, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Bæredygtigt og biobaseret byggemarked lanceret i 2019 søger sparring på fokusering, prioritering og skalering - Pitch-SPRINGBOARD

  • 17 Dec 2020
  • 13:00 - 14:15
  • Realdania, kl 13:00 til 14:15 pa online, mødeplatform
  • 16

Registration

  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger
  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger

Registration is closed


Virksomheden, med showroom og kontor i København K, er drevet og ejet af 3 erfarne håndværkere og håndværksmestre.

Man servicerer såvel BTC som BTB kunder.

Virksomheden vil gøre bæredygtige materialer tilgængelige for alle ved at formidle og promovere de mange muligheder. Inden for det næste år skal kataloget udvides med 3-4 produkter, udvikle læringsmateriale og udbyde en selvstændig rådgivningsydelse. Inden udgangen af 2021 sælges der byggematerialer til mindst to kommunale projekter og tre af landets større entreprenører. Omsætningen skal fordobles i andet år og skal i 2023 ramme i niveauet kr. 20 millioner.

På lidt længere sigt satser virksomheden på at blive et landsdækkende koncept med franchise i de store byer, og med tiden vil man være Nordens største bæredygtige byggemarked. Andre mål er at være transparente og have en integreret projektleverance med vægt på at følge større ordrer gennem håndtering af salg, logistik og levering.

Produktportefølje udgøres i dag af isolerende byggeblokke (hamp), kalk og ler mørtel, spartel, , maling, kork og diverse isoleringsmaterialer. Der købes direkte fra leverandører i, blandt andet, Danmark, Tyskland, Belgien, Polen og Portugal.

Virksomheden har netop modtaget kr. 125.000 i støtte af Boligfonden Kuben.

Udfordringerne for virksomheden er blandt andre:

- Mange indsats- og fokusområder men få ressourcer (hænder, tid)

- Markedet er ”hot”, der må forventes ny spillere snarest

- Vækst kræver kapital

Virksomheden deltager i Realdania’s program - “Innovation til Marked” - hvor et ekspertpanel har indstillet virksomheden til sparring.

Spørgsmål til panelet

- Skal virksomheden segmentere markedet, herunder en diskussion af hvorvidt det giver mening at fokusere på såvel BTB som BTC?

- Hvad skal sikre at virksomheden kan opnå en unik og vedvarende position i markedet som beskytter mod angreb fra nye og potentielt stærkere kapitaliserede konkurrenter?

- Hvilke muligheder for finansiering vil panelet anbefale virksomheden i det tilfælde man ønsker at geare væksten via fremmedfinansiering?


Branche: Byggeri

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Konceptudvikling

______________________________________________


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software