, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SaaS-virksomhed (festival/foreningsplanlægning) med betalende kunder skal have udvidet ledelsen og teamet, samt skaleres, Aarhus – SPRINGBOARD®

  • 20 Jun 2019
  • 13:30 - 16:30
  • Njord Advokatpartnerselskab, kl 13:30 til 16:30 pa Åboulevarden 17, 8000 Aarhus C
  • 13

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 16. juni 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag den 16. juni 2019

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Opbygning af nyt team med relevante kompetencer

- Vækststrategi/realisering af virksomhedspotentiale i Danmark

- Kapitalfremskaffelse/fremtidig finansieringsplan for vækststrategi


Branche: Internet, App, Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden har udviklet et online program (SaaS), der hjælper foreninger, events, festivaler, kommuner og arrangementer med planlægning, der sparer op til 60% af den tid der anvendes på vagtplanlægning, kommunikation, rekruttering og administration af frivillige. Der er betalende kunder og næsten 20.000 brugere. Virksomheden har eksisteret i 3 år, og er nu klar til skalering, men mangler teamet og ressourcerne.


Kompetencer

B2B

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

It & Systemudvikling

Markedsanalyse

Marketing & Branding

Online marketing

Organisationsudvikling

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________

Herunder er forslag til underoverskrifter til beskrivelsen. Du behøver ikke at følge dem, men det er en god idé at komme rundt om emnerne.

- Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden er skabt for at gøre det nemmere at være frivillig i den lokale forening eller klub. Det skal være nemmere for klubber og foreninger at få deres arrangementer til at køre uden et kæmpe uoverskueligt administrativt arbejde. Virksomheden har eksisteret i små 3 år og brænder for at gøre en forskel og en indsats for at hjælpe det foreningsliv der altid og fortsat skal spille en stor rolle for vores samfund. Det der gør os unikke er vores brugervenlighed og vores support er god. Vores butiksmodul er også unikt, hvor arrangøren har mulighed for at sælge merchandise til deres frivillige, og opsætte regler for hvem der må købe og hvor mange.

- Produkt/ydelse

Virksomheden hjælper med at smidiggøre kommunikationen internt i organisationen, samtidig med at gøre lettere for alle de frivillige ledere at lave vagtplaner, og generelt danne sig et hurtigt og solidt overblik over deres hold af frivillige. Her bliver mange imponerede over produktet, og hvor super brugbart og simpelt layout vi har, noget som mange frivillige og frivillige ledere efterspørger. Vi giver et forbedret overblik over vagtplaner og timeforbrug. Det sparer dem for adskillige facebookgrupper, emails, sms'er osv. Derudover er vores håndbog også et perfekt sted at samle information. Samtidigt kan vi fra et overordret synspunkt give et komplet overblik over timeforbrug, holdstørrelser, gæstelister og meget mere. Vi bliver kernen i deres frivilligkoordinering, og vi kan dermed hjælpe rigtig mange forskellige frivilligorganisationer med kommunikation, generel frivilligkoordinering og event administration.

- Forretningsmodel

Virksomheden tilbyder 2 pakkeløsninger der er tilpasset et events størrelse og behov, hvor det er muligt at tilkøbe ekstra moduler. En standardløsning med 100 brugere og 3 moduler til 499 kr./måned, og en Premium løsning med 350 brugere og 6 moduler til 699 kr./måned. Dertil tilbydes der også individuelle løsninger til større arrangementer. Betaling er én måned forud eller et årligt abonnement, med mulighed for at købe sms’er.

- Kunder

Tønder festival, Aalborg Karneval, Sjællandsfestivalen, Made in Denmark, Midtfyns Festival, Nord-als Musikfestival, Timewinder, Kultur I Syd, Horsens Kommune, Jyllinge Festival, Sygehus Sønderjylland, Viborg Animations Festival, Varde Open Air, US car camp, Kaj Lykke byfest, Festivalhal. Virksomheden har desuden møder med Nibe festival, Herning Rocker, Rock Under Broen, Copenhagen Pride, Grimfest, Vojens Ishockey Klub, Galten byfest og Food Festival til efteråret. Indsalgstiden er ofte mellem 3 og 6 måneder, da det ofte skal godkendes af en bestyrelse.

- Markedet

”Danske festivaler har kronede dage, og intet tyder på, det er på vej i den anden retning, mener tidligere udviklingschef og talsmand for Roskilde Festival Esben Danielsen.”

De største festivaler i Danmark: Grøn – 191.000 deltagere og 700 frivillige, Roskilde Festival – 130.000 deltagere og 32.000 frivillige, Smukfest – 55.000 deltagere og 13.000 frivillige, Tinderbox – 50.000 deltagere og 6.000 frivillige, Jelling Festival, 35.000 deltagere og 5.000 frivillige, Northside 35.000 deltagere og 5.000 frivillige, Nibe Festival 16.000 deltagere og 5000 frivillige.

Omsætningen for hele den danske musikbranche lå i 2016 på 2,6 mia. kr. og forventes i 2021 at ligge på 2,8 mia. kr. Selvom branchen overordnet set oplever fremgang, trækker live-musik gennemsnittet ned med en årlig tilbagegang i væksten på 0,7 %. ”Generelt forventer vi en stort set flad udvikling i livemusik-omsætningen i de kommende år, nok svagt faldende. På globalt plan og i vores nabolande opleves til gengæld en stigende omsætningsvækst både inden for live-musik og indspillet musik” siger Leif Ulbæk Jensen, partner og medieekspert i PwC. Der findes ca. 100 decideret musikfestivaler i Danmark. Målgruppen er events og arrangementer hvor der skal bruges minimum 50 frivillige. Markedet er præget af konkurrenterne som bliver listet nedenfor, selvopfundne Excel løsninger og hjemmestikkede systemer. Mulige kundegrupper er: festivaler, foreninger, privatskoler, friskoler, sportsarrangementer, byfester og lignende.

- Konkurrenter

Konkurrenter I tilfældig rækkefølge: Crewplan, Heap360, Planday, Memba, Smartplan, Conferencemanager, Excel, Festivalmedhjælper, Marcato Festival, Ivolunteer, Deltaplan, Conventus, Plangy.

- Vækstpotentiale/mål

Skaleringspotentialet er stort, og der er tænkt internationalt for starten, det vil sige at vores løsning stort set intet koster at distribuere og er nemt at bruge uden for landets grænser. Virksomheden har allerede oversat platformen så den også fungere på engelsk, og gjort det nemt at få den oversat til andre sprog. Virksomheden har en liste med næsten 400 mulige kunder, der blot venter på en opringning og en gratis demo. Dertil ligger der store muligheder indenfor online markedsføring, og ikke mindst word-of-mouth.

- Ledelse og team

Virksomheden består pt. af direktøren. Han har arbejdet fuldtid siden sommeren 2018. Direktøren er medstifter af virksomheden, sammen med en partner. Direktøren har arbejdet flere år som projektleder ved et rederi. Ud over dette har han erfaring med andre startups – inden for e-handel og produktudvikling til fysiske butikker. Direktøren ejer 99% af selskabet og har selv investeret små 50.000 kr. i selskabet, udover hans tid. Der er for nylig lavet et ejerskifte mellem de oprindelige stiftere, da den tidligere partner ikke længere var aktiv, og heller ikke ønskede at være det.

- Økonomi/finansiering

Virksomheden har ikke modtaget finansieringer udover et Mikrolegat på 50.000 kr. tilbage i 2017. Forventet omsætning er 200.000 kr. i indeværende regnskabsår. Udgifterne kan minimeres til hosting omkostninger, der nemt kan skaleres op efter behov.

- Status på udviklingsstadie

Produktet er på markedet og har betalende kunder, men mangler flere udviklere og ressourcer til salg og penge til online markedsføring.

Spørgsmål til panelet

- Opbygning af team herunder relevante kompetencer

- Vækststrategi/realisering af virksomhedspotentiale i Danmark

- Kapitalfremskaffelse/fremtidig finansieringsplan for vækststrategi


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software