, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: Nyligt lanceret koncertapp søger sparring på forretningsudvikling og kapital til skalering - SPRINGBOARD®

  • 24 Sep 2020
  • 14:00 - 16:30
  • CONNECT Denmark, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 19

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 17. september 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 17. september 2020

Registration is closed


Dette SPRINGBOARD® afholdes online

Fokus: kapitalfremskaffelse

Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden har udviklet en app, der gør publikum til koncertanmeldere og guider til de bedste koncerter. Appen er netop blevet lanceret med en ekstra udvidelse, så der kan ses livestream koncerter indtil koncertmarkederne åbner op igen.

virksomheden søger kr. 4 mio. i kapitalfremskaffelse.


Punkter til sparring

- Markedsføring

- Go-to-market

- Funding


Branche: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport),

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Midtjylland


Kompetencer til panel

Finansiering & Kapitalrejsning

Investor Pitch

Marketing & Branding

Online marketing

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Appvirksomheden har netop lanceret en ny version, af hvad holdet bag betegner som en ”all-in-one livemusik-app”. I appen kan man få overblik over alle online såvel som fysiske koncerter, anmelde dem og læse publikumsanmeldelser samt de professionelle kritikeres. Der er livestreams over hele verden hele tiden, men mange går glip af dem, fordi man ikke véd hvor og hvornår de sker. Ved at samle og gemme de bedste livestreams har virksomheden gjort det nemt for alle at se livestreams. Det giver musikelskere mulighed for at holde sig opdateret og finde inspiration til deres næste koncertoplevelse. Derudover kan publikum nu skrive deres egne koncertanmeldelser af både livestream koncerter og de koncerter, som begynder at blive fysisk tilgængelige. På den måde kan enhver tage koncertstemningen med hjem og blive koncertanmelder. Virksomheden lancerede første version af appen i 2018 i samarbejde med både SPOT Festival, Northside og Tinderbox og har siden modtaget mere end 5000 anmeldelser fra musikglade koncertgængere. Med den nye app har man skabt verdens første sociale medie for livemusik, hvor koncertgængere kan tilkendegive deres holdning og debattere med hinanden samt de professionelle anmeldere. På den måde får alle fremtidige koncerter også en forventet score baseret på publikums tidligere anmeldelser. Dermed hjælper alle hinanden ved at guide til gode musikoplevelser.

Når virksomheden har skabt stor trafik via appen, vil virksomheden tjene penge på affiliate på billetsalg, lokationsbaseret reklame for koncertarrangører, promoters m.m., samt data fra koncertanmeldelser i fremtiden. Livemusik markedet har haft en sund vækst de sidste 30 år og prognoserne forudsagde stor vækst inden Covid-19. Selvom markedet nu har taget et stort dyk, siger prognoser fra Goldman Sachs at markedet hurtigt vil hele og vækste endnu mere over de næste 10 år.

Teamet består af fire co-founders med hver sine kompetencer: forretningsudvikling, produkt design, brand & partnerskaber, samt app- & back-end udvikling. Teamet har over 10 års erfaring inden for indenfor musikbranchen og udvikling af digitale produkter.

Teamet har bootstrapped og med meget begrænset midler, selv opnået resultaterne indtil 2020 hvilke resultater. I januar landede man en investering på 300.000 kr., som har resulteret i den nye version af appen, som skal skabe de første aktive brugere. En hurtig ændring måtte laves i appen pga. Covid-19, for at tage livestream koncerter med og være aktuel i en periode hvor der ingen fysiske koncerter er.

Virksomheden står nu overfor en investeringsrunde, som skal tage produktet fra Danmark til Skandinavien og videre ud Europa. Hertil er der brug for hjælp for at lægge en strategi om at nå hen til næste fundingrunde.

Spørgsmål til panelet

- Hvordan kan virksomheden skabe traction uden budget, indtil der er opnået ny investering?

- Hvilke KPI’er skal etableres og opfyldes førend virksomheden er investerbar?

- Hvilken type investor kan komme med ”kloge” penge til virksomheden?CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software