, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: Unikt absorberende produkt gør det nemt, hurtigt og driftssikkert for håndværkere og entreprenører at fjerne problematisk vand i byggeriet - SPRINGBOARD®

  • 04 Jan 2023
  • 14:00 - 16:00
  • We Build Denmark, kl 14:00 til 16:00 pa Online, Mødeplatform
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 28. december
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 28. december

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomhedens produkt, der er nyt og innovativt, afhjælper ved effektiv absorbering, de fleste udfordringer, som uønsket vand giver. Det kan fx være på byggepladsen ift. sikkerhed og hvor nedbør/grundvand kan stoppe arbejdet, ved oversvømmelse af kældre eller ved vandskader.

Produktet er et alternativ til tidskrævende pumpeudstyr og generatorer, som også kræver vedligeholdelse. Det er nemt at håndtere, mere skånsomt, og giver altid et hurtigt og driftssikkert resultat.

Produktet er i sin grundform et pulver med en egenskab der gør, at det kan absorbere store mængder vand i forhold til sin egen vægt og fylde. 500 gr. kan absorbere 100 l. vand på få min. Produktet er biologisk nedbrydeligt, har ingen CO2 udledning eller anden negativ påvirkning på miljøet.

Målet er en international forretning med partnere/forhandlere i de enkelte lande.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

  1. 1. Go2market strategien. Afgrænsning af det bedst tænkelige marked. Skal der fx arbejdes mod flere målgrupper end byggebranchen og håndværkere?
  2. 2. Hvor selektivt skal forhandlere og samarbejdspartnere vælges? Byggemarkeder virker som oplagte forhandlere, men de opleveres mindre engagerede og mere avance/bonus fikserede end faggrossister og fagdistributører?
  3. 3. Skal der hentes yderligere investeringer for at accelerere produktlanceringen?

Industri: Byggeri

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Syddanmark

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • Distributionskanaler
  • Finansiering & Kapitalrejsning
  • Forretningsudvikling


Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden fokuserer på at arbejdet med at fjerne og håndtere problematisk vand skal gøres så effektivt og nemt for medarbejderne som muligt. Arbejdet med besværligt udstyr skal minimeres, så det egentlig arbejde som fx at støbe fundamenter, lægge kloak eller brænde tagpap på, kan udføres efter den planlagte tid. Udfordringerne med vandet formindskes typisk 50% eller mere.


Produkt/ydelse

Produktet er nemt at håndtere og giver et sikkert og ensartet resultat hver gang. Det leveres i en vandtæt spand med 6 kg som rækker til mere end 1200 liter vand. Det vil sige at medarbejderen må bærer 2 spande af gangen. De er nemmere at flytte i modsætning til tunge pumper, generatorer og som reglen våde slanger.


Forretningsmodel

Salg af partier direkte til de større og større kunder.

Salg igennem forhandlere og distributører til de mindre og mellemstore kunder.

Gentagende leveringer fx pr. måned eller kvartal aftales for at styre stabil produktion og levering.


Kunder

Primært håndværkere og entreprenør-virksomheder.

Fagentreprise grossister og distributører.


Markedet

Er meget stort og vandmængden øges kraftig år for år. Samtidig øges kravene for sikkerhed på byggepladserne, hvor vand også kan være et problem for sikkerheden fx på gang og kørearealer.

Problemet med øgede vandmængder påvirker andre brancher samt private hjem, hvorfor der kan være behov for hurtige løsninger andre steder end det primære.


Konkurrenter

Vanens magt eller vi gør som vi plejer med pumpeudstyr, er den største udfordring i en meget konservativ branche, der i forvejen er udfordret på mange parameter.


Vækstpotentiale/mål/ambition

Virksomhedens mål er en international forretning igennem partnere/forhandlere i de enkelte land. De umiddelbare lande er de nordligt liggende pga. den meget nedbør, højtliggende grundvand og de relativt høje lønninger. Med de kraftigere klimaændringer vil der i perioder også være behov længere sydpå. Det endelige mål er salg til en stor international virksomhed, hvor løsningerne passer ind i sortiment og målgruppe.


Ledelse og team

Virksomheden drives pt. af én person, med sparring og hjælp fra investor samt eksterne resurser til kommunikation. Den ene person varetager de primære funktioner og har speciale indenfor salg.


Status – hvor langt er virksomheden.

Virksomheden er i dag i markedet med gentagende betalende kunder. Fokus er på kapitalrejsning, GTM og vækst. Der er flere interesserede investorer og virksomheden benytter ligeledes netværk inden for accelerators og innovationsfonde.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software