, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Tidlig MedTech startup - næste generation EKG-løsning baseret på machine learning. Sparring på samlet vækststrategi - SPRINGBOARD®

  • 21 Nov 2022
  • 13:00 - 15:30
  • Invest in Odense, kl 13:00 til 15:30 pa Flakhaven 2, 5000 Odense
  • 18

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 15. November 2022
  • TILMELDINGSFRIST: 15. november 2022

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Ny digitale løsning analyserer hjertesygdomme ud fra EKG ved hjælp af AI og ML. Software-løsningen øger beslutningsgrundlaget for det sundhedsfaglige personale og kombinerer 3D-visualiseringer med ML-modeller, der giver realtidsbillede af patientens hjerte. Lokaliserer anormaliteter og giver hurtigere reaktionstid ved kritiske hændelser.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

  1. 1. Aktuel go-to-market strategi, samt en evt. plan B
  2. 2. Kapitalfremskaffe, timing/aktører.
  3. 3. Sammensætning af advisory board.

Branche: Software/SaaS, Medtech

Udviklingsstadie: Pre-proof of Market

Kompetencer til panelet:

  • Forretningsudvikling
  • Finansiering & Kapitalfremskaffelse
  • B2G
  • B2C
  • Forskning & Udvikling
  • Internationalisering
  • Investor Pitch
  • Prissætning
  • Strategi og vækstplaner

MedTech virksomheden er specialiseret i monitorering og analyse af hjertet. Vi har udviklet en nyskabende teknologi, som assisterer sundhedsprofessionelle med at opnå øget kompetence i analyse af hjertekardiogrammer (EKG) gennem 3D visualiseringer af hjertet og databaseret artificial intelligence.

Ifølge WHO er hjertesygdomme den hyppigste årsag til dødsfald i verden. Hjertesygdomme og lidelser undersøges er diagnosticeret ved brug af elektrokardiografi (EKG). Denne eksamination af hjertet udføres af praktiserende læger, ambulancereddere, sygeplejersker, læger og kardiologer. Fejlfortolkning af EKG-analyse fører til fejldiagnosticering, som kan medføre alvorlige konsekvenser for patienter og for samfundsøkonomien. Et engelsk studie anslår at op mod 68,5% i dag fejldiagnosticeres med hjertefejl.

Bag virksomheden står et erfarent team af kompetente industrispecialister, der med bred erfaring inden for udvikling af softwareløsninger, distribution, compliance og R&D, og er med til at sikre en en høj succesrate for skalering af projektet. Ejerkredsen består af CEO, der med sine syv års erfaring som Ambulancebehandler i Region Syddanmarks ambulancetjeneste har stor indsigt i det præhospitale setup. COO, med +10 års erfaring inden for IT strategi, organisationsudvikling, projektledelse og digital produktudvikling. CTO, med +5 års erfaring med full-stack softwareudvikling, og endeligt CMO, kardiolog og Ph.d. fra Skejby Sygehus.

De nærmeste konkurrenter består af Cardiomatics og Vektor Medical. Cardiomatics benytter AI til detektering og analyse af EKG-data for at give kardiologer et handlingsegnet værktøj. Vektor medical benytter sig af en teknologi, som visualiserer de elektriske impulser i et hjerte, for at give kardiologer et værktøj til evaluering, undersøgelse og behandling af arytmier. Vi adskiller os ved ikke kun at være et værktøj til kardiologer, men til alle sundhedsprofessionelle, som til dagligt arbejder med EKG, og som står med den indledende beslutningstagning i forhold til til akut behandling og visitation. Kort fortalt, virksomheden hjælper med at løfte bundniveauet for EKG-analyse

Vores løsning er i første omgang målrettet praktiserende læger og ambulancepersonale, som har den første kontakt til patienterne. Vores kunder er privatpraktiserende klinikker, private ambulancetjenester og privathospitaler.

I første omgang er fokus rettet på Skandinavien, hvor vi modner vores løsning gennem strategiske samarbejdsaftaler med sundhedsvæsenet og innovationsmiljøerne, samt etablere de første forskningsprojekter, som skal understøtte os i den evidensbaserede udvikling og innovation af produktet. Med afsæt i vores allerede påbegyndte regulatoriske arbejde, forventer vi endelig MDR-godkendelse i 2024, hvorefter salget vil blive rettet mod Europa, med særligt Tyskland og England som fokusmarkeder.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software