, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

BigData & Transparency – diversitet i større organisationer. Platformen der understøtter employer branding skal skaleres internationalt. KBH – SPRINGBOARD®

  • 21 May 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Bech-Bruun Advokater, kl 14:00 til 17:00 pa Langelinie Allé 35, 2100 København Ø
  • 11

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist: lørdag d. 11 maj
  • Sidste tilmeldingsfrist: lørdag d. 11 maj

Registration is closed

Fokus: Forretningsudvikling & kapitalfremskaffelse


Punkter til sparring:

- Virksomheden søger sparring til international skalering

- Virksomheden søger sparring om tiltrækning og fastholdelse af betalende kunder på platformen

- Virksomheden søger kapital. Hvordan vil panelet bedst anbefale at dette søges?Branche: Internet, App, HR, Datatransparency


Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden er en big-data platform, hvor arbejdsgiveres arbejde med diversitet og inklusion (D&I) digitaliseres, så det kan bruges som et aktiv i employer branding. Virksomheden gør det gratis og let for individer og jobsøgende talenter at sammenligne arbejdsgiveres D&I indsats og fungerer endvidere som en one-stop shop for arbejdsgivere med adgang til løsningsleverandører og eksperter indenfor D&I og på sigt talenter, der fungerer som ’partnere’ på platformen.


Kompetencer:

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

HR

Internationalisering

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Nordamerika

Markedskendskab Skandinavien

Markedskendskab Sydamerika

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________


Undersøgelser viser, at diversitet styrker virksomheders bundlinje, og at teams trives og præsterer bedre, når de består af og ledes med fokus på og rum til forskellighed. Virksomheden er en start-up virksomhed, der står bag en online, data-drevet platform, der er lanceret på det danske marked, hvor arbejdsgiveres arbejde med diversitet og inklusion (D&I), og dermed med SDG mål nr. 5 og 10, digitaliseres.

Virksomheden gør det muligt for jobansøgere at sammenligne arbejdsgivere med et klik, hvad D&I angår, og fungerer samtidigt som virksomhedens dataspejl, der kan bruges i det strategiske arbejde via benchmarking og employer branding - en form for Linkedin, blandet med Trustpilots scoreelement.

I dag har virksomheden kortlagt 2.000 arbejdsgivere arbejde med D&I baseret på offentligt data. Tre arbejdsgivere har valgt at overtage deres profil og blive betalende abonnenter, for 800 kr. om måneden. Virksomheden er samtidig arbejdsgivernes digitale one-stop-shop, hvor de kan booke sig til løsningsleverandørers services, der fremmer D&I og fjerner bias. I dag har virksomheden seks løsningsleverandører på platformen, og virksomheden tager 15% af et eventuelt salg indgået via platformen. Virksomheden ønsker at opnå 100 betalende arbejdsgivere samt 30 løsningsleverandører i løbet af 2019.

I dag ser virksomheden et potentielt marked på 600 arbejdsgivere i Danmark, der kan overtage deres profiler og blive betalende kunder, men planen er at skalere virksomheden globalt, da D&I er en global megatrend. Endvidere udbygger virksomheden flere revenue streams ved at tilføje flere abonnementsmuligheder, udover grundabonnementet på køn, herunder alder, etnicitet, seksualitet, som skal tilkøbes for 400 kr. per måned. Endvidere ønsker virksomheden at udbygge platformen med rekrutteringsmuligheder såsom jobopslag, search og premium talentprofiler.

Platformen har i dag cirka 2000 følgere. Brugere af platformen er oprettet gratis. Planen er at vækste dette tal til 10.000 i løbet af 2019.

Virksomheden ledes af to personer, der har begge har over 10 års erfaring fra det private erhvervsliv. En er ingeniør med international erfaring indenfor salg fra bl.a. FLSmidth og Rambøll, og en anden har en kommunikations- og branding baggrund fra CBS og erfaring fra Ørsted og A.P. Møller - Mærsk. Begge ejere har investeret i virksomheden, i alt DKK 350.000, men virksomheden har behov for yderligere investering, givet at prisstrategien bygger på volume, og endvidere en bestyrelse der kan rådgive og promovere virksomheden.


Temaer til Panelet:

- Skalering internationalt

- Fastholdelse af kunder

- Kapitalrejsning
CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software