, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: ALL-IN-ONE POS LØSNING MED EGEN INDLØSNING, WEBMODUL, SELF-SERVICE, APP KLAR TIL VÆKST I DANMARK - SPRINGBOARD®

  • 16 Aug 2022
  • 13:30 - 16:00
  • EY Aarhus, kl 13:30 til 16:00 pa Værkmestergade 25, 8000 Aarhus
  • 14

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 12. august
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 12. augustIntroduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden lever af transaktioner, gebyrer og abonnementer. Derfor har virksomheden udviklet én samlet løsning der inkluderer POS, Webshop, APP, Self-service – alle de komponenter som en restaurant skal bruge for at tage imod betalinger og bestillinger.

Virksomheden er én af tre leverandører, der kan levere en samlet platform med alle komponenter. Virksomheden kan modsat konkurrenter tilbyde en åben platform 8x billigere.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

1. Optimering af indtægtskilder som primært kommer fra abonnement, transaktionsgebyr og håbteringsgebyr.

2. Outsourcing af onboarding til Indien ifa. Oprettelse og redigering af menukort.

3. Rejsning af ekstern kapital fra venture kapital selskab runde 1. Virksomheden har fået investering fra ekstern investor med en valuation på ca. 5.500.00 kr. 


Branche: Hardware, FinTech, Software/SaaS

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Midtjylland


Kompetencer i panelet

Automatisering

B2B

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Ledelse

Prissætning

Salg

Strategi & Vækstplaner

Virksomhedsdrift & Handlingsplan


______________________________________________

Virksomheden blev i tidernes morgen skabt for at udvikle en selvbetjeningsløsning som havde til formål at være den bedste af sin slags i verden. Virksomheden besluttede efter 2 års drift at der skulle ske noget nyt og indgik derfor flere samarbejdsaftaler med store og små POS leverandører for at skalere i fællesskab. Virkeligheden var dog at virksomhedens samarbejdspartnere ikke havde samme vision for fremtiden som virksomheden – virksomheden har i sin levetid været tæt på en fusionering med et POS-selskab og tæt på opkøb af et andet POS-selskab.

Virksomheden besluttede derfor i 2020 under corona, at siden virksomhedens samarbejdspartnere ikke havde samme vision som virksomheden, at de skulle finde deres egen vej med egne produkter og egen teknologi. Det resulterede i at virksomheden nu er en ud af 2 leverandører i hele danmark der kan levere en komplet løsning med alle moduler integreret på en platform til dens kunder.

Visionen hertil er at tilbyde en komplet platform til en lav fast månedlig pris, så alle restauratner har mulighed for at få adgang til en samlet løsning der hjælper dem med styre hele deres forretning, samlet et sted.

Markedet/kunder

Restauranten som er vores primære kunde, findes ca 19.000 steder i Danmark. En ting alle restauranter har tilfælles er et basisbehov for et POS-system, som er lovpligtigt og som kan sende en digital rapport afsted til deres Skat hvis nødvendligt.

Herefter har restauranten behov for at kunne sælge deres produkter online, på deres egen platform.

Restauranter tjener deres penge i løbet af få timer, derfor er det vigtigste for en restaurant at der er let adgang til et supportteam hvis teknikken ikke virker.

Dog har restauranter ikke det store behov for en leverandør, hvis teknikken virker, her vil en restaurants behov være at få opdateret priser på produkter, oprettelse af nye produkter mm. alm. vedligholdelse af deres produkter på deres platforme. Her giver vores løsning adgang til at de selv kan modificerer deres menukort.

Markedet er stort.. ej :-) Vi har i branche af restauranter på ca. 19.000 lokationer. Vi har ikke et overblik over markedet i udlandet.

Forretningsmodel

En restaurant har mulighed for at få adgang til platformen, hvor alle produkter er inkluderet til en samlet månedlig pris fra kr. 0,00, kr. 349,00 - kr. 999,00 (det er meget få penge, for et POS-system, hjemmeside, App, selvbetjeningsløsning mm.)

Derfor tager vi også et håndteringsgebyr fra kr. 1,00 til kr. 5,00 alt

Herudover tjener Virksomheden et kickback på transaktioner som bliver kørt igennem platformens betalingsløsning herunder web-bestillinger, app-bestillinger, og nogle POS bestillinger.

Vi er pt. igang med at udarbejde content til vores markedsføringskampagne. Her er der en reklamevideo hvor vi beskriver værdierne i virksomheden. Herudover har vi 7 salgsvideoer, som er strikket sammen med et content team samt. en markedsføringsspecialist som kommer til at skubbe virksomhedens content ud på facebook med et budget på 10.000,- månedligt.

Strategiske samarbejdspartnere

Vi har i virksomheden indgået et strategisk samarbejde med vores hardware leverandør, som står for al salg af hardware, indkøb af hardware og forsendelse af hardware samt. support af hardware.

Verifone som leverer betalingsterminaler.

Elavon som leverer indløsningsaftaler til betalingsterminaler.

Quickpay & Clearhaus som leverer indløsningsaftale til web, app og POS betalinger.

Konkurrenter

En ting vi har tilfælles med vores konkurrenter er at vi alle leverer det samme produkt, nemlig et POS-system, en kort forklaring, en avanceret lommeregner.

En ting vi ikke har tilfælles med vores konkurrenter, er at vi leverer en åben platform hvor kunden har mulighed for at få adgang til alle nødvendige produkter, der er behov for i restauranten for at drifte.

En ting som nok også er bemærkelsesværdi er at vores konkurrenter typisk tager omkring kr. 1.900,00 for en samlet løsning, hvor vores opstartspris er kr. 0,00 :-)

Vores største konkurrent er: OnlinePos

Ledelse/team/organisation

Vi er 8 mennesker i organisationen.

Virksomheden består af fire fuldtidsbeskæftigede mennesker: to udviklere som står for udvikling af hhv. selvbetjeningsløsning og af vores POS afdeling med ansvaret for vores webmodul samt. App, en direktør som står for salg, kundekontakt, support, indkøb mm. Og en onboarding ansvarlig som står for at vi kan få bearbejdet menukort hurtigt og effektivt.

Derudover har virksomheden en deltidsmontør som står for alle virksomhedens fysiske produkter, to content creators som står for virksomhedens visuelle udtryk med video, billeder, tekster mm. Herudover en marketingskonsulent som står for at købe de bedste pladser på facebook og google.

Status/lancering

Vi lancerede i marts måned vores "nye" produkter d. 15. marts, og har til dato omkring 50 kunder som kører på vores platform. Nogle kunder kører kun selvbetjening, nogle kun POS og andre hele platformen samlet.

Pt. har vi ikke salgsmateriale ude og gør heller ikke en indsats for at skaffe flere kunder i forretningen. Det er grundet at vi her d. 1 august, kommer til at kører vores markedsføringskampagner ud og forventer at vækste herigennem. Dog sælger vi gns. 4 løsninger månedligt baseret på kundeanbefalinger.

Grundlaget for ikke gøre en salgsindsats er at vi pt. er ved at lave processer for onboarding, samt. gøre vores organisation klar til at onboarde 50 kunder månedligt.

Dumt eller ej, så har vi haft rigtigt travlt med de kunder vi har fået ind i forretningen, og har ikke haft tid til at strukturere vores processer, hvilket har betydet at vi har været væltet af de kunder vi har fået ind i forretningen, eftersom der ikke har været en "plan".

Finansiering/kapitalfremskaffelse

Vi har allerede en investor som har købt 5% af selskabet, som godt kan komme med en yderligere investering, og vi er derfor ikke på udkig efter en investering pt. Da vi gerne vil "bevise" at vores forretningsmodel virker og at vi kan vækste vores forretning med online markedsføring og online onboarding. Dog vil vi gerne gøre virksomheden klar til at få en venture kaptial tilførsel om 6 måneder.

Vi har pt. et cashflow og likviditet som skal finansierer vores vækst de første 6 måneder.

______________________________________________

CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software