, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Konsument brand med fysiske produkter udvikler softwareløsning til opsamling af data om søvnmønstre – SPRINGBOARD®

  • 27 Jan 2022
  • 14:00 - 17:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 14:00 til 17:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 20. januar 2022
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 20. januar 2022

Registration is closedFokus: Forretningsudvikling

Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden er startet i 2018 med missionen om at løse en generel udfordring, der figurerer hos de fleste børnefamilier. Der er fokus på et nicheprodukt, der i dag har udviklet sig til et mindre produktsortiment, der består af både hardware + software.

Produkterne udvikles i samspil med slutbrugere og faglige eksperter for at være i øjenhøjde og understøtte troværdighed.

Virksomheden er primært markedsført via sociale medier og sælger primært via egen webshop, hvor størstedelen af salget går til Danmark og dernæst Norge. Der forestår et enormt vækstpotentiale via udvidelse til retail og nye markeder.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende tre temaer, udfordringer eller spørgsmål (prioriteret rækkefølge):

1. Salgsstrategi.

2. Forretningsudvikling.

3. Kapitalrejsning.


Branche: Elektrisk udstyr/elektronik

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden


Kompetencer til panelet

Afsætning & Distributionskanaler

B2B

B2C

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsudvikling

Internationalisering

Salg

Strategi og vækstplaner


______________________________________________


Virksomheden er stiftet i 2018 af to mødre med i alt fire børn. Der er etableret et online søvnunivers, der er skabt for at hjælpe nybagte forældre med babyers søvn. Hovedproduktet er en vuggemotor - et koncept, der har eksisteret i mange år i udlandet, og som virksomheden introducerede i Danmark i 2018.

Problem: Studier beskriver hvilken afgørende betydning søvn har ift. kognition og fysisk udvikling – særligt i barnets første to leveår. For lidt søvn kan have store fysiske og psykiske konsekvenser for både baby og forældre. Det er helt essentielt at nybagte forældre og deres babyer bliver understøttet og hjulpet i at opnå den rette mængde søvn, så begge undgår kritisk søvnunderskud.

Løsning: Den nuværende vuggemotor yder hjælp til at bevæge en slyngevugge i en automatisk op- og nedadgående bevægelse. Virksomheden arbejder pt. på en ny vuggemotor, der kan opsamle data ved hjælp af forskellige sensorer mhp. at analysere søvnmønstre ud fra en række algoritmer. Algoritmen vil støtte en mønsterdannelse, der præsenteres via en app og komme forældrene til gode, i at kunne forudsige det uforudsigelige – nemlig babyers søvn!

Forretningsmodel: Virksomhedens omsætning kommer i dag primært via salg gennem egen webshop, men i fremtiden forventes omsætningen at komme fra både retail og subscriptions fee for adgang til data.

Markedet: Virksomhedens største kundegruppe er nybagte forældre, der har fået barn inden for de seneste 4 mdr., samt bedsteforældre til samme gruppe. Der fødes hvert år i gennemsnit 60.000 børn i DK, 115.000 i SE, 52.000 i NO og 780.000 i DE.

Direkte konkurrenter: Moonboon, Dayie, Nonomo, Zleepi, Swing2Sleep. Alle fokuserer primært på vuggebevægelsen samt anvendelsen af certificerede tekstiler. Ingen beskæftiger sig med data og søvnmønstre, hvilket vil understøtte vores ønskede differentiering markant ift. at anvende data Indirekte konkurrenter: Sleepytroll og Rockit (anvendes til barnevogn) skaber bevægelse i en barnevogn, men kan ikke skabe en op- nedadgående bevægelse, som beroliger babyen bedst, da den beroliger babyens nervesystem. Der findes ydermere apps, der kan hjælpe med at tracke søvnmønstre, dog forudsætter dette manuel indtastning.

Ambition: Målet er at skabe et af de førende søvnuniverser i Europa med fokus på nytænkning og anvendelse af data – en trend der også skal følges i baby- og børnebranchen. Virksomheden drømmer om at ruske op i en branche, der trænger til nytænkning og nye kræfter.

Team: Pt. drives virksomheden af de oprindelige stiftere:

A- Civilingeniør og 10 års erfaring fra sundhedssektoren

B- Living Designer med erfaring i grafisk design og SoMe

Økonomi: Virksomheden er primært finansieret via bootstrapping, men søger pt. kapital (2 mio. DKK) til færdigudvikling og markedsføring.

Status: Velfungerende prototype udviklet med dertilhørende app – fokus på fjernstyring. Dataopsamling er tænkt ind, programmering forestår.

Spørgsmål til panelet

1. Salgsstrategi.

Hvilke salgskanaler, hvordan løfter vi salget, hvad skal vi være opmærksomme på

2. Strategi og forretningsudvikling.

Hvilken retning skal virksomheden trækkes, hvornår skal vi tænke i internationalisering, hvilke partnerskaber vil være strategiske gode

3. Kapitalrejsning.

Strategi, fundingrunder, hvad skal vi være opmærksomme på, hvem kunne være interessante og hvornår, valuation
CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software