, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Online: Go-to-market strategi for innovativ agil SaaS marketingløsning baseret på kunstig intelligens og versionskontrol – SPRINGBOARD®

  • 27 Oct 2020
  • 14:00 - 16:00
  • Copenhagen Business Hub, kl 14:00 til 16:00 pa online, mødeplatform
  • 11

Registration

  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger
  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

Kampagnestyring i såvel store som små virksomheder foregår stadig med Excel, PowerPoints og mails. 68% af marketingfolk savner overblik og prioritering i deres arbejde, det til trods for, at der jævnligt udvikles løsninger, der tilbyder indsigt - men det pr. kanal. Et nyt agilt kampagneværktøj skal sætte rammerne for optimeret indsats, ressourceforbrug og bedre kvalificeret ROI på kampagner.

Punkter til sparring

- Prissætning

- Marketing og salgsstrategi

- Strategiske partnerskaber

- Finansiering


Branche: Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Marketing & Branding

Online marketing

______________________________________________


Beskrivelse af løsning/produkt

Løsningen er et digitalt samlingspunkt for marketing. Et samlingssted for remote work og samarbejde på tværs af siloer. Løsningen øger kvaliteten af kampagner, reducerer ressourceforbrug samt øger hastigheden af lancering af kampagner, når mavefornemmelser og diskussioner om rød eller grøn baggrund forsvinder, med dugfriske beviser fra direkte brugervurderinger og historik af kampagner.

SaaS løsning, der værdisættes på besparelsen ufakturerbar tid hos bureauer og optimeret budgetter i marketing, der giver bedre afkast til salg.

Kunderne er marketingfolk. Dem er der 34.000 af i DK. 1.200.000 i EU og 2.400.000 i USA. De bruger i gennemsnit 25% af deres budget på MarTech løsninger, som dette produkt hører under. På markedet bliver der annonceret for 121 mia. dollars årligt. De penge går typisk til løsninger som Facebook, Google, Instagram, Mail - og nu også Amazon. Mens brochurer, billboards, plakater, outdoor, merchandise osv. har stadig sin berettigelse og stadig fylder i bybilledet.

Samlingspunktet er en blanding mellem Excel, PowerPoints og siloopdelt prioritering og indsigt, der typisk kun bliver delt ved mandagsmøder eller månedlig status.

Hvad vil der ske, hvis marketing lærte af hinandens indsats og kreative tanker? Her kommer en agil markedsføring ind i billedet. En term, der netop nu, begynder at have indvirkning sammen med den digitale transformation af virksomheder. For hvad nu hvis, marketing kunne arbejde bedre sammen og have de kreative idéer og kampagner samlet samme sted, som deres performance-data. Så kreativitet blev blandet med data, der gav den direkte årsag til, om det faktisk virkede - alt det, som man troede og håbede på under udviklingen.

Konkurrenter er DAM systemer, der holder kampagnemateriale, men som ikke holder versionshistorikken eller performancedata ude blandt kunderne, hvor marketing har værdi.
Drives - Google, Dropbox, der har versionsstyring, men har fokus på Excel og dokumenter, men som mangler styringen af materiale og ikke mindst, det faktum at kunne finde materialet med titlen version2.2.final.fianl.2.end.this.is.it.pdf
Performance - statistik, som Google Analytics, Mixpanel osv. De har data - men hvad var det lige for en kampagne, der kørte netop der, hvor det hele peakede. Hvad gjorde visuelt udslaget?
Marketing software som HubSpot, Mailchimp, Salseforce etc. De har fokus på leads og registrering af leads. De mangler elementerne af at kunne køre en kampagne. Styre den kreative proces samt give viden om, hvilken indsats er bedst og hvad kan forudsiges af aktiviteter?

Integrationen til de produkter ligger lige til højrebenet. For hvorfor udvikle noget, der allerede fungerer virkelig godt.

Økonomisk har vi rejst en pre-seed investering fra IT-universitetet.
468.000 kr. er rejst af to omgange. Først 25.000 kr. og herefter de 443.000 kr. til videreudvikling af kunstig intelligens som standard bag facaden.

Teamet består af tre co-founders.
A.  med en bagage af mindre og større projekter med kunstig intelligens og arbejde hos NetCompany. Seneste uddannelse er Data Science fra ITU og knokler dagligt i grønsværen som spejderleder.
B.  med ti års erfaring inden for udvikling af platforme og løsninger til forskere, professorer og sundhedsvæsnet. Dertil en baggrund inden for filosofi, historie, engelsk og seneste Master i IT-ledelse. Har altid en ketcher med på slæb for et omgang paddle tennis eller squash.
C.  kvinde med tolv år i mediebranchen indenfor digital marketing og produktudvikling, senere digital marketing manager og projektledelse af større tekniske løsninger. Stort netværk inden for medie og marketingbranchen har seneste uddannelse som Master i IT-ledelse. Morgenbader i Øresund og cykler alle steder hen.

Løsningen er planlagt klar til lancering den 19. oktober, hvor to kunder står klar til at teste funktioner og værdier. Flere møder er sat i kalenderen og over ti potentielle kunder har sagt ja til at teste. Løsningen skal efter planen lanceres til salg i januar.

Spørgsmål til panelet

- Hvordan prissættes en ny SaaS løsning?

- Hvilken marketing og salgsstrategi er relevant for virksomheden?

- Bør virksomheden overveje strategiske partnerskaber (i så fald hvilke) til kommercialisering af produktet?

- Hvordan skabes en investerbar case (diskussion af timing, traction, strategisk retning) og hvem er relevante investorer?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software