, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Søborg: Succesfuld innovativ eventvirksomhed klar til at realisere stort potentiale via øget fokus på kommercialisering

 • 28 Mar 2023
 • 13:30 - 16:30
 • Beierholm, kl 13:30 til 16:30 pa Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg
 • 18

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 21. marts 2023.
 • Tilmeldingsfrist: 21. marts 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Med trådløse høretelefoner løser denne atypiske eventvirksomhed en lang række udfordringer omkring støj og akustik og leverer samtidig helt særlige eventoplevelser - især med deres populære Silent Disco koncept.

Kundegruppen er ekstremt bred og tæller alt fra Maersk, Grundfos, LEGO og NorthSide til museer, spejdere, SFO’er og private.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende områder:

Virksomheden har et stort uforløst potentiale og panelet bedes diskutere følgende:

 • Segmentering – hvordan kan virksomheden bedst muligt bearbejde de to segmenter (b2b og b2c)?

 • Gearing af salget – hvilke salgs- og marketingaktiviteter bør virksomheden fokusere på?

 • Kommercialisering – hvordan tilegner virksomheden sig et mere kommercielt mindset, herunder diskussion af hvorvidt man skal geare organisationen eller fokusere på ekstern rådgivning/ydelser?


Industri: Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport)

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden

Kompetencer der efterspørges til panelet:

 • Salg
 • Marketing & Branding
 • Partnerskaber
 • KommunikationGennem snart 6 år har virksomheden langsomt men sikkert etableret sig som en stærk spiller på det danske event-marked. Alt i deres forretning tager udgangspunkt i trådløse høretelefoner med flere kanaler.

Anvendelsesmulighederne er utallige og over årene har virksomheden vokset grene i vidt forskellige retninger herunder fest, konference, fitness, rundvisning, oversættelse mm.

Efter snart 6 år med konstant vækst står virksomheden med en sund økonomi, en stærk infrastruktur og et hav af gode kundecases. Virksomheden har aldrig brugt penge på markedsføring og har kun i begrænset omfang foretaget sig opsøgende aktiviteter. Kunderne har i mange tilfælde selv opsøgt virksomheden ligesom mange kunder er tilbagevendende.

Ejerne vurderer at markedsføring -gjort rigtigt- kan give et enormt boost til virksomheden og ønsker at efterprøve hypotesen i ambitionen om fortsat at vækste 25% pr år, svarende til et omsætningsmål på 4,8 mio ex moms i 2023.

Koncepterne må endnu anses som niche, men de får stadig større opmærksomhed og vinder indpas i de respektive grene. Flere af koncepterne er godt på vej til at blive mainstream og har potentiale til at nå meget bredt ud. Ejerne vurderer at der er plads til mere end en 10-dobling af volumen på deres to mest succesfulde koncepter: Silent Disco og Silent Conference.

Virksomheden er ejet 50/50 af de to stiftere og har fire ansatte. Tilsammen lægger de 6 personer ca. 4 årsværk.

Virksomheden er stiftet for ejernes egne midler, har i dag en fornuftig egenkapital og skylder intet.

Konkurrencen er endnu meget begrænset, men andre virksomheder i branchen begynder at fatte interesse i takt med stigende efterspørgsel fra kunder, og de første konkurrenter har meldt sig. Disse er dog aktører som har deres primære fokus på andre produkter.

Ejerne har haft en åben og eksperimenterende tilgang og har sjældent afvist forespørgsler fra nye kunder. Det har ført til en bred vifte af koncepter og kundetyper - på godt og ondt.

Virksomheden har tidligere brugt en del kræfter på at have en aktiv Facebook side, men den er døet lidt hen. Øvrige sociale medier ligger stort set helt stille pt. Virksomheden har 5200 følgere på Facebook, 1200 følgere på Instagram, 200 følgere på LinkedIn, og er ikke på TikTok eller øvrige platforme.

Ejerne vurderer selv at der er et stort potentiale i brugen af sociale medier, men evnerne og interessen er begrænset i teamet. Den ene af ejerne er marketingansvarlig, men prioriterer andre mere presserende opgaver over dette.


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software