, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Digitalisering af matchmaking mellem mentorer og mentees i et arbejdsrelateret fællesskab, Aarhus – SPRINGBOARD®

  • 01 Oct 2020
  • 09:00 - 12:00
  • AU – The Kitchen, kl 09:00 til 12:00 pa Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C
  • 12

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 18. september 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Fredag den 18. september 2020

Registration is closedFokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Intro til SPRINGBOARD®

Virksomheden ønsker at blive den foretrukne vej til sparring, når mennesker leder efter udvikling i deres arbejdsliv.

Virksomheden er digitalisering af match mellem mentor og mentee i et arbejdsrelateret fællesskab. Som bruger opretter man en mentor- eller mentee-profil, eller begge, krydser af i prædefinerede matching-kriterier, og så skabes matchet på baggrund af en algoritme.

Der er et divers team bag med alsidige kompetencer, erfaringer og netværk. Ambitionerne er store og der søges input til den strategi der skal få det hele til at ske.


Punkter til sparring

Vi ønsker sparring til:

- Forretningsmodel

- Prissætning

- Maksimering af leads

- Kapitalrejsning

- Strategi og vækstplan


Branche: App

Udviklingsstadie: Pre-Proof of Concept

Region: Midtjylland


Kompetencer til panelet

B2C

Digitalisering

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Prissætning

Strategi og vækstplaner


______________________________________________


Idégrundlag

Vores produkt udspringer af manglen på en enkel, hurtig og digital matching-proces for mennesker, der ønsker at modtage og give sparring i deres arbejdsliv.

På nuværende tidspunkt findes der etablerede mentorordninger i organisationer, fx fagforeninger, virksomheder og universitet, der matcher manuelt. Disse potentielle B2B-kunder matcher manuelt, hvilket er bekosteligt og tidskrævende. Vi har modtaget 3 interessetilkendegivelser fra organisationer. Et hvor organisationen ellers har måttet lukke deres ellers gode mentorprogram ned som følge af den manuelle, tidskrævende og dyre proces, som matching er. På B2B-markedet tilbyder vi vores kunder en digital løsning, der kan eliminere de ovenstående problemer med matching.

På B2C-markedet ønsker vi at tilbyde en matching-platform, hvor end-user kan opnå match og dermed få eller give sparring, når og hvor end-user ønsker. Vi nedbryder med vores B2C-produkt siloer i samfundet, så folk kan søge og tilbyde sparring inden for prædefinerede udviklingsområder, som fx ledelse, iværksætteri, karriereskift, bestyrelsesarbejde, blot for at nævne nogle få. Hermed bliver fokus på sparring inden for nævnte emnefelter frem for branche.

Forretningsmodel, kunder, markedet, konkurrenter

Virksomhedens forretningsgrundlag bygger to markeder, både B2B og B2C.

B2B: Som ovenfor beskrevet findes der etablerede mentorordninger i organisationer, herunder fagforeninger, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Disse er pr definition konkurrenter, da flere tilbyder mentorprogrammer. Disse konkurrenter er dog samtidig vores potentielle kunder, da vores produkt kan gøre deres matching-proces billig, hurtig og digital, hvilket er en skalerbar løsning modsat den nuværende manuelle matching-løsning.

B2C: På nuværende tidspunkt findes der ikke en digital løsning, der tilbyder matching mellem mentorer og mentees i et arbejdsrelateret fællesskab, der ligger uden for organisationer. Såfremt man som end-user ikke ønsker at indgå i et decideret program i en organisation, der tilbyder mentorordning med en specifik branche eller uddannelsesbaggrund som fællesnævner, er der intet alternativ. På en professionel platform som LinkedIn spørger brugerne ofte i opslag, hvor og hvordan det er muligt at indgå i en mentor-mentee-relation. Dét gælder både mennesker, der er på udkig efter en mentor og mennesker, der ønsker at være mentorer. Virksomhedens løsning på B2C-markedet vil være en app, der vil fungere som en digital platform for matching, der sker på brugerne præmisser - hurtigt, enkelt og efter ønske om emnefelter, der er prædefinerede emner. Derforuden kan man som bruger registrere lokation og ønsker om en kaffeaftale eller en længerevarende relation. På baggrund af en algoritme sker match mellem mentorer og mentees.

Vækstpotentiale/mål

Med virksomheden er målet opdelt i to - henholdsvis på et B2B-marked og et B2C-marked.

B2B: Virksomheden skal være den førende digitale løsning for organisationer, der netop ønsker at digitalisere deres manuelle, tidskrævende og bekostelige processer for matching-programmer.

B2C: Virksomheden skal være danskernes foretrukne vej til sparring i en arbejdsrelateret sammenhæng, både hvad angår faglige og menneskelige aspekter.

Ledelse og team

Virksomheden består af 3 foundere:

Founder#1

- Ansvarlig for digital marketing, grafik og kommunikation

- Uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation i 2012. Specialiseret i e-commerce og digital marketing

Founder #2

- Ansvarlig for salg, investorer, funding og eksterne samarbejdspartnere

- Uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation i 2017. Specialiseret i HR, rekruttering, onboarding og employer branding.

Founder #3

- Ansvarlig for udvikling og IT

- Diplomingeniør i software med en forretningsingeniør-specialisering

- Studerer Civilingeniør i computer science.

- Erfaring med app-udvikling + startup som er solgt

Bestyrelse 

På nuværende tidspunkt forefindes der ingen officiel bestyrelse i virksomheden, men dette er på sigt et ønske.

Økonomi/finansiering

På nuværende tidspunkt jagter vi funding fra Innobooster, Velliv og Erhvervshus Midtjylland. Vi afventer svar i denne proces. Vi er afhængige af midler for at kunne komme i mål med UX og design, hvilket vi har indhentet tilbud på: 125.000 DKK fra eksternt bureau.

Derforuden har vi oprettet ApS/CVR-nr., hvor der er indskudt 40.000 DKK.i denne oprettelse.

Status på udviklingsstadie

Der er skabt kontakt til potentielle kunder, som også har vist interesse. Der arbejdes intenst med at udvikle forretningsmodellen og værditilbuddet til kommende partnere og brugere.

Spørgsmål til panelet

- Vi har 3 potentielle kunder - hvordan får vi det maksimale ud af dem?

- Forretningsmodel til B2B herunder prissætning

- Forretningsmodel til B2C herunder prissætning

- Skal vi fokusere på enten B2B eller B2C, eller kan vi køre begge sideløbende?

- Kapitalrejsning - Skal vi satse på investor-vejen eller på soft funding og organisk vækst?

- Strategi. Hvad er planen for de næste år? Hvordan udnyttes vores ressourcer bedst muligt?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software