, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Målrettet gaming hardware start-up med stort potentiale og højt ambitionsniveau søger sparring på forretningsudvikling og kapitalfremskaffelse, KBH – SPRINGBOARD®

  • 04 Feb 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Holst Advokater, kl 14:00 til 17:00 pa Indiavej 1 2.sal, 2100 København Ø
  • 11

Registration

  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger
  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger

Registration is closed

Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

Virksomheden søger input og sparring på følgende områder for at kunne realisere deres potentiale og bringe virksomheden til næste niveau:

- Den generelle forretningsudvikling og virksomhedsstrukturering

- Hvilken forretningsmodel og prissætning er mest optimal?

- Søgning af advisory board

- Kapitalfremskaffelse

- Hvordan udnyttes samarbejder med verdenskendte brands mest optimalt?


Branche: Gaming og computerspil

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Der findes mange millioner konsolspillere over hele verden, men ingen nem og sikker måde for dem, at transportere deres gaming udstyr på.

Virksomheden, som er en ung start-up, har udviklet en bærbar gaming station med fokus på kvalitet og funktionalitet målrettet konsolspillere. Med produktet er spilleren ikke længere begrænset til sit værelse, men kan frit tage sit gaming udstyr med sig overalt – ex. ud på balkonen, i toget eller med til vennerne.

Der er allerede nu stor efterspørgsel på produktet fra både professionelle eSport spillere, anerkendte gamere og følgere af virksomhedens sociale medier. Virksomheden har fået forudbestillinger på 100 enheder fra B2C-kunder (backers) på Kickstarter og solgt fire enheder til Carlsberg SPORT. Virksomheden kontaktes dagligt af mellem 5 og 10 følgere, som vil købe produktet.

Der er igangsat en investeringsrunde, der har til formål at skabe kapital til at outsource produktionen og starte det højt forventede salg ud fra den eksisterende efterspørgsel samt til de forudbestillinger, der er kommet efter en yderst vellykket Kickstarter kampagne.

Virksomheden har et færdigt produkt i starten af det nye år og forventer at sælge 1000 enheder i løbet af 2019. Ambitionen er at sælge 5000 enheder i 2022 og dermed omsætte for 25 millioner.


Kompetencer

Bestyrelsesarbejde

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Investor Pitch

Ledelse

Marketing & Branding

Prissætning

Produktion

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan

______________________________________________

Produktet

Produktet er en bærbar gaming station målrettet konsolspillere. Med produktet kan frit tage sit gaming udstyr med sig overalt.

Produktet er et kvalitetsprodukt med høj funktionalitet, der kombinerer praktik med et tidløst og bære-dygtigt design.

Der er stort fokus på ansvarlighed og bæredygtighed i ex. brugen af materialer.

Virksomheden og idégrundlag

Gaming Hardware industrien er i ekstrem vækst. eSport spillere og professionelle gamere er i dag aner-kendte verdens stjerner og vores ambassadører.

Virksomheden blev skabt, da en af grundlæggerne oplevede, hvordan han altid blev hjemme og spillede på hans konsol, da det var for besværligt og risikofyldt at transportere hans gaming udstyr og dermed spille med hans venner.

Virksomheden består nu af fire grundlæggere med hver deres kompetencer. De har skabt en virksom-hed med et stort ambitionsniveau og en nuanceret og dynamisk forretningsstrategi. Virksomheden har udvidet med et større team og et værksted, hvor virksomhedens prototyper udvikles.

Ledelse og team

På nuværende tidspunkt består vores team af: A - CEO, C – CTO, S – COO, R – CFO, S - Marketing Ma-nager samt N&M som er Produktions Assistenter.

Bestyrelse

Virksomheden søger en bestyrelse eller et advisory board.

Status

Virksomheden har fået forudbestillinger på 100 enheder fra B2C-kunder (backers) på Kickstarter. Desu-den har virksomheden solgt fire enheder til Carlsberg SPORT.

Virksomheden kontaktes dagligt af mellem 5 og 10 følgere, som vil købe produktet.

Virksomhedens grundlæggere er nu i gang med en investeringsrunde der har til formål at skabe kapital til at outsource produktionen af produktet og starte det højt forventede salg ud fra den efterspørgsel der allerede har været nu med minimum marketing og PR-indsatser, samt de forudbestillinger der er kommet efter en yderst vellykket Kickstarter kampagne.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden søger input og sparring på følgende områder for at kunne realisere deres potentiale og bringe virksomheden til næste niveau:

- Den generelle forretningsudvikling og virksomhedsstrukturering

- Hvilken forretningsmodel og prissætning er mest optimal?

- Søgning af advisory board

- Kapitalfremskaffelse

- Hvordan udnyttes samarbejder med verdenskendte brands mest optimalt?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software