, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Homestaging optimerer boligsalg, og det virker, - men kan virksomheden finde ny vækst som markedsføringsmuskel og influencer for møbler og interiør? KBH - SPRINGBOARD®

  • 07 Nov 2019
  • 09:30 - 12:30
  • Virksom, kl 09:30 til 12:30 pa Vermlandsgade 65, 2300 København
  • 12

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 26. oktober 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 26. oktober 2019

Registration is closed


VIRKSOM Iværksætter: Der er tale om en iværksætter fra VIRKSOM der skal have trykprøvet sin forretningsmodel, og have fundet veje til skalerbarhed.

Fokus: Forretningsudvikling

Punkter til sparring

1)Muligheden for en strategisk pivot fra klassisk ’konsulent forretning’ til at agere som influencer på det danske og hvorfor ikke det tyske marked, ift at eksponere de møbler og inventar, der benyttes i boligerne. Aflønning sker da fra partnere, der betaler virksomheden for eksponering og evt gennemsalg af møbler, kunst og interiør varer.

2) Ressourcer og organisation: Virksomheden råder over spidskompetencer og erfaringer med kerneaktiviteten, men savner salgs- og markedsføringskompetencer. Skal disse ’ansættes’ eller findes gennem strategiske partnerskaber?

3) Er udvidelse til det tyske marked den rigtige vej at gå for at søge væksten?


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.), Handel, Serviceydelser/konsulent/rådgiver

Udviklingstadie: Proof of Concept


Virksomhedens kerneaktivitet har gennem en årrække været homestaging, hvor boliger på salgs- og udlejningsmarkedet møbleres, hvilket optimerer salget/udlejning i form af kortere liggetid.


-Virksomheden får eller låner en del møbler og interiør af møbelfirmaer. Firmaerne står ofte med møbler der af forskellige årsager ikke kan sælges til fuld pris. Det er disse møbler virksomheden ud fra tanken “green choice” bruger og som ellers ville være affald. Den tankegang kan møbelfirmaerne godt lide.

-Virksomheden ønsker vækstmuligheder, fx at få influencer marketing tænkt med, så det i højere grad er møbelfirmaerne end kunderne der betaler. Nu betaler møbelfirmaerne ikke for den eksponering de får via virksomheden.

Hvad er den rigtige formel for eksponentiel skalering? Kan det tyske marked indtages med influencer marketing som hovedaktivitet?


Kompetencer

Afsætning & Distributionskanaler

Distributionskanaler

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Internationalisering

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Strategi og vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan


______________________________________________

-Boliger sælges hurtigere ved at blive møbleret, frem for at stå tomme. Den amerikanske betegnelse er `homestaging`. Tomme boliger møbleres fra bunden, beboede boliger får rådgivning omkring optimering af boligen ved salg. Virksomheden er også tilstede ved fotooptagelser af liebhaverboliger, for at de præsenterer sig bedst.

-Virksomheden stræber efter at møblere boligerne unikt og samarbejder derfor med mange kunstnere, for at kunne tilbyde unik kunst.

-Der tilbydes musik i boligerne, for at fremme den gode stemning til fremvisninger. Lige nu arbejdes der på, at lave playlister, der er sammensat efter kundesegmenter.

-Virksomheden samarbejder med projektudviklere, ejendomsmæglere og private der henvender sig direkte.

-Virksomheden har de seneste år haft et tæt samarbejde med en velrenommeret ejendomsmægler, der sælger en del liebhaverejendomme. For dem er stifteren som person vigtig ift deres kunder, end den timepris de betaler for at virksomheden gør boligen klar til salg.

-Inden for de sidste 2 år er adskillige driftige konkurrenter dukket op. Priserne er presset så meget, at virksomheden nu får 1/3 for den samme opgave end for 3 år siden.

-Lige nu oplever virksomheden, at der er en let stigende interesse for den unikke indretning som denne virksomhed tilbyder, i stedet for samlebåndsindretning, som nogle af konkurrenterne tilbyder.

-Virksomheden har sagt nej til opgaver, fordi virksomheden ikke ville matche konkurrenters lave pris. Kunderne vender dog tilbage og har ved en ny opgave godkendt at denne virksomhed er 30% dyrere end konkurrenten.Spørgsmål til panelet

Virksomheden ønsker en struktureret tilgang til influencer marketing. Nu har virksomheden løse aftaler med en del møbelfirmaer om at få eller låne produkter. Hvordan vendes bøtten, så firmaer betaler for eksponering af produkter via denne virksomheds SoMe eksponering.

Virksomheden består af få ressourcer og individer, der har behov for en løbende sparringspartner, eller kollega, der kan supplere med kompetencer, der ikke er i teamet i dag.

Virksomheden spørger til om der kunne være et marked i Tyskland for at bringe dansk/nordisk design og indretning ind i deres salgsproces af tomme huse. Stifteren af firmaet taler flydende tysk.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software