, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

FYSISK: Abonnementsbaseret platform der forbinder freelancere og ansatte med workspaces, services og community på designhoteller - SPRINGBOARD®

  • 28 Nov 2022
  • 14:00 - 17:00
  • 360 Law Firm, kl 14:00 til 17:00 pa Lautrupsgade 7, 2100 København Ø
  • 17

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 21. november
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 21. november

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden har udviklet en platform, der skal forbinde freelancers/små virksomheder og ansatte med underudnyttede områder og services hos designhoteller. Målgruppen har typisk ikke et kontor pga. omkostningerne, men alligevel behov for repræsentative faciliteter til møder, kaffemøder og team-dage. 

For ansatte (især den yngre del) er buzz-ordet fleksibilitet og valgmuligheder. De ønsker en hybrid arbejdspladsmodel med 3rd places/hubs og et community.

Produktet er et all-inclusive abonnement uden depositum og bindingsperiode på et drop-in koncept til kr 375/mdr for en kontorløsning med 7-10 lokationer i byen. Hotellerne giver den første barista kaffe gratis, rabatter på mad & drikke, spa og gym samt gratis wifi, strøm og kopi/print. Det hele samles i et community med events, talks, networking, fester, rejser, osv.

Virksomhedens ambition er en international forretning på alle 7 kontingenter.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:


  • 1. Ny go-to-market strategi og salgskanaler (traditionel SoMe og Canvas virker ikke). Der er brug for en out-of-the-box tilgang.

  • 2. Internationalisering. Hvis KBH ikke den rette by til proof-of-concept, skal flere steder afprøves samtidig.

  • 3. Kapitalrejsning fra ekstern + ejere til gennemførelse af pkt. 1 og 2 samt ansættelse.

  • Virksomheden har fået meget positiv proof-of-concept på udbydersiden (hoteller), men leder stadig efter det på efterspørgselssiden. Interessenter er meget positive og kan lide konceptet, men signer af forskellige grunde ikke op. 

Industri: Abonnementplatform

Udviklingsstadie: Proof of Concept

Region: København

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • Afsætning & Distributionskanaler
  • B2B, B2C
  • Distributionskanaler
  • Finansiering & Kapitalrejsning
  • Go-to-market
  • Internationalisering
  • Markedsanalyse
  • Marketing & Branding
  • Online marketing
  • Partnerskaber
  • Salg
  • Strategi og vækstplaner


Virksomheden og idégrundlag 

Virksomheden konkurrerer i co-working branchen og den hybride arbejdspladsmodel. Virksomheden driver en platform der forbinder freelancers/små virksomheder og ansatte med underudnyttede områder og services hos designhoteller.

Freelancers og små firmaer har typisk ikke noget kontor, da det er for dyrt. De har dog alligevel brug for repræsentative faciliteter til møder, kaffemøder og team-dage. 

For ansatte (især den yngre del) er buzz-ordet fleksibilitet og valgmuligheder. De kommer fra nye kreative læringsmiljøer og en work-from-anywhere mentalitet. Vil virksomheder være attraktive overfor disse talenter er de nød ttil at fuldende deres hybride arbejdspladsmodel med 3rd places/hubs og et community.


Produkt/ydelse – problem der løses

Produktet er et abonnement på et drop-in koncept til kr 375/mdr for en kontorløsning med 7-10 lokationer i byen. Hotellerne giver den første barista kaffe gratis, attraktive rabatter på mad & drikker (ca 20%), spa og gym, ligesom der er gratis wifi, strøm, kopi/print. Det hele samles i et community med events, talks, networking, fester, rejser, osv.

Senere kan der tilføjes marketing, billetsalg til events, kick-backs på konsumering, og meget andet.


Forretningsmodel

All-inclusive abonnement uden depositum og bindingsperiode. Abonnementet betales forud.


Kunder

Gruppe 1: Freelancers, Micro og Små virksomheder.

Gruppe 2: Ansatte i større virksomheder (Generation Z og den yngre generation Y).


Markedet

Markedet er globalt, dvs stort set hele verden og kan skaleres nemt og uden store omkostninger. 


Konkurrenter

Virksomheden konkurrerer direkte med spillere som Joes & Cos og Soho Nomads i København. Comwell og Scandic har også egne coworking tilbud. Indirekte konkurreres der også med caféer og coworkingspaces  / kontorhoteller.Vækstpotentiale/mål/ambition

Virksomhedens ambition er en international forretning på alle 7 kontingenter.


Ledelse og team

Teamet består af 5 ejere, hvoraf én er aktiv i virksomheden og danner ledelsen. Den aktive ejer, ejer 51%. 

Den aktive har været i salg siden 2003 og managementpositioner siden 2006, og det inden for kontorindretning og eget coworking space.

Det resterende team kommer fra eget marketing bureau / iværksætter, marketing, ejendomsudvikling og administrativ ledelse.

Alle er 40+


Økonomi/finansiering

Teamet skød kr 1 mio. i virksomheden og der er 250K tilbage. Der er ingen nævneværdig indkomst og udgifterne er pt minimale.


Status – hvor langt er virksomheden 

Virksomheden startede op i København for at få proof-of-concept, for derefter at skalere ud i verden.

Virksomheden har fået meget positiv proof-of-concept på udbydersiden (hoteller), men leder stadig efter det på efterspørgselssiden. Interessenter er meget positive og kan lide konceptet, men signer af forskellige grunde ikke op, heller ikke for en prøveperiode.

Virksomheden overvejer pt nye mulige salgskanaler, en anden SoMe tilgang og at søge proof-of-concept i andre internationale byer. Der overvejes ligeledes igen at ansætte en SoMe/Salgsmedarbejder (evt en vækstpilot).


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software