, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Ung designvirksomhed med en unik dansk interiørproduktlinje til boligen ønsker sparring til acceleration af vækst og internationalisering, Vejle – SPRINGBOARD®

  • 04 Jun 2019
  • 13:30 - 16:30
  • Spinderihallerne / Vejle Erhvervsudvikling, kl 13:30 til 16:30 pa Spinderigade 11, 7100 Vejle
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 23. maj 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 23. maj 2019

Registration is closedFokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring

Acceleration af vækst

- Sortiment

- Segmenter/markedsindsigt

- Kanaler – Salg/distribution

Internationalisering

Ledelsesstøtte/kompetencer

Finansiering


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.)

Udviklingsstadie: Proof of Business


Ung dansk designvirksomhed designer og producere selv unikke produkter til interiør branchen med fokus på at bruge naturens egne materialer.

Virksomheden bruger selv kun danske underleverandør, da den vægter dansk design og det gode danske håndværk højt.

Virksomheden ønsker at fortælle forbrugeren den gode historie i de unikke produkter og da virksomheden arbejder med naturmaterialer, vil man opleve at alle produkter bliver et unika.

Virksomhedens produkter er på markedet i udvalgte butikker og man ønsker nu at accelerere salget.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Indkøb

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Internationalisering

Investor Pitch

Kommunikation

Konceptudvikling

Markedsanalyse

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Online marketing

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Virksomheden fik idéen til forretningen på baggrund af en stor portion passion for sten og natur og det at skabe et unikt design, som giver forbrugeren en mulighed for at få et unikt produkt i sit hjem, hvor der følger en god historie med. Virksomheden vil gerne dække behovet for at købe og producerer danske produkter.

Forretningsmodel, kunder, markedet, konkurrenter

Virksomheden producerer og designer selv de produkter som sælges. Det er interiørprodukter i et nordisk og råt look og virksomheden henvender sig til den del af forbrugerne, som har fokus på unika, håndværk og dansk design. Selvom det er unikke produkter, arbejder virksomheden med et klassisk og et rent design, som ikke nødvendigvis skal udskiftes efter de moderigtige trends.

Virksomheden er i dag i 16 butikker og webshops i Danmark og i 3 butikker i Norge. Der har været begrænset med gensalg i Danmark, som er en del af virksomhedens udfordring og endnu ikke noget i Norge (Norge kom på kortet i februar 2019). Virksomheden har lavet spørgerunder hos forhandlerne og fået en tilbagemelding med, at produktet tager lang tid at sælge, da det er et nyt produkt forbrugerne ikke har set før og det gør salgsprocessen ekstra lang.

Virksomheden bruger salgsmodeller som at tage på uventet besøg ved butikkerne eller booket møde i forvejen. Virksomhedens erfaring er, at mindre interiør butikker godt kan lide uventet besøg og større butikker, som møbelhuse vil have et booket møde inden besøg. Derudover arbejders der selv med branding igennem SEO på hjemmeside og de sociale medier, samt blade/magasiner med artikler/presseomtale og konkurrencer som køres igennem PR-bureau.

Virksomheden har afprøvet markedet i Danmark og har draget nogle forskellige erfaringer – på den baggrund har virksomheden også konkluderet, at produkterne skal på det internationale marked, hvis virksomheden fortsat skal følge den nuværende strategi, hvor den primær henvender sig til b2b med butikker, indretning og hotel/restaurationsbranchen.

Virksomheden konkurrer ikke på pris, men på kvalitet, håndværk (unika) og dansk design, derfor er vores konkurrenter ofte kendte og veletableret brands, hvilke virksomheden er opmærksom på, da virksomheden også gerne vil arbejde sig mod, at være et kendt brand.

Vækstpotentiale/mål

Virksomheden ønsker at komme hurtigere i gang med at eksekvere på det internationale marked, samt arbejde med at gøre virksomhedens brand et kendt dansk mærke, der signalerer nordisk design og unikke produkter.

Derudover ønsker virksomheden at få den nødvendige erfaring der skal til, for at bibeholde nuværende og nye forhandler i DK, så der kommer fokus på gensalg/mersalg.

Målet med virksomheden er at der kommer 2-6 ansatte, så produktion, salg, markedsføring og økonomi kan fordeles og hver person kan koncentrere sig om den spidskompetence der skal til, for at kunne bidrage 110% i virksomheden.

Ledelse og team

Virksomheden ejes som enkelmandsvirksomhed og drives af et ægtepar. Målet er at virksomheden skal være et ApS, men da ejerene er gift, er der blevet rådgivet fra revisors side at en enkelmadsvirksomhed er økonomisk bedst til at starte med.

Økonomi/finansiering

Virksomheden er selvfinansieret og har fået enkelte midler fra det lokale væksthus. Bla. til salgskurser og opstart af rådgivning, SEO og oversættelse til det norske marked

Den fortjeneste virksomheden på nuværende tidspunkt har, investeres i markedsføring, messer, lager af produkter og materialer, samt udvikling af nye produkter.

Der udbetales ingen løn.

Virksomheden vil nu gerne have afklaring på om der skal yderligere finansiering til , med de ønsker af mål virksomheden har ?

Spørgsmål til panelet

Acceleration af vækst

- Hvilke strategi skal sættes sammen, med de ambitioner virksomheden har?

- - -Fra marketing til slutbruger

- Sortiment og produktudvikling

- Segmenter/markedsindsigt

- Kanaler – Salg/distribution

- Forretningsmodel

Internationalisering

- Hvilke rækkefølge skal virksomheden starte med, når man gerne vil i gang med vækst på eksportmarked?

- Norge/Sverige – andre EU-lande?

Ledelsesstøtte/kompetencer

Finansiering til vækst


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software