, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Succesfuldt børnetøjsbrand er klar til international vækst acceleration i Europa, KBH – SPRINGBOARD®

  • 19 Jun 2019
  • 13:00 - 16:00
  • DJØF, kl 13:00 til 16:00 pa Gothersgade 133, 1123 København K
  • 7

Registration

  • Grundet stor interesse er der nu lukket for yderligere tilmeldinger
  • Grundet stor interesse er der nu lukket for yderligere tilmeldinger

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

Sparring på virksomhedens vækststrategi, opbygning af international brand awareness, og kapitalfremskaffelse.

Strategi:

- Vækst gennem pull-strategi (øget kunde efterspørgsel)

- Brand awareness

- Agenter, Distributører, øget salg fra egen webside (nationalt og internationalt)

Kapitalfremskaffelse:

- Optimering af virksomhedes case overfor investorer


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Handel

Udviklingsstadie: Proof of Scale


Virksomheden har brug for kapital til at sikre den fortsatte vækst.

På rekordtid er det lykkes af få over 50 distributører fordelt rundt om i Europa gennem 6 dygtige agenter der sælger direkte til retail og webshops i de respektive lande.

Virksomheden har ligeledes brug for strategisk sparring om, hvordan brandet med enkelte midler øger kendskabsgraden hos forbrugeren, samt sparring til implementering af effektfuld pull-strategi.


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Internationalisering

Markedskendskab Asien

Markedskendskab Europa

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Brandet vinder på et stærkt design, funktionelle kvaliteter, gode priser, et stærkt visuelt univers med flotte billeder, en markant synlighed på de sociale medier og et tæt samarbejde med bloggere og influencers i hele Europa.

Virksomheden har på kort tid opnået stor anerkendelse i branchen. Brandet har allerede været omtalt i flere editorials blandt nogle af børnebranchens førende magasiner i både ind- og udland. Og virksomheden vil i løbet af de kommende 3 år arbejde målrettet på at blive et af de toneangivende brands inden for børnetøj på det europæiske og asiatiske marked.

Virksomheden startede med 20 styles til piger og drenge i alderen 2-12 år i 2018. Kollektionen er vokset til 72 styles i 2019, og målgruppen er udvidet til 0-14 år, da virksomheden lancerede en mindre babykollektion med 3. kollektion.

Kollektionerne produceres så vidt det er muligt i økologiske og økotex-certificerede materialer, da det er vigtigt for virksomheden at producere så miljøbevidst og etisk korrekt som muligt. Kollektionerne produceres i Indien, Kina og Tyrkiet.

Virksomhedens klare ambition er at opnå en omsætning på DKK 4-6 mio. inden for de næste 2 år. Og inden for 6 år er ambitionen at opnå en omsætning på minimum DKK 20-30 mio.

Omsætningen skal primært komme fra et øget salg i Europa og via aftaler med webshops som BOOZT, Babyshop, Sarenza og Smallable.

Virksomhedens 6 agenter er nøje udvalgt blandt mange, og de er yderst selektive med de mærker, de repræsenterer i deres portefølje, hvilket betragtes som et stort privilegium og en blåstempling af brandet.

Brandet er repræsenteret med agenter i følgende lande:

- Danmark

- Holland

- UK

- Belgien

- Luxembourg

- Italien

- Nordtyskland

Målet er at indgå aftaler med endnu to europæiske lande i løbet af 2019/2020 – eventuelt i Norge og Sydtyskland, samt at finde en distributør til at varetage afsætningen i Japan.

Teamet består af en yders kompetent designer, som gennem 13 år stod bag et andet succesfuldt dansk børnetøjsmærke. Ambitionen har fra starten været at sætte et stort personligt præg på designet og at skabe fashion til børn med lidt mere kant. Og resultatet skulle være unikt, men kommerciel, hverdags luksus til børn med fokus på kvalitet, den lille elegante detalje og et omhyggeligt defineret farveunivers til den prisbevidste forbruger.

Desuden består teamet af en person med ansvar for forretningsudvikling og økonomi, der har flere års ledelseserfaring på CEO-niveau.

Virksomheden samarbejder med et sourcing-/konsulenthus i København, som bistår med rådgivning om producenter og sourcing af kvaliteter. Desuden samarbejder virksomheden med en freelancer til konstruktionsopgaverne.

Virksomheden ønske at finde en eller flere investorer til en samlet investering er på 1-2 mio. kroner, og planen at skaffe kapital gennem 2 runder. I 2019 og igen om 3-4 år, når selskabet har rundet milepælen på omsætning og et tilfredsstillende EBIT-niveau.

Spørgsmål til panelet

1:Hvordan optimerer virksomheden sin case overfor potentielle investorer gennem præsentation af en levedygtig forretningsmodel

2:Sparring til implementering af pull-strategi, således kunderne trækker efterspørgslen

3:Værktøjer til at opnå høj brand awareness

4:Hvordan kan virksomheden blive bedre til at øge salget fra egen webside (nationalt og internationalt)


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software