte fra Innovationsfonden og lancerer i starten af september deres tilhørende app til iOS. De har pt etableret samarbejder med de første 15 internationale e-tailere og har herigennem på meget kort tid etableret en produkt-portefølje på knap 500.000 produkter fra 2.500 design brands.

Ambitioner
Virksomheden har et højt ambitionsniveau bade hvad angår deres KPI’er men I særdeleshed også hvad angår en eksklusiv positionering I markedet.

Kompetencer / erfaringer der søges
Det er et kriterium at man har en grundlæggende forståelse for det space virksomheden arbejder med. Advisory Board medlem(mer) kunne eks. være iværksætter, CEO, markedsdirektør eller lign. og derigennem have indsigt i eks. mode/design, marketing/PR, sociale/online medier, e-commerce eller opbyggelse af online community, etc.

Der søges i særdeleshed profiler med erfaring inden for:

Go To Market
Branding
Branche
Kapitalrejsning

Der er indledningsvis ikke mulighed for honorar. Dette forventes ændret i forbindelse med virksomheden på sigt ønsker at omdanne advisory board til professionel bestyrelse.

Der forventes afholdt 1-2 månedlige møder de første tre måneder, herefter cirka 1 månedligt møde de efterfølgende 6-9 måneder.

Fristen for ansøgning er fredag d 02. september 2016.

Ansøgning til Advisory Board skal inkludere en kort motiveret ansøgning, ønsket omfang af involvering, samt CV eller link til LinkedIn profil. Ansøgninger der ikke er motiveret kommer ikke i betragtning.

Ansøgning/materiale sendes til CONNECT Denmark, Niels Egelund på: niels@connectdenmark.com


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software