, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Unikke kunst oplevelser, formidlet i et professionelt kurateret online oplevelsesunivers, - sparring til subscription-based forretningsmodel og kapital. KBH – SPRINGBOARD®

  • 08 Jan 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Vækstfonden, kl 14:00 til 17:00 pa Strandvejen 104, 2900 Hellerup
  • 16

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 4. januar 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Lørdag den 4. januar 2020

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Punkter til sparring

Virksomheden er klar til beta lancering af løsningen

- Virksomhedens forretningsmodel og go-to-market strategi skal syretestes

- Hvordan afsøges der bedst for Product-Market Fit?

- Hvordan værdiansættes virksomheden?

- Er der faldgrupper virksomhedens founders skal være opmærksomme på ifm. at sikre funding til international vækst?


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Internet

Udviklingsstadie: Pre-Proof Of Concept


Virksomhedens stadie: Betalancering – pre-proof of concept.

Virksomheden er i færd med at rejse 250.000 til en omfattende betalancering og testfase af ’produktet’.

Finansieringen skal gå til at producere 12 kuraterede digitale kunstudstillinger bestående af billed, lyd, foto- og videokunst, der endnu ALDRIG er blevet vist til offentligheden.

Betalanceringen skal give et klarere indblik i virksomhedens målgruppe, hvervningstrategier, bevægelsesmønstre, loyalitet etc.


Kompetencer

B2C

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Investor Pitch

Juridiske forhold

Markedsanalyse

Markedskendskab Skandinavien

Marketing & Branding

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning


______________________________________________


Virksomheden bliver en udstillingsplatform på nettet bestående af kunst fra ikke offentlige samlinger.

Hver anden uge vil virksomheden præsentere kuraterede udstillinger bestående af fem kunstværker. Hver udstilling vil yderligere indeholde en tekst skrevet af kuratoren, der har udvalgt værkerne, hvori temaet for udstillingen præsenteres.

Udover at formidle, vil virksomheden også gerne udstille kunst på nettet. Kvaliteten og opløsningen af billederne vil derfor gøre det muligt for brugerne at fortabe sig i detaljerne. For at få adgang til udstillingerne skal man tegne et abonnement. Som udgangspunkt er prisen sat til 6 dollars om måneden.

Ved netop at udstille kunst fra de ikke offentlige samlinger, giver virksomheden brugeren adgang til kunst, der ikke er muligt at se andre steder. Virksomhedens primære målgruppe er kunstinteresserede fra 30-50 år, der bruger internettet til at opsøge kunst og er interesserede i at få kunstoplevelser fra deres laptop, tablet eller mobil.

Virksomheden adskiller sig markant fra de allerede eksisterende løsninger. Virksomheden kommer ikke til at konkurrere på mængden af billeder, artikler, 360° videoer eller 3D udstillinger som Google Arts and Culture, Artsy og Artland præsenterer. Virksomheden fokuserer på at tilbyde brugerne en kunstoplevelse på nettet, hvor kvaliteten af værkerne og teksterne er i fokus, frem for kvantiteten. I modsætning til konkurrenterne, som præsenterer udstillinger fra museer og gallerier fra den fysiske verden, kan de værker virksomheden præsenterer ikke ses andre steder end på virksomhedens platform, da de kommer fra ikke offentlige samlinger.

Virksomhedens mål er at skaffe 10.000 betalende medlemmer på de første 3 år, som virksomheden er i luften. Ambitionerne er at sidde tungt på det europæiske marked efter år 3 og blive klar til at udvide til det amerikanske marked efterfølgende. På nuværende tidspunkt har virksomheden en alpha-side online, hvor der er 2 udstillinger. Det har hjulpet virksomheden med at få konkrete aftaler med 12 internationale kuratorer, der hver vil bidrage med en udstilling til hjemmesiden. Alpha-siden er færdigdesignet og kan overføres direkte til beta-versionen. Virksomheden består af tre personer, der tilsammen har erfaring inden for formidling, kunst, fotografering og marketing. Der er allerede investeret 200.000 i virksomheden.

Lige nu søger virksomheden 250.000 kroner fra en investor, så virksomheden kan tilbyde platformen gratis det første halve år. Denne testperiode skal bruges til at bevise at virksomheden er relevant i markedet. Dette skal hjælpe virksomheden med at hente en yderligere investering, hvilket skal kunne realisere en endelig lancering.

Spørgsmål til panelet

Forretningsmodel og go-to-market strategi

- Sparring omkring virksomhedens forretningsmodel og nuværende go-to-market strategi.

- Hvordan prissætter virksomheden abonnementet? Lige nu er den på 6$ om måneden. Kan det være højere eller skal det være lavere?

Kapitaltilførsel

- Hvordan skaffer virksomheden den første kapitaltilførsel? Er det bedst at gå med en investor, programmer som Innobooster eller noget helt tredje.

- Hvis det skal være en investor, hvordan sikrer virksomheden så en aftale der er gunstig for alle parter.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software