, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Forbrugerteknologi på abonnement til udfordring af ogliopol: Produktion, økonomi og salg – Pitch-SPRINGBOARD

  • 16 Mar 2021
  • 14:00 - 15:45
  • Beierholm, kl 14:00 til 15:45 pa online, mødeplatform
  • 15

Registration

  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger
  • Grundet stor interesse er der lukket for yderligere tilmeldinger

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Intro til Pitch-SPRINGBOARD:

Virksomheden søger sparring i forbindelse med etableringen og opstarten. Virksomheden udvikler et forbrugerteknologi produkt, på abonnement som er en fremadstormende forretningsmodel med et forholdsvis sikker orderflow fremadrettet, hvor nærmest alle personer mellem 18 og 65 år er i målgruppe. Der er dog en unik grøn profil og stærke økonomiske incitamenter der adskiller sig fra det etablerede marked. Leverandører haves men skal tilpasse produktion til behovet for virksomheden.


Punkter til sparring

1.Opstart af produktion

Produktion af produkter i Kina samt QC og forsendelse

2.Økonomi

Budget og modellering, samt startkapital diskussion

3.Online Salg

Erfaring med primært CPC og konverteringer på webshop


Branche: Gummi- og plastprodukter, Elektrisk udstyr/elektronik, Handel

Udviklingsstadie: Pre-Proof of Concept

Region: Midtjylland


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2C

Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet

Finansiering & Kapitalrejsning

Indkøb

Logistik

Online marketing

Prissætning

Produktion

Økonomi & Regnskab


______________________________________________

Virksomheden og idégrundlag

a.Online prisudfordrer med uset grøn profil.

Produkt/ydelse

a.Nem entry til eltandbørster og fjerne bøvl med køb af nye hoveder

Hvilken løsning

a.Et billigt og selvkørende abonnement

Forretningsmodel

a.D2C baseret på online værktøjer

Kunder

a.Voksne mennesker der børster tænder

Markedet

a.2.850.000 danskere – og langt flere europæer

Konkurrenter

a.P&G, Philips, Panasonic, Colgate, Waterpik og Brush Buddy

Vækstpotentiale/mål/ambition

a.1,61% af det danske makrosegment i måned 36

Ledelse og team

a.Cand.ling.merc i International Virksomheds Kommunikation og dyb erfaring med international markedsføring

Økonomi/finansiering

a.Prioritet 1: Investor – Prioritet 2: Kassekredit

Status

a.Der kan trykkes på bestilling af produkter i morgen og så er vi i gang.

Produktet er elektriske tandbørster i eget brand på abonnement. Forbrugeren køber den første tandbørste til en konkurrencedygtig start pris. Herefter vil man få tilsendt et nyt børstehoved hver kvartal til en fast pris.

Forbruget af elektriske tandbørster i UK er steget med 52% (12 millioner personer), fra 2015 til 2020. Samtidig anbefaler Tandlægeforeningen at man bør skifte sit tandbørstehoved hver tredje måned, hvilket 42% ikke får gjort. Det vil vi gøre nemt – og billigt – for forbrugeren.

Prismæssigt ligger børsterne i index 35 i forhold til børster som kan sammenlignes på kvalitet og funktioner. Forskellen er dog at denne tandbørstes fokus er på en grøn profil der ikke går på kompromis med kvalitet. Der arbejdes på at producerer alle dele af genbrugsplast for at produktet ikke er med til at øge efterspørgslen på plastik. Dette kommer sammen med en ’no-hassle’ garanti inden for de første to år, samt en livstidsgaranti på tandbørsten hvis den går i stykker efter de første to år og sendes tilbage til os. Denne grønne profil og garanti er unik i markedet.

Market er interessant og er på nuværende tidspunkt er ogliopolisk med få udfordrer. Dog har man set en tendens i USA på udvikling af tandbørsteabonnementer, primært fra nye brands.

Dette giver en interessant case. For det første fordi at det viser at modellen virker i et vestligt samfund med god infrastruktur. Derudover giver det en interessant mulighed for en eventuel exit-strategi i fremtiden hvor man enten kan se et støre Amerikansk brand der vil penetrere det Europæiske marked, eller et af det helt store brands der vil satse på abonnementsløsninger i Europa – lidt som man har set det i mange år inden for telebranchen.

Økonomisk er modellen interessant. Den bygger på at skabe et stærkt brand på en kosteffektiv onlineplatform. Der kalkuleres med en omsætning på ca. 245.000 DKK alene i måned 12 og en EBIT på 85.000 i samme måned. Det er vel at mærke hvis man har formået at lave salg til bare 0,12% af markro-segmentet i Danmark.

Udfordringerne ligger i at sikre den rigtige produktion i Kina, samt et optimeret S&OP setup da chasflow er en af de største udfordringer på nuværende tidspunkt. Derudover skal leverandøren sikres i forhold til deres produktion, de økonomiske modelleringer skal valideres – og sidst men bestemt ikke mindst – brandet skal vise sit værd på de online platforme hvor CPC og konverteringen er i fokus.

Så hvis du ønsker at sparre i forhold til en 360 strategi case med fokus på at bidrage i opstartsfasen af en online- og internationaliserings, og hjælpe virksomheden flyvende ud af starthullet – så er dette casen for dig.

1)Hvordan sikre vi det korrekte produktion setup i Kina og klare cashflow i forhold til produktleveringer. Større ordrer er billigere men udfordrer cashflow – løbende månedlige ordrer er godt for cashflow men dyrere i længden.

2)Økonomien bag konceptet skal udfordres for at sikre at forecasts er realistiske. Her tænkes på løbende omkostninger og generelle overvejelser. Der er samtidig udfordringer med at skaffe den rigtige model for startfinansiering. En invester er nok det mest realistiske, men andre løsninger bør vendes.

3)I denne modulering arbejdes der med et CPC på 5 kr., samt en konverteringsgrad på 5% på website. Hvordan sikrer vi at denne målsætning nås, og er det Facebook der er det korrekte medie eller skal man kigge mod Google (eller noget helt tredje)?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software