, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Vejviser til unikke oplevelser - annoncebaseret københavner-brand skal gøres klar til international skalering, KBH - SPRINGBOARD

  • 20 Nov 2018
  • 14:00 - 17:00
  • VIRKSOM, kl 14:00 til 17:00 pa Vermlandsgade 65, 2300 København S
  • 16

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 9. november 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag 11. november 2018

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring:

- Hvordan breder man konceptet ud til andre storbyer i Europa? I hvilket tempo?

- Hvordan sikres kvaliteten i nye destinationer, hvor der ikke er samme lokalkendskab som i København?

- Faldgrupper ved agent-model, hvor man har udvalgte tætte samarbejdspartnere i andre byer?


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Handel, Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion)

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Virksomheden laver i dag Københavns bedste og eneste lokale bydelskort.

Modsat mange andre annonce finansierede turist kort, har denne virksomhed ganske enkelt delt byen op i ’bydele’. Dette har gjort det mere overskueligt for turisterne at benytte kortet, - og derved interessant for annoncesalg.

Resultatet er en overskuelig måde at opleve byen på – det bliver gjort nemt at finde de lokale steder som er autentiske, og der hvor ’de lokale’ selv kommer. Steder de klassiske turistguides ikke henviser til.

På nuværende tidspunkt har virksomheden lavet kort over City Centre, Vesterbro, Nørrebro og Amagerbro (dækker Islands Brygge, Christianshavn og Amager)….men ambitionerne rækker meget meget længere.

Virksomheden håndplukker steder med den rigtige kvalitet og stemning, og herefter produceres der tekst og billede på vegne af annoncørerne til kortet.

Bydelskortet fungerer både som en nem vejviser for hver bydel men også som en miniguide, der fortæller om de udvalgte steder kortfattet og anderledes.


Kompetencer:

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Digitalisering

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Konceptudvikling

Licensering

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding______________________________________________

Idégrundlag

1. De små finurlige butikker med gode historier kan være svære at finde som turist i et andet land. Men det er netop dem der gør byen til noget unikt. Virksomheden forsøger at gøre de mindre synlige steder, synlige for et bredt og købestærkt publikum.

2. Man gør byen ’mindre’ og mere attraktiv for turister at finde rundt i og overskue. Samtidig får de oplevet hvor forskellige områderne er.

3. Buzzwordet er local og den bølge rider man på. Der er stor interesse for at ”gøre som de lokale” og ikke ligne en turist alt for meget. Det er derfor et bevidst valg at kortet ikke er større end A3.

4. Kortene findes i dag på 90 venues – primært hoteller og hostels i hovedstaden samt alle vores ”hjerter” på kortene. Særligt hotellerne er meget begejstrede for kortene fordi de udstråler en lokal kultur frem for blot reklame.

Forretningsmodel

Virksomheden sælger annoncepladser på trykte bydelskort, med særligt fokus på udvalgte spisesteder og forretninger. Der er 30 pladser eller slots på hvert kort i det nuværende design. En plads på kortet koster i dag 3500,- i alt 105.000,- pr kort Virksomheden har indtil videre udvidet sortimentet i København fra 1 til 4 bydelskort.

Kunderne er lokale forretningsejere, ofte iværksættere og ildsjæle, som ikke alle er vant til, eller har budget til, at reklamere. Men de føler et sammenhold i bydelen, og vil derfor gerne være repræsenteret samlet som bydel.

På det fysiske marked, er der endnu ikke nogen der gør som denne virksomhed.

Den største konkurrent er ”riv af kortet”, som ligger i skranken på alle hoteller. Men de er ikke optimale mener receptionisterne selv, fordi de er så detaljeløse og ikke dækker hele byen. Alligevel bliver de brugt hyppigt. En andet kendt kort er SKY Map, som ligger i lufthavnen og bliver trykt i 1 million eksemplarer i Danmark alene. De er dog præget af kendte annoncører. Der findes også en række kort, som henvender sig til bestemte målgrupper som det kinesiske københavnerkort, bæredygtige kort, cykelkort osv.

Af konkurrenter udefra kan man nævne diverse guidebøger blandt andet Lonely Planet, som er den største konkurrent. Hertil findes et utal af rejseblogs, instagramprofiler, apps mm. Derfor er kontakt og synlighed på hotellerne så essentiel.

Vækstpotentiale

Den store ambition er at udbrede konceptet til Europas storbyer. Så man i alle storbyer, kan finde bydelskort med dette brand. Derfor er det også vigtigt at man i andre storbyer, hvor co-founders ikke selv er lokale, får hjælp eller helt overdrager projektet, til personer der er ’lokale’.

Hertil planlægges der andre produkter, både fysiske og digitale, som skal være en del af udbredelsen, samt indtægtskilden fremadrettet.

Punkter til sparring

- Hvordan breder man konceptet ud til andre store byer i Europa? I hvilket tempo?

- Hvordan sikres kvaliteten i nye destinationer, hvor der ikke er samme lokalkendskab som i København?

- Faldgrupper ved agent-model, hvor man har udvalgte tætte samarbejdspartnere i andre byer?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software