, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Hurtig funding!? Fremtidens postomdeling baseret på crowdsourced kapacitet søger input næste del af rejsen - Skalering. Aarhus – SPRINGBOARD®

  • 07 Nov 2019
  • 09:00 - 12:00
  • EY, kl 09:00 til 12:00 pa Værkmestergade 25, 8000 Aarhus
  • 18

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 31. oktober 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 31. oktober 2019

Registration is closed


Fokus: kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

- Kapitalrejsning

- Advisory board


Branche: Klima, Internet, App, Digitalisering (af eksisterende virksomheder), Transport

Udviklingsstadie: Proof of Business


Virksomheden har godt gang i hjulene! Der er eksisterende glade kunder og en ambitiøs tilgang til vækst. Målet er at ramme en omsæting på 50-100 mio indenfor bare 3 år.

Virksomheden er godt i gang med at ændre den eksisterende model for postomdeling. Fremtidens postomdelings system er baseret på crowdsourced kapacitet, med fokus på en bæredygtig flåde.

Bæredygtighed er ikke kun at sænke CO2. Man kan også optimere den overkapacitet der er på alt der bevæger sig. Det er også vigtigt at være mere social bevidst.

Firmaet ansætter en stor del af flexjobbere, førtidspensionister, pensionister m.fl. Visionen dækker flere handelsfremmende tiltag, der søger at den enkelte handlende, bibeholder og styrkes i sin forretning.

For at holde hjulene i gang og få konceptet breder ud i Danmark og resten af verden skal der funding til, og det er den opgave der søges sparring omkring. Social Crowdfunding er en væstenlig del i overvejelserne omkring kapitalrejsning.


Kompetencer

Automatisering

B2C

Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet

Digitalisering

Forretningsudvikling

Forskning & Udvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

It & Systemudvikling

Kommunikation

Konceptudvikling

Ledelse

Logistik

Markedskendskab Europa

Marketing & Branding

Partnerskaber

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________


Virksomheden har på blot to år vist, at der er et stærkt koncept. De har fået hæder i pressen, men endnu vigtigere har fået stærke og tilfredse kunder med ombord.

Det går stærkt, og mulighederne er mange, men den primære udfordring er pt kapitalrejsning til væksten. Der er sat ambitiøse mål, som kan nås såfremt der kommer ekstern kapital ind i virksomheden.

- Sammedags levering om aftenen, men konstant tracking af hvor pakkerne er. Vi leverer dette igennem en crowdsourced flåde, der leverer verdens højeste serviceniveau indenfor kurer og distributionsbranchen, målt på Trustpilot. Vi gør at du aldrig mere skal sidde og vente på en pakke.

- Vores forretningsmodel er at bruge overskudskapacitet og skabe et parcel delivery system.

- I samarbejde med bla. DTU ønsker vi at bygge et system der kan håndtere sig selv fuld automatisk. Når dette er løst, så vi har en masse andre koncepter der kan lanceres.

- Vores kunder er webshops der ønsker at give deres kunder sammedags levering, samt en levering, hvor du som modtager ikke skal spilde din tid, samt hvor du som webshop, kan sænke din CAC, øge din NPS, samt få leveret dine pakker på en god, venlig, billig, socialt ansvarlig, bæredygtig måde.

- Markedet er Danmark og senere udover grænserne.

- Vores nærmeste konkurrence er DAO365, GLS m.fl. men vi har en cost-effectiv model, med mere flexibel flåde, samt mere fokus på kundeservice.

- Selvfinansieret, men med ønske om at rejse nogle penge, for en mere eksplosiv vækst.

- Konceptet virker, kunderne er glade. Der skal investeres penge i IT folk, til at udvikle nogle af de systemer vi har på licens, samt maskineri til at håndtere volumen.

Spørgsmål til panelet


Kapitalrejsning

- Hvordan udgår vi at spilde tiden på funding? Og hvor afgørende valg af den rigtige form for funding i forhold til hastigheden.

- Hvilke fordele og ulemper er der ved social crowdfunding? Og hvad skal vi være opmærksom på?

- Hvordan fastsættes fundingens størrelse og virksomhedens valuation? Kan I hjælpe os med at rejse 10% til en valuation på 50 mio? Eller skal vi rejse 20% til en valuation på 100 mio?

- Hvordan kommer vi bedst muligt i kontakt med de rette investorer? Og hvordan introducerer vi os til mulige investorer indenfor specifikke industrier (fx selvkørende biler)?

- Hvordan bliver vi introducere os til Europæiske fonde, der ønsker at støtte vores projekt omkring at yde støtte til vores bude, iform af tilskud til fx GreenMobility el biler eller DriveNow el biler m.fl.

- Hvordan kan der arbejdes hen mod at finde en leadinvestor, som kan administrere alle Funderbeam* aktionærer.

- Hvordan kan ambitioner omkring at blive en folkelig aktie blive en realitet? Hvilket fordele og ulemper ser I ved at gå i den retning?

Advisory board

- Hvordan kan et advisory board udgøre en værdi for virksomheden?

- Hvordan arbejdes der i de bedste advisory boards?

- Hvordan starter vi et stærkt advisory board? Og hvornår skal vi eventuelt igang?

https://www.funderbeam.com/about 

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software