, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Brugergeneret marketplace med nyheder, historier og fotos/videoer . +70.000 brugere og klar til scalering, KBH - Springboard

 • 15 Aug 2018
 • 14:00 - 17:00
 • Vækstfonden, kl 14:00 til 17:00 pa Strandvejen 104, 2900 Hellerup
 • 14

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er : Onsdag 08 august 2018
 • Sidste tilmeldingsfrist er : Onsdag 08 august 2018

Registration is closed


Fokus: Digitalisering

Vi har et to ledige panelpladser. Vi søger specifikt (kun) salgs- og marketingseksperter med unikke digitale kompetencer og viden om B2B, platformsteknologi og salg til mediebranchen.

Virksomheden er kendt fra TV og medierne, og er fremtidens leverandører af nyhedsinformation til mediebranchen i hele verden! Springboard handler bl.a. om salgs af nyheder, historier og fotos til nyhedsmedierne i hele verden.

Teamet er drevet af både idealisme og det forretningsmæssige, og denne energi, som også investorerne faldt for, vil helt sikkert brænde igennem på dette Springboard.

Fokus på dette Springboard er go-to-market, marketing og salg for en tosidet platform.

Skalering af en tosidet platform – hvordan kan brugere onboardes mere effektivt?
B2B salgsmetoder – hvilke metoder er relevante at tiltrække B2B kunder?
Effektiv salgsorganisation og growth hacking der er klar til scale // what does it take?


  Branche: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Internet, App

  Stadie: Proof of Business


  Virksomhedens kerneprodukt er en platform hvor amatører og professionelle brugere uploader billeder, videoer og livestreams kan blive solgt/købt af publikationer, broadcast, nyheds- og mediebureauer.

  Visionen er at demokratisere medierne via brugergenereret indhold og dermed vise deres hverdag og indhold til et bredere publikum. Vi bevarer kontrollen og uafhængigheden hos indholds-skaberen og gør enhver med en smartphone til en værdifuld reporter og leverandør en til medielandskab. Brugergenereret indhold har allerede høj efterspørgsel for anvendelse i nyheder, broadcast og i kommercielle organisationer globalt.

  Virksomheden står over for en række udfordringer vedrørende et salgsmæssigt gennembrud nationalt og skaleringen af platformen internationalt. På nuværende tidspunkt har virksomheden via launch af Beta-versionen i Rumænien dokumenteret en stærk penetration på brugersiden i Rumænien. Desværre er Rumænien et marked hvor der ikke er tradition for at betale for digitalt/redaktionelt indhold, hvorfor abonnement og salgs-side kun er begrænset dokumenteret. Virksomheden kigger nu mod andre markeder, heriblandt Danmark, det øvrige Skandinavien, Rusland og USA.

  Til dette Springboard søges paneldeltagere med viden og erfaring indenfor:

  Media – erfaring fra publicist virksomhed, broadcast eller web er at foretrække

  Digital Marketing – erfaring i SoMe-kampagner og user-aquisition

  Salg og skalering – erfaring med abonnementssalg og global expansion


  Kompetancer:

  Afsætning & Distributionskanaler
  B2B
  B2C
  Finansiering & Kapitalrejsning
  Forretningsudvikling
  Innovation
  Internationalisering
  IT & Systemudvikling
  Markedskendskab
  Nordamerika
  Marketing & Branding
  Online Marketing
  Salg
  Strategi & Vækstplaner

  ______________________________________________

  Virksomheden er grundlagt i 2016 og består af en tosidet platform med brugere på den ene side og mediehuse, virksomheder og B2C marked på den anden side. Virksomheden giver mulighed for både amatører og professionelle kan dele video og billede materiale – Det kan både være fra breaking news, demonstrationer og lignende.

  Platformen giver brugerne muligheden for at uploade billeder og videoindhold fra deres lokalområde. Ydermere udvikles livestream funktion der vil give mediehusene den ultimative validering af en begivenhed ved at kommunikere direkte med brugeren på stedet for en begivenhed.

  Mediahusene kan via en abonnementsløsning se brugernes GPS location. En essentiel del af platformen er ”Assignments – modulet ” her har virksomheder og mediehuse mulighed for at oprette en opgave til brugerne, som disse herefter kan byde ind på (Se eksempel nedenfor).

  Forretningsmodellen er simpel, virksomheden tager 20% af salget og brugeren får 80%. Dette sikrer en højere pay-out til fotografen end konkurrenter som f.eks. Getty Images, Newsflare osv. leverer. Mediehusene betaler for et månedligt abonnement for at få adgang til platformen. Prisen afhænger af størrelsen på mediet. Via denne løsning vil det være muligt for mediehuse at administrere rettigheder til tidligere købt materiale, assignments mm.

  For mediehusene, som er de betalende kunder, kan virksomheden med dens allerede mere end 70.000 brugere levere indhold fra en bred geografisk dækning, som i nyhedsverdenen er vigtigere end at være uddannet fotograf.
  Virksomheden er skalerbar og har allerede bevist stor tiltrækning af brugere globalt lande for et relativt beskedent markedsføringsbudget. Ambitionen er at nå mere end 300.000 brugere inden udgangen af 2018. Virksomheden har på nuværende tidspunkt 12 medarbejdere siddende i København. De to grundlæggere af virksomheden har et bredt internationalt netværk, som kombineret med en stærk bestyrelse danner et solidt fundament for at skabe en platform der bliver til en stor international forretning.

  Virksomheden har på nuværende tidspunkt tiltrukket investeringer for mere end 7.5 mio. kr. og har udviklet app og webplatform der pt. har mere end 70.000 brugere. Den geografiske spredning og antallet af brugere er essentielle faktorer for at forsøge mængden af salgbart materiale.
  En stor del af det daglige arbejde går med at udvikle platformene, samtidig med at opnå læring fra eksisterende brugere og kunder. Virksomheden har opnået proof of koncept primo 2018 hvor flere kunder har købt og brugt brugergeneret indhold fra platformen.

  Billedet nedenfor til venstre illustrerer assignment-delen af virksomheden, hvor kunder kan oprette opgaver som brugerne herefter kan byde ind på. Til højre er ”feedet” hvor alt materiale på platformen bliver vist. Brugerne bliver præsenteret for denne side når Appen åbnes. Her er der mulighed for enten at interagere med andre brugere via Like, comment eller SHOUT.

  Nyhedsmedierne kæmper i dag med faldende omsætning, lav bruger betalingsandel på abonnementssiden og lav troværdighed da nyheder oftere købes eksternt er fakta/kilde tjek begrænset. Danmarks andenstørste medie Jysk Fynske Medier har mistet 70% af deres reklameindtægter de sidste 10 år, med tilsvarende reduceringer i den journalistiske stab

  Det betyder ofte at mange historier i dag bliver fundet på de sociale medier, men processen er langsom og dyr - og man skal have lokalisere personen der har uploadet indholdet, sikre rettigheder og udbetale honorar. Alle tidskrævende og tunge administrative opgaver.

  Samtidig med de svære økonomiske vilkår, kæmper medierne også med at skulle dække bredere og hurtigere end tidligere nyhedsflade, og gerne hvor de kan være først - om ikke længe så bare i 20-30 sek. Det har givet en stigende efterspørgsel på LiveStream hvor flere selskaber tilbyder løsninger mod det professionelle segment. Virksomhedens udgave kan betjenes af alm personer, hvor de professionelle løsninger i dag er mere målrettet fotografer. LiveStream er i sig selv en validering, men det giver også en mulighed for at medierne kan få deres “egne” historier, og ikke blot en reference fra Reuters, AP og Ritzau som sælger den samme historie til alle.  Hvilke markedsføringstiltag er essentielle for at skalere en tosidet platform – nationalt/globalt?

  Hvilke prioriteringer i forhold til ”hønen og ægget” udfordringen? Hvordan sikrer man kontinuerlig on-boarding af brugere? Hvordan etableres global salgsorganisation?

  Hvordan sælges virksomhedens abonnements løsning bedst muligt til nyhedskanaler og medieselskaber?


  Hvordan præsenteres brugerne bedst muligt for de værdiskabende elementer af platformen uden deres indhold nødvendigvis bliver solgt?


  Hvordan gøres platformen til en uundværlig del af journalisternes hverdag? Virksomheden har ikke leveret det store gennembrud på salgssiden endnu, hvilke Growth / hacking strategier vil være velegnet og oplagte at diskuterer i forhold til en sådan case?

  Med sigte på en A-runde i USA, hvilke milestones i forhold til go-to-market-strategien vil være relevante at have for øje når salgs og vækst strategien planlægges (markeder og lande bl.a.)

  CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
  Powered by Wild Apricot Membership Software