, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Ung streetwear-brand modevirksomhed med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi ønsker sparring til international vækst – SPRINGBOARD®

  • 23 Aug 2021
  • 14:00 - 16:30
  • CREATIVE BUSINESS NETWORK, kl 14:00 til 16:30 pa online, mødeplatform
  • 16

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 13. august 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 13. august 2021

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling

Virksomheden repræsenterer en eklektisk stil af herretøj forvandlet til et kønsløst univers med fokus på historiefortælling, tryk og håndplukkede materialer. Den traditionelle opbygning af supply chain i modebranchen er nedbrudt ved direkte B2C og community opbygning. Virksomheden bygger på bæredygtige principper, tøj til alle og skaber cirkulær produktion ved hjælp af upcycling. Der bruges digitale salgskanaler til at nå ud til bredt publikum.


Punkter til sparring

Der ønskes sparring på en playbook til international udrulning – herunder:

-Hvordan tages de rigtige valg inden for digital markedsføring for opnåelse af bedst muligt resultat?

-Hvordan skabes Brand Awareness og tætte relationer til kunderne?


Branche: Mode og design (tøj, tekstil, møbler, lamper, interiør mv.),

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

B2C

Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet

Forretningsudvikling

Internationalisering

Marketing & Branding

Online marketing

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________Virksomheden er unik, da den tilbyder farverigt tøj til alle køn og alle aldre og appellerer til personer der ønsker, at have mere unikt og personligt tøj. Virksomheden har fokus på slutforbrugeren og der er tæt kontakt mellem kreativ direktør og kunderne, skabt ved hjælp af de digitale medier. Denne unikke tilgang til kunderne, skaber ikke kun mere loyale kunder for virksomheden men også et stærkere community, som kunder ‘køber’ sig ind i.

Virksomheden blev omlagt fra traditionel wholesale opbygning, til direct til consumer under corona krisen - som både skal ses som et respons på det overproduktion og skævhed i sæsonerne der er i modebranchen, men også for at få tættere kontakt til kunderne og for at den creative direktør kan reagere hurtigere på verdens zeitgeist, trends og forespørgsler fra kunderne.

Dette har medført mere gennemsigtighed i firmaet i forhold til prissætning. Det har medfødt at virksomheden har lettere ved at kunne styre designs i forhold til sæsoner og taget mode tilbage til et mere eksperimenterende og legende udgangspunkt, som klart kan aflæses i virksomhedens økonomi og impact på social medias.

Virksomheden er blevet etableret på det danske marked ved hjælp af online markedsføring, events osv. Virksomheden tilbyder allerede salg til store markeder som USA, Europa og Asien - og har allerede nået ud til kunder på de forskellige markeder, hvor der ligger et kæmpe potentiale for virksomheden, som virksomheden har svært ved at indfri pga. manglende kapital til online markedsføring og kick-off på førnævnte markeder.

På det danske marked har virksomheden, set fra et business synspunkt, mange konkurrenter da virksomheden både falder inde for kategorier som womenswear og menswear. Men æstetisk set, så har virksomheden få konkurrenter da de tilbyder produkter som mange andre brands ikke laver - her specielt fokus på materialevalg, farver og snit, som er meget trendbaseret og ikke mainstream. Virksomheden har netop af den grund stort potentiale i udlandet, hvor man ser flere kunder eksperimentere med beklædning indenfor disse kategorier og mindre potentiale i Danmark, hvor mainstream kulturen er mere domineret af mere nedtonet beklædning.

Virksomhedens ambition er internationalt vækst, stadig baseret på grundideen om bæredygtigt farverigt tøj i limited oplæg som kan fastholde en hype samt slå et slag for overproduktion i industrien. Med fokus på hvad et modebrand er i fremtiden, ønsker virksomheden at vise sit tag på et tøjmærke anno 2021.

Spørgsmål til panelet

Virksomheden er etableret i Danmark og har allerede bygget en god kundegruppe, men der mangler mere vækst i salg som gerne skal skabes gennem digital markedsføring mm. Virksomheden står netop nu i den situation at forretningside og produkt er solidt på plads, og der er skabt en holistisk oplevelse af brandet på alle kanaler - nu skal virksomheden bare spredes ud og indfange mange nye kunder baseret på brandets identitet.

Virksomheden har stort potentiale til international vækst og netop derfor ønskes der sparring i forhold til at komme ud til nye markeder (Europa + Nordamerika), hvordan man udnytter sit potentiale bedst muligt i forhold til branding og markedsføring på nye markeder.

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software