, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler – sparring på brand, marketing and media – SPRINGBOARD®

  • 29 Sep 2021
  • 14:00 - 17:00
  • PropTech Denmark, kl 14:00 til 17:00 pa Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 22. september 2021
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 22. september 2021

Registration is closed


Fokus: Forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden er grundlagt med ambitionen om at give boligsælgere en langt bedre service og mere gennemsigtighed til en mere fair pris. Dette gør virksomheden ved at udnytte de muligheder som online og teknologi giver til at gøre mange ting langt lettere for både boligsælgere og købere. Dette kombineres med en forbedret personlig service som ydes af rutinerede lokale mæglere rundt omkring i landet, som kender sælgers område, rutinerede sagsbehandlere samt et centralt kundeservicecenter.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer, udfordringer eller spørgsmål (prioriteret rækkefølge):

1.Brand building

2.ATL marketing

3.Media buying


Branche: Internet

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Digitalisering

Marketing & Branding

Online marketing

Strategi og vækstplaner

______________________________________________


Introduktion

I dag starter cirka 98% af alle bolighandler online. Det betyder, at ejendomsmæglere skal være dygtige til at markedsføre sig selv digitalt, for at tiltrække kunder.

Hos Springboard virksomheden er der stort fokus på digital markedsføring, og det har betalt sig. Efter meget kort tid er man blevet den bedst rangerede ejendomsmægler i Danmark på Googles organiske søgeresultater. Det gør bl.a., at virksomheden er det første resultat der kommer frem, når du søger på "ejendomsmægler" på Google. Nu skal virksomheden ud og profilere sig yderligere med større ATL marketingskampagner. Målet er at blive ”first of mind” når folk overvejer at sælge deres bolig.

Services

Alt hvad de traditionelle mæglere gør, gør virksomheden også – de er med i salget fra A-Z, udfærdiger dokumenter, forhandler på sælgers vegne og meget mere. Men hos virksomheden får kunden meget mere til, bl.a. gratis fremhævning på Boligsiden, online markedsføring samt adgang til eget kontrolcenter, virksomhedens Hub. Her kan kunden blandt andet se status på sit salg, se statistikker på hvor mange der har set kundens bolig, lave ændringer i salgsopstillingen, chatte med mulige købere, få feedback på sin bolig fra fremvisninger, se, ændre og arrangere møder og fremvisninger og meget mere. Kunden behøver ikke længere at sætte sin bolig til salg og så ellers bare håbe på det bedste. Hub’en giver kunden fuld gennemsigtighed og kontrol.

Prismodel

Virksomheden byder deres service til en fair pris og opererer med fast og gennemsigtig pris. Det koster 12.500 kr. at sælge hvor kunden selv åbner døren for købere på fremvisninger og 19.500 kr. for at sælge med fremvisninger inkluderet. Alt dette for en A-Z service, lokal mægler-ekspertise og et lettere og mere fleksibelt salg på dine vilkår.

Konkurrenter

Alle de traditionelle mæglere.

Team

CEO/Grundlægger – Tidligere VP i UK’s 2. største online ejendomsmægler og erfaren “company builder” hos Jaguar, Land Rover mfl.

COO – Autoriseret ejendomsmægler med +15 års erfaring fra industrien og tidligere CEO og grundlægger af JustSold (nordisk-baseret proptech virksomhed).

CTO – Entrepreneur, udvikler og UX og UI ekspert med tung erfaring med SEO og digital strategi.

CFO – Tidligere CFO Northsea Capital, top-tier private equity firma som forvalter €1bn+.

Bestyrelsen består af fire tung profiler med global erfaring.

Spørgsmål til panelet

1.Igennem hvilke ATL medier kan virksomheden bedst og billigst komme ud til den bredere befolkning for at blive et ”first in mind” brand.

2.Hvordan og hvor lang tid før virksomheden ønsker at gå i luften med kampagnerne, skal den ud og lave aftaler og hvem skal disse indgåes med? Altså hvordan køber virksomheden de medier som giver mening for den.

3.Hvilke budskaber vil virksomheden kunne skinne igennem med som er fængende og anderledes? Hvordan oversætter man dette til creative?

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software