, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Alt-i-én SaaS medarbejderplatform til detail og restauranter: sparring på balanceret vækst vs. udvikling, skalering samt kapitalrejsning – SPRINGBOARD®

  • 26 Aug 2021
  • 14:00 - 17:00
  • Arp Hansen, kl 14:00 til 17:00 pa Tivoli Hotel - Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 19. august 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 19. august 2021

Registration is closed


Fokus: forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

Med virksomhedens alt-i-én medarbejderplatform får kunderne et nemmere og bedre overblik i hverdagen, så de kan lave effektiv vagtplanlægning og optimere deres medarbejderes performance ét samlet sted.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer, udfordringer eller spørgsmål (prioriteret rækkefølge):

1.Balanceret vækst/udvikling

2.Skalering

3.Kapitalrejsning


Branche: Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet:

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

Digitalisering

Distributionskanaler

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Investor Pitch

Online marketing

Partnerskaber

Prissætning

Salg

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Produkt/ydelse

Vagtplanlægning – Effektivisér hverdagen med smarte funktioner i et moderne vagtplansystem. Et nemt og overskueligt format sikrer, at du ubesværet kan oprette, tilrette, automatisere og løbende optimere dine vagtplaner efter dine medarbejderes tilgængelighed, så der skabes mere tid og overskud til andre opgaver.

Medarbejdertræning – Sæt fokus på dine medarbejderes færdigheder og motivation. Digital træning i små lettilgængelige formater op til alle kommende vagter sikrer, at du har medarbejdere på arbejde, med de rigtige forudsætninger for at gøre det ekstra godt, hver gang de skal på vagt.

Medarbejdermåling – Få overblik over, hvilke af dine medarbejdere har størst indflydelse på omsætningen. En månedlig medarbejderscore giver øget viden omkring dine medarbejderes performance. Frontliners platformen bruger automatisk denne viden som feedback til at kunne forbedre dine medarbejderes præstationer gennem relevante træningsemner

Ansøgermatch – Få større sikkerhed i dine ansættelser. Viden om medarbejder karaktertræk giver større forståelse for, hvilke typer medarbejdere passer bedst hos jer. Med ansøgermatch kan du bruge dine nuværende medarbejderes profiler til at sammenligne og forudsige, hvilke ansøgere, der vil bidrage mest positivt til din virksomhed.

Forretningsmodel

Abonnementsmodel.

9 medarbejdere, kr. 99 pr. måned

Fra 10. medarbejdere, kr. 39. pr. måned

Kunder

Butikker, caféer og restauranter med over 20 medarbejdere eller mere end én lokation.

Markedet

Der er mange løsninger med en administrativ tilgang til vagtplanlægning og tidsregistrering, men ingen der har performance elementet med. Ligeledes er der mange learning management løsninger på markedet, men ingen der tænker i timing og dermed tilpasser træningen efter hvornår indsatsen skal ske.

Vi er helt alene med en løsning der understøtter hele værdikæden der hjælper med at ansætte de rette medarbejdere, for derefter at administrere, træne og motivere dem til at yde deres bedste.

Konkurrenter

Virksomheden har samlet alle de mest gængse platforme for medarbejdere i én platform, såsom Planday og Actimo leverer enkeltvist. Planday tager sig af vagtplanlægningen og kommunikationen herom. Actimo har skabt deres platform for at gøre det nemmere for medarbejdere at kommunikere internt i en organisation og gøre det nemmere administrativt. Virksomheden kan groft sagt betragtes som en kombination af det bedste fra værktøjer som disse og som udnytter de synergier man får ved at samle dem.

Ud over det har virksomheden tilføjet en ny metode til at måle medarbejdere på, som virksomheden anser for en mere præcis medarbejder måling end de metoder der benyttes i dag, samt en profil match der skal øge sandsynligheden for at kunderne ansætter de rette medarbejdere.

En rejse som Hubspot har været på, hvor de i stedet for at gå i dybden, er gået i bredden og vundet mange kunder. Som tiden er gået, er dybden kommet med og nu er de nærmest urørlige.

Vækstpotentiale/mål/ambition

Potentialet er enormt med ca. 600 mio. medarbejder og dermed brugere i de industrier vi adresserer. På kort sigt er målet proof of business i Danmark, hvorefter CEO flytter til Californien for at opdyrke det amerikanske marked som det næste. I den forbindelse deltager CEO i en Californisk pre-accellerator med Plug and Play ventures og Det Danske Innovationscenter i Silicon Valley i efteråret og vinteren 2021/22.

Målet og ambitionen er at blive markedsledende og dermed udnytte det enorme potentiale der er.

Ledelse og team

CEO – med kommercielt fokus, har tidligere exited et IT konsulenthus og arbejdet med medarbejderadministration og performance i instore promotionbranchen i mere end ti år.

CTO – med mere end 25 års Full-stack erfaring.

CMO – 20 års marketing erfaring fra bureauverdenen og Danske Bank.

Økonomi/finansiering

Virksomheden rejste kapital i januar i en kombination af Friends & Family kapital, softmoney fra Innobooster og lån fra Vækstfonden. Virksomheden ønsker at nå til et punkt inden udgangen af året hvor det bliver muligt at rejse mindst kr. 10 mio. Dette er dog besværliggjort af den nedlukning der har været hen over vinteren, da den reelt har udsat muligheden for at få kunder på platformen med 4-5 måneder.

Virksomheden driver en volumenforretning, så der skal også meget til før at MRR rammer et fornuftigt niveau. MRR er steget fra 1.600-7.500 på de to en halv måned der er gået siden genåbningen og forventer at vækste MRR med ca. 50% month on month resten af året.

Status

Efter et lille år med tests, kunne vi for alvor åbne op for kunder omkring årsskiftet, men den reelle åbning kom først ultimo april i år da butikker, cafeer og restauranter kunne åbne på nogenlunde normale vilkår.

På 10 uger er vi nået op på små 400 brugere fordelt på 32 virksomheder, heraf er 14 betalende kunder, 16 er i deres testperiode og to er partnere der ikke skal betale for at bruge løsningen. Dette på trods af at der fortsat er mange potentielle kunder der er forsigtige efter Corona og der er lavsæson i virksomhedens branche hen over sommeren.

Spørgsmål til panelet

Underbyg gerne kort de 2-3 temaer eller spørgsmål som i pkt. 4 kun er i punktform.

1.Hvordan sikrer vi rette balance mellem salg og udvikling, så vi ikke får en masse utilfredse kunder fordi vi ikke er langt nok fremme udviklingsmæssigt, når vi samtidigt skal vise vækstresultater for at sikre det fremtidige kapitalberedskab fra investorer.

2.Hvordan skalerer vi bedst muligt, når tanken er at springe de små markeder over og hoppe direkte ind på de store markeder. Nordamerika sommer 2022 (Californien for samtidigt at være tæt på potentielle investorer).

3.Nogen har meget nemt ved den del, men vi er ikke én af dem. Vi skal have vores tal i orden, skal bevise forretningen og have fat i det rette netværk. Efter en fin Friends & Family runde, penge fra Innobooster og lån fra VF skal vi have fat i en business angel med et godt netværk til vores kommende runde. De investorer vi har med, skal hele tiden kunne åbne dørene for de investorer der skal med i den efterfølgende runde på vores rejse. Hvordan får vi igangsat denne rejse.

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software