, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

ONLINE: SaaS beregningssoftware til nemme beregninger af bæredygtige betonkonstruktioner med fiberarmering. Ubegrænset marked nationalt og internationalt - SPRINGBOARD®

  • 09 Jan 2023
  • 14:00 - 16:00
  • We Build Denmark, kl 14:00 til 16:00 pa Online, Mødeplatform
  • 12

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 2. januar 2023
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 2. januar 2023

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden udvikler og sælger SaaS beregningssoftware, hvor fokus er på beregninger af grønnere løsninger til betonkonstruktioner med fiberarmering. CO2 aftrykket er inkorporeret direkte i designprocessen.

Ingen andre tilbyder beregningssoftware, der både er online, har fokus på bæredygtighed og kan regne på fiberarmering. Løsningen er målrettet rådgivende konstruktionsingeniører.

Programmerne kan potentielt sælges til et ubegrænset nationalt og internationalt marked i en tid med fokus på digitalisering, effektivisering og bæredygtighed.

Målet er at blive et standardværktøj blandt alle danske konstruktionsingeniører og derefter skalering på europæisk plan, samt udvidelse af applikationsområder/programmer.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

  1. 1. Sparring til licensstrukturen af SaaS-løsningen. Hvorvidt abonnementerne til programmerne skal være floating/flydende licenser, faste/single licenser eller begge dele.
  2. 2. Prissætning af SaaS-løsning abonnementer.
  3. 3. Go-to-market strategi med fokus på samarbejds- og referencekunder (beachhead marked).

Industri: Software/SaaS, Byggeri

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • B2B
  • Digitalisering
  • Forretningsmodeller
  • Forretningsudvikling
  • Innovation (forretning, marked, produkt, proces)
  • Licensering
  • Markedsanalyse
  • Prissætning
  • Salg


Virksomheden og idégrundlag

Virksomheden udvikler online beregningssoftware, målrettet mod rådgivende konstruktionsingeniører. Fokus er beregninger af grønnere løsninger til betonkonstruktioner, hvor CO2 aftryk er inkorporeret direkte i designprocessen. Grønnere løsninger muliggøres bl.a. gennem optimering og brug af fiberarmering.

Stigende fokus på bæredygtighed, der bl.a. gennem de kommende LCA- og CO2-krav i 2023, stiller større krav til løsningerne fra ingeniørerne.


Produkt/ydelse

Virksomhedens softwareløsning har integreret optimeringsforslag og beregning af CO2-aftryk som en del af designprocessen, samt mulighed for anvendelse af fiberarmering. Dermed gøres det nemt og i det hele taget muligt for konstruktionsingeniører at designe de grønnest mulige løsninger.


Forretningsmodel

Abonnementsordning for adgang til de forskellige programmer.


Kunder/Markedet

Primært rådgivende ingeniørvirksomheder med fokus på innovation og bæredygtighed – nationalt og internationalt.

Mindst 95 danske rådgivende ingeniørfirmaer med konstruktionsafdelinger foruden rådgivere i resten og Europa og verden. Programmerne bygger på internationalt anerkendt know-how med udgangspunkt i de europæiske normer, hvorved der er gode muligheder for skalering internationalt.


Konkurrenter

Andre softwarevirksomheder som udbyder statikprogrammer. Der er dog ingen andre som tilbyder beregningssoftware der både er online, har fokus på bæredygtighed, og kan regne på fiberarmering.


Vækstpotentiale/mål/ambition

Mål om at være etableret som standardværktøjet blandt alle danske konstruktionsingeniører inden for områderne der dækkes af programmerne i softwarepakken – i første omgang stribe- og punktfundamenter, og terrændæk. Derefter skalering på europæisk plan samt udvidelse af applikationsområder/programmer i pakken.


Økonomi/finansiering

Virksomheden sikrer betaling af lønninger ved drift fra rådgivning om fiberarmerede løsninger. Dette understreger efterspørgslen af fiberarmering på markedet, som virksomhedens software muliggør anvendelsen af.


Status – hvor langt er virksomheden?

Virksomheden har lanceret de første 4 programmer, og er ved at relancere terrændæksprogrammet med et særligt fokus på bæredygtighed. En intern markedsanalyse viser at der især bør være efterspørgsel efter dette program, som derfor skal promoveres. Videreudvikling og relancering af de 3 andre programmer, samt udvikling og lancering af yderligere programmer forventes igangsat i 2023.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software