This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Skalering af skræddersyet informations- og bookingsystem til kollektiv trafik - bruges af de 5 største trafikselskaber, KBH - Springboard

  • 17 Aug 2017
  • 15:00 - 18:00
  • Vækstfonden, kl 14:00 til 17:00 pa Strandvejen 104A, 2900 Hellerup
  • 12

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.

    Tilmeldingsfristen er mandag den 14. august 2017
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

    Tilmeldingsfristen er mandag den 14. august 2017

Registration is closed


Punkter til sparring

Virksomheden ønsker input og sparring på følgende områder:

Hvad er den rigtige forretningsmodel for informations- og bookingsystemet?

Hvordan vækster vi produktet?

- Skal der indgås partnerskaber?

- Skal vi gøre det selv via investorer?

- Skal løsningen sælges?

Salg til B2B og B2G

Udviklingspartnere

Eksport

Kapitaltilførsel


Branche: IKT - informations- og kommunikationsteknologi

Udviklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden, der er i specialist i udvikling af specifikke IT opgaver, B2B rådgivning m.m., har udviklet et webbaseret informations- og bookingsystem, som gør bookning og arrangering af kollektiv trafik lettere, mere fleksibelt og ressourcebesparende. Transportudbyderen sparrer ressourcer og for kunden er det fleksibelt, da man ikke er begrænset af åbningstider, ventetid i telefonen etc.

Online systemet bruges i dag af 5 ud af Danmarks 6 offentlige trafikselskaber til at håndtere de mange typer af bestillinger fra institutioner.

Virksomheden ønsker yderligere vækst og en skalering af systemet – gerne internationalt.

Virksomheden har i dag en omsætning på godt 18 mio. kroner.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Internationalisering

Partnerskaber

Prissætning

Salg

______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden blev etableret i 1981, og startede som en virksomhed der tilbød IT udstyr og teknisk support til erhvervslivet. Virksomheden er i dag specialister i udvikling af specifikke IT opgaver, B2B rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Virksomheden er førende i sit distrikt, og den drives i dag af næste generation. Firmaet har i dag tre specialområder:

- IT Service og Support

- Programmering og udvikling

- ERP – konsulentbistand indenfor økonomiprogrammerne Microsoft C5 og NAV

Produkt/ydelse

Produktet er et onlinesystem, der gør det nemt for transportudbydere at håndtere gruppeprodukter og services - og for kunden er det enkelt og fleksibelt at booke. Med et online system sparer transportudbyderen ressourcer, da kunden selv booker. Og for kunden er det samtidig fleksibelt, da man ikke er begrænset af åbningstider, ventetid i telefonen etc. Det vil sige et fleksibelt system, der gør det let for den, som f.eks. booker grupperejser eller som skal arrangere offentlig transport til/fra en konference.

Forretningsmodel

Virksomheden har allerede solgt systemet til flere store virksomheder, og ønsker at komme ud til flere virksomheder gennem udviklingspartnere. Produktet kan også tilpasses vognmænd og speditions virksomheder. I dag sælges produktet af virksomhedens ansatte, men da potentialet er stort, er der behov for yderligere samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at løfte salget af netop dette produkt.

Kunder

Kunderne spænder bredt fra mindre virksomheder til store og ikke mindst offentlige virksomheder. Når det gælder kunder til systemet er der tale om større virksomheder, der kan have gavn af at produktet gør det lettere at håndtere mange ting i samme system.

Målgruppen – hvem henvender løsningen sig til?

Virksomheder der udbyder og/eller koordinerer rejser - f.eks. trafikselskaber, institutioner, konferencearrangører m.m.

- Busselskaber/vognmænd som ønsker et enkelt system, der kan håndtere tilgængelighed og fakturering i ét og samme system.

Konkurrenter

Der findes i dag ikke andre på markedet der kan det som virksomhedens system kan. Når det gælder de andre ydelser virksomheden tilbyder, finder der mange andre IT virksomheder, der kan tilbyde nogle af de samme.

Ledelse og team

Virksomheden har i dag 20 ansatte, fordelt på 2 lokationer i Danmark. Økonomi- og regnskabsfunktion varetages udelukkende på det ene sted. Direktøren ejer virksomheden 100 %, og derudover er der ansat en projektleder, en strategisk udviklingsdirektør samt en antal programmører og IT teknikere.

Økonomi/finansiering

Omsætningen udgør godt 18 mio. kroner årligt.

Der søges nu en investor, som kan bringe virksomheden fra deres nuværende stadie op på et stadie, hvor der vækstes med 2 mio. kroner årligt. Det er vigtigt, at det bliver en glidende udvikling, således at virksomheden og de ansatte kan følge med den stigende efterspørgsel.

Status

Systemet er gennemtestet og i konstant udvikling. Idet produktet allerede anvendes af de store trafikselskaber er det gennemtestet og optimeres løbende på baggrund af trafikselskabernes behov og feedback.

På den baggrund er der bl.a. blevet udviklet nye rejse- og billettyper således:

- At institutioner kan bestille billetter til deres elevers praktikforløb. Eleven modtager billet gældende for sin praktikperiode via SMS.

- At trafikselskaberne kan styre deres udbud til grupper og institutioner, og dermed bestemme hvornår der er plads.

Vækstpotentiale/mål

Virksomheden beskæftiger i 2019 mellem 5 og 10 personer yderligere, og er således en samlet organisation på mellem 25-30 personer. 75 % af de nyansatte vil varetage funktioner indenfor softwareprogrammering/-udvikling og øvrige medarbejdere skal styrke organisationen med salgs- & markedsføringsfunktioner.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden ønsker input og sparring på følgende områder:

Hvad er den rigtige forretningsmodel for informations- og bookingsystemet?

Hvordan vækster vi produktet?

- Skal der indgås partnerskaber?

- Skal vi gøre det selv via investorer?

- Skal løsningen sælges?

Salg til B2B og B2G

Udviklingspartnere

Eksport

Kapitaltilførsel


CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software