, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Visionen er at bygge verdens største biograf-reklamenetværk drevet af vores platform, KBH -SPRINGBOARD®

  • 29 Jan 2020
  • 14:00 - 17:00
  • Virksom, kl 14:00 til 17:00 pa Vermlandsgade 65, 2300 København
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Onsdag den 22. januar 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Onsdag den 22. januar 2020

Registration is closed

Fokus: forretningsudvikling

Punkter til sparring

1. Sammensætning af Advisory Board.

2. International strategi for et digitalt produkt der er ‘Born Global’ og som er skalerbar.

3. Finansiering & Kapitalrejsning.


Branche: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Software/SaaS, Digitalisering (af eksisterende virksomheder), Serviceydelser/konsulent/rådgiver

Udviklingsstadie: Proof of Concept


Ny fusion mellem biografbranchen og reklamebranchen udnytter et hul i markedet.

Vi bygger en platform som automatiserer produktion, distribution samt digitaliserer udbud/efterspørgsel af biografreklamer globalt.

Nichen er helt specifikt reklamer vist på biograflærredet.

Missionen er at hjælpe biografer, store som små, med at få bedre indhold i deres Pre-show samt forøge deres omsætning på viste reklamer.

Vi søger eksperter med indsigt i kapitalrejsning, abonnementsmodeller, mediebrancen og med praktisk erfaring vedr. skalerbar IT-forretning.


Kompetencer

Automatisering

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

Internationalisering
Biografernes Pre-show udgør de første 10 til 30 min inden i biografsalen, inden filmen starter og består af:

1.Reklamer for biografens egen virksomhed og events (0 – 15 min)

2.Reklamer for lokale virksomheder (3 – 6 min)

3.Reklamer for nationale/globale virksomheder (3 - 6 min)

4.Trailers for kommende film (4 – 6 min)

Det er normalt at udnytte den fulde længde af Pre-showet med hensyn til punkt 2., lokale reklamer og punkt 3., nationale reklamer, da indtægten herfra understøtter biografernes eksistens.

75% af verdens biografer benytter et reklamebureau som agentur og distributionsansvarlig for at vise reklamerne på biograflærredet. De giver selve biograferne en overskudsandel på 30% til 50%.

I vores forretningsmodel ønsker vi at biograferne får hele overskuddet for lokale reklamer og at de får 85% af overskuddet for nationale reklamer.

At tage markedsandele fra de reklamebureauer som sidder på 75% af markedet er et RED OCEAN, og udskydes til senere. I stedet er fokus først på de 25% af verdens biografer som ikke er i reklamenetværk af forskellige årsager. Dette er en BLUE OCEAN strategi og de tilbydes en service som de mangler, til en pris de kan betale og på vilkår der sætter deres behov i centrum:

- Biografer ‘matchmakes’ med Lokale annoncører. Salgs- og kontraktprocessen faciliteres på vores platform som en del af biografens abonnement. Biografen selv skal godkende aftalerne for hver enkel lokal annoncør og tilføje denne til deres liste af viste reklamer. Biografen får 100% af overskuddet indeholdt i disse kontrakter.

- Biografen tilbydes at vise nationale/globale reklamer med en overskudsgrad på 85% i stedet for 30% - 50%. Aftaleprocessen for reklamer faciliteres på vores platform efter samme model som Google Adwords faciliterer reklamer på nettet. Det indbefattere en automatisering og digitalisering af en på nuværende tidspunkt, analog salgsprocces. Den nationale/globale annoncør definerer målgruppen, visingsperiode samt max-pris, hvorefter reklamer vises ud fra bedste udbytte for biografenerne.

- Biograferne kan benytte vores bibliotek at reklameskabeloner til at lave egne eller lokale reklamer eller de kan få lavet specialdesignet reklameskabelon, som tilpasses deres specifikke Brand og layout.

De 25% som betragtes som BLUE OCEAN udgør 42.500 biografsale og deres muligheder er indskrænket til deres egen formåen, hvad angår kreativitet og mange manuelle processor. De har brug for det største løft, hvor vi giver dem professionelle reklamer i høj kvalitet og automatireres deres processor.

Disse 25% alene udgør potentialet for at lave verdens største biografreklamenetværk, og dertil kan medtages potentialet for at vinde markedsandele hos de resterende 75%. Visionen er at skabe en “Winner-takes-it-all" mulighed, på tværs af landegrænser og kultur. Dette ses som muligt da 80% af verdens biografer har samme PR-behov, drives efter samme forretningsmodel med samme tekniske standard for fremvisning af indhold.

Vores forretningsmodel udnytter tre kernemuligheder:

1.Vi laver videoskabeloner som matcher behovet i 80% verdens biografer for PR, desuden laver vi skabeloner på bestilling.

2.Vi digitaliserer udbud og efterspørgsel af reklamer til biograflærredet

3.Vi laver en abonnementsmodel som reducerer omkostninger radikalt for biograferne

Der er 3 abonnementsniveauer:

- Free Plan: Alle kan gratis oprette en bruger og benytte vores videoskabeloner i biblioteket, hvor der findes skabeloner til reklamer for biografens egen virksomhed og events. Brugeren kan dog kun ændre teksten på dette niveau, men får stadig sit eget tilpasset budskab i en flot video med god lyd klar til visning. Herved får biografen øjeblikkelig reklameværdi i deres forretningsmodel og springet op til en betalt plan er ikke stort. Denne Free Plan betragtes som vores LEAD GENERATOR

- VIP Plan: For $20 per måned per sal har brugeren fuld redigeringsmulighed i videoskabelonerne med indsættelse af billeder, videoer, voice-over, animeret tekst og logo. Desuden faciliteres matchmaking mellem biograferne og annoncører (lokale som nationale/globale). Denne plan er kun berettet til management af én enkelt biograf.

- Premium Plan: Beregnet til biografkæder hvor management af flere lokationer kan styres centralt. Desuden gives premium indhold og support. Denne plan koster $49 per sal per mdr.

Spørgsmål til panelet

Advisory board
Det er nødvendigt at grundlæggerne har nogle at sparre med, for at kunne udvikle de rette strategier. Derfor søges råd og forslag til sammensætning af et Advisory Board, herunder krav til kompetencer og erfaring og hvilken aflønningsform vi kan benytte for at opnå størst mulig succes. Måske sidder I med på SPRINGBOARD®? Eller kender den rette kandidat?

Born Global
Virksomheden er i sin grundform skabt til det internationale marked. Der skal udformes en go-to-Market strategi for det internationale marked, hvor salget automatiseres online i en skalerbar model. Virksomheden søger råd og vejledning til den internationale Go-To-Market strategi for denne abonnementsforretning.

Finansiering & Kapitalrejsning
Grundlæggerne søger råd og vejledning til at udarbejde investormateriale til brug ift. finansiering/ Kapitalrejsning. Virksomheden søger også sparring på dialog med mulige investorer, hvornår, hvilken type investor. Virksomheden ønsker ligeledes at lære fra andre startups som har været på en lignende rejse, herunder læring fra arbejde med investorer. Hvilke fordele og ulemper er der ved forskellige typer af investorer, og hvad skal vi være særligt opmærksomme på.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software