, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Hvordan tages e-commerce koncept fra millionomsætning til væsentligt to-cifret millionomsætning på tre år?, Aarhus - SPRINGBOARD®

  • 22 Nov 2019
  • 08:30 - 11:30
  • Studentervæksthus Aarhus, kl 08:30 til 11:30 pa Møllevangs Allé 142, 8200 Aarhus
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag 10. november 2019
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Søndag 10. november 2019

Registration is closedFokus: forretningsudvikling, springboard

Punkter til sparring

- Vækst i den danske online forretning – Næste niveau!

- Internationalisering


Branche: IKT - informations- og kommunikationsteknologi, Handel

Udviklingsstadie: Proof of Business


Vi har vækstet vores forretning en del, og vi vil derfor gerne op i et helikopter-perspektiv, hvor vi kan kigge på forretningen og forretningsudviklingen med erfarne øjne.

Vi har organisk vækstet forretningen fra 10 varer i varesortimentet og ingen kunder til 250 varer i varesortimentet og millionomsætning på 2 år.

Vi er i gang nu med en internationaliseringsplan, hvor vi tester vores koncept i det svenske marked pr. 1. oktober. Går det efter planen vil vi åbne op i resten af Norden (Finland og Norge) i 2020 og det naturlige næste marked herefter er Holland.

Derfor har vi brug for sparring om hvordan vi bedst penetrerer et nyt marked med et begrænset markedsføringsbudget, samt hvilke best practice der er når man lean udruller et koncept på et nyt marked.


Kompetencer

B2C

Forretningsudvikling

Internationalisering

Markedsanalyse

Marketing & Branding

Online marketing

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Ide og problemløsning

Det konkrete problem vi løser er tofoldigt; på den ene side vil man som forbruger gerne købe det rigtige rejseudstyr til den rigtige pris med hurtig levering, personlig kundeservice m.m. Det behov opfylder vi. På den anden side er der specifikt indenfor backpacking, outdoor og længere rejser et informationsproblem, hvor man i høj grad er meget interesseret i at blive rådgivet og sætter sig meget ind i tingene. Det behov opfylder vi også via vores rejseunivers med e-bøger, blogindlæg og ekspertviden.

Vi har en velfungerende hjemmeside, og mange brands i vores shop, som vi har været med til at få til Danmark. Det gør at vi typisk er 10-30% billigere end vores konkurrenter. Derudover har vi lavet pakkeløsninger, så man med få klik kan komme afsted på sin rejse med det rigtige udstyr.

Teamet bag

Vi er et founder-team af 3 med en baggrund fra Handelshøjskolen. Vi er relative forskellige forstået på den måde at vi spænder bredt som team både på det sociale, analytiske og tekniske. To af founders er mere analytiske og talstærke, hvorimod en er udadvendt sælger med netværk og marketing for øje. Vi har alle arbejde i veletablerede og vækstende organisationer både på specialist og mellemleder niveau.

Markeds- og vækstpotentiale samt forretningsmål

Vi er i gang nu med en internationaliseringsplan, hvor vi tester vores koncept i det svenske marked pr. 1. oktober. Går det efter planen vil vi åbne op i resten af Norden (Finland og Norge) i 2020 og det naturlige næste marked herefter er Holland.

Vi har fokuseret på B2C markedet, men begyndt så småt at kigge ind i B2B markedet. Der er en klar omsætningsmulighed i B2B marked – men grundet drift har vi valgt at afgrænse vores fokus for nu.

Ift. Vækstpotentiale så er ambitionen at få et e-commerce hus på sigt. Dvs. en produktportefølje af niche butikker, hvor man har kompetencerne internt indenfor både marketing, webudvikling og kodning – og hvor man så kan få – hvis ikke stordrift fordele – så medium driftsfordele ift. Logistik, indkøb, fragtpriser m.m. Her vil Backpackerlife så være én af produkterne i produktporteføljen.

Spørgsmål til panelet

Vækst i DK
- Hvordan differentierer vi os i et marked præget af konkurrence blandt etablerede konkurrenter?
- Vi tror stærkt på at have en niche er vigtig i et voksende e-marked– så hvordan bibeholder vi vores niche imens vi samtidig bygger et stærkt brand op?
- I forhold til at udvide forretningen med high-end brands (såsom Haglöfs, Fjällraven, Osprey m.m.) – hvordan får vi bedst disse brands i tale?
- Hvilken indgangsvinkel er den bedst? Vil det være kold kanvas kald eller forsøge en anden vej? Hvad er jeres erfaringer med at få velkendte aktører i tale?
- Er der nogle elementer i tænker vi har overset, som kan skabe vækst i vores danske forretning?

Internationalisering
- Hvordan tager man bedst muligt et koncept fra DK til et nyt marked/land?
- Vi vil gerne lave en organisk / lean markedsekspansion – hvad skal vores fokus være på?
- Hvordan markedsfører vi os bedst på et nyt marked når vi har et begrænset markedsførings-budget?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software