, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Nyt funktionelt tyggegummi er succesfuldt lanceret på det danske marked af ambitiøs start-up. De skal nu have sparring på fremtidige vækststrategi, Vejle – Hybrid-SPRINGBOARD®

  • 22 Oct 2020
  • 13:30 - 16:30
  • Vejle Kommune Erhverv / Food Innovation House, kl 13:30 til 16:30 pa Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
  • 2

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 15. oktober 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 15. oktober 2020
  • Sidste tilmeldingsfrist er: Torsdag den 15. oktober 2020


Fokus: forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse

Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden lancerede i maj 2020, deres første produkt, som er et dansk-produceret tyggegummi der udover at smage friskt og lækkert, også indeholder vitaminer. Det ligger i omkring 350 butikker i Danmark, og virksomheden er i fuld gang med at få flere store kæder med om bord. Der er begyndende dialog med kæder i hhv. Norge og Sverige, og agent i DACH.

Virksomheden har omsætning og betalende kunder, men søger sparring til kapitaltilførsel, markedsføring, yderligere afsætning i kæder, og internationalisering – herunder international markedsføring.


Punkter til sparring

- Vækststrategi med fokus på:

      o øget distribution via kæder i DK, N og S

      o markedsføring

- Internationaliseringsstrategi inkl. samarbejder og markedsføring

- Plan for kapitalfremskaffelse


Branche: Fødevarer, Pharma

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Marketing & Branding


Hybrid-SPRINGBOARD®

Springboardet vil bliver gennemført som et Hybrid-Springboard.

Det vil sige et normalt SPRINGBOARD®, hvor panelet og virksomheden samles i et lokale, men suppleres af 1-2 online paneldeltagere via Zoom.

Online-deltagelse er tiltænkt medlemmer, der er kommer fra en anden landsdel end hvor SPRINGBOARD® afholdes. Samt medlemmer, der ikke må deltage i fysiske møder som følge af COVID-19.

Hybrid-Springboardet er ligeledes en mulighed for at tiltrække kompetencer og erfaringer fra hele landet, der matcher sparringspunkterne på Springboardet.

______________________________________________


59% af danskerne tager vitamintilskud. Men 40% har svært ved- eller kan ikke lide at sluge piller, som ellers er den mest gængse måde at indtage vitamintilskud. Vi fandt ud af at der i Danmark bliver solgt mere end 100.000 pakker tyggegummi hver dag. Vi har derfor med dansk innovation kunne kombinere en vane mange danskere allerede har, med noget sundt man kan have med på farten.

Virksomheden lancerede i maj 2020, deres første produkt, som er et dansk-produceret tyggegummi der udover at smage friskt og lækkert, også indeholder vitaminer. Det ligger i omkring 350 butikker i Danmark, og virksomheden er i fuld gang med at få flere store kæder med om bord. Der er begyndende dialog med kæder i hhv. Norge og Sverige, og agent i DACH. Udover retail sælges produktet også online via en abonnement-service.

Visionen er at blive world wide markedsleder indenfor funktionelt tyggegummi, og vi er i fuld gang med udviklingen af ”NEXT GENERATION CHEWING GUM”, blandt andet i samarbejde med Teknologisk Institut.

Virksomheden har siden maj 2020 omsat for en kvart million og har betalende kunder, men søger sparring til markedsføring, yderligere afsætning i danske kæder og internationalisering – herunder international markedsføring.

Virksomheden består af et ungt, kompetent og ambitiøst team, der er fuld af god energi, men grundet den unge alder ikke har en mangeårig erfaring i branchen. Produktionen foregår på en verdensførende pharma-tyggegummi fabrik i Danmark, hvilket sikrer top kvalitet, men gør at virksomheden bevarer en LEAN og agil organisation.

Udover et ungt team, har virksomheden et stærkt advisory board bestående af erfarne profiler. Virksomheden er for nuværende 100 ejet af de to stiftere, men en udvidelse af ejerkredsen forventes i forbindelse med en kapital-rejsning i den nærmere fremtid.

Forventet omsætning 2020: 1,1 mio.

Forventet omsætning 2021: 5 mio.

Forventet omsætning 2022: 19 mio.

Udviklings-stadie: Proof of Business


Spørgsmål til panelet

Angiv emner eller konkrete spørgsmål.

Markedsføring / Go To Market

- Virksomheden er helt ny og kendskabsgraden er derfor minimal. Vi skal ud og blive et well-known brand. Vi har aktiviteter på digitale kanaler, i butikkerne og gennem events. Men vil meget gerne have sparring på hvordan vi skal nå bredt ud for et start-up budget.

Distribution – kæder i Danmark, Norge & Sverige

- Virksomheden har produkter i 350 butikker i Danmark. Men vi skal meget breddere ud! Før vi for alvor kan smide penge i nationale kampagner skal vi kunne købes bredt i Danmark. Vores hovedudfordring er derfor at vi flere distributionspunkter i DK.

Internationalisering

- Virksomheden er i dialog med retailers og agenter i flere lande. Men har ingen direkte erfaring med internationalisering. Vi søger derfor sparring omkring disse aktiviteter.

International Markedsføring

- Som før nævnt har ingen af partnerne i virksomheden erfaring med internationalisering og derfor heller ikke markedsføring i den forbindelse. Vi ønsker derfor sparring omkring do’s and dont’s i den forbindelse.

Kapitalfremskaffelse

- Drøftelse og syretest af plan med hensyn til finansiering.CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software