, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Digital sundhedsplatform til dyr og socialt netværk for dyreejere. First-mover på et globalt marked med 40.000 brugere i 22 lande

  • 22 Aug 2023
  • 10:00 - 12:30
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 10:00 til 12:30 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 16

Registration

  • Signup deadline: 18. august 2023
  • Signup deadline: 18. august 2023

Registration is closed


Springboardet er det første af to af hinanden uafhængige Springboards, som afholdes hos Erhvervshus Hovedstaden den 22. august.

Introduktion til SPRINGBOARD®

Markedet for dyreejere er stort og mangfoldigt, men der eksisterer ikke en centraliseret og brugervenlig platform til dyr og deres ejere.

Virksomheden, der en pioner inden for digitalisering i dyre verdenen, tilbyder en gratis, moderne og brugervenlig digital løsning til opbevaring og deling af information om dyr på ét sted, der erstatter den traditionelle papirbaserede sundhedsbog og vaccinekort fra dyrlægen.

Alene i Danmark gives der årligt 5,5 millioner vacciner, som alle dokumenteres på papir. Det er samme udfordring i alle andre lande!

Løsningen sker i en kombination med et socialt netværk, hvor brugerne kan stille spørgsmål, søge tips, dele billeder og forbinde med andre dyrevenner. Netværks delen fastholder brugerne og fremmer interaktionen.

Forretningsmodellen er at tilbyde en gratis tjeneste for at tiltrække så mange brugere som muligt, hvor den primære indtægtskilde vil være gennem annoncering.

Det innovative koncept retter sig mod det enorme globale marked for dyreejere.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                  1. 1. Digital skalering globalt - med fokus på valg af de rette marketingselementer/partnere.
                  2. En af de primære mål er at opnå digital skalering på globalt plan. Virksomheden ønsker at udvide tilstedeværelsen og markedsandelen ved at vælge de rette marketingelementer og partnere. Derfor søges sparring om, hvilke strategier og kanaler, der bedst kan hjælpe med at nå ud til målgruppen og skabe vækst på internationale markeder.

                  3. 2. Kapitalrejsning/finansiering – gerne via ny investor med erfaring fra digitale portaler, der kan blive en værdifuld ressource for virksomhedens vækst.


                  Branche: App, Software/SaaS

                  Udviklingsstadie: Proof of Concept

                  Region: Sjælland

                  Kompetencer i panelet:

                  • Digitalisering
                  • Finansiering & Kapitalrejsning
                  • Forretningsudvikling
                  • Internationalisering
                  • Strategi og vækstplaner


                  Virksomheden og idégrundlag

                  Virksomheden tilbyder en gratis, moderne og brugervenlig løsning til opbevaring og deling af information om dyr på ét sted, der erstatter den traditionelle papirbaserede sundhedsbog og vaccinekort - i kombination med et socialt netværk hvor bruger kan stille spørgsmål, søge tips, dele billeder og forbinde med andre dyrevenner.


                  Produkt/ydelse

                  Normalt noterer dyrlægen vaccinationer og sundhedsbesøg på papir, som dyreejeren skal holde styr på. Den Digitale-Sundhedsbog gør det lettere for dyreejeren at holde styr på mere end blot dyrlægebesøg – virksomheden tilbyder en bred vifte af funktioner og tjenester til dyreejere.


                  Hvilken løsning

                  Virksomheden ønsker at gør livet som dyreejer nemmere - ved at tilbyde digitale produkter.


                  Forretningsmodel

                  Virksomheden tilbyder en gratis tjeneste for at tiltrække så mange brugere som muligt, den primære indtægtskilde vil være gennem annoncering.


                  Kunder

                  Brugere er alle med dyr, og alle som arbejder med dyr (dyrlæger, foreninger, forsikringer mv).

                  Kunder, er relevante annoncører, der ønsker at nå ud til dyreejere via platformen.


                  Markedet

                  Markedet for dyreejere er stort og mangfoldigt - og selv om digitalisering sker i alt omkring os, eksisterer der ikke en centraliseret og brugervenlig platform til dyr og deres ejere.

                  - Alene i Danmark gives der årligt 5,5 millioner vacciner, som alle dokumenteres på papir.

                  - Det er samme udfordring i alle andre lande!


                  Konkurrenter

                  På nuværende tidspunkt er der ingen andre platforme, der tilbyder en lignende service til alle typer dyr.


                  Vækstpotentiale/mål/ambition

                  Virksomhedens vision er at blive den førende digitale platform for dyreejere, hvor de kan organisere, dele og få adgang til vigtig information om deres dyr - Markedet for dyreejere er kæmpestort globalt.


                  Ledelse og team

                  Virksomheden har et agilt team af dedikerede fagfolk inden for teknologiudvikling, dyrevelfærd og forretningsstrategi. Fokus har været på at udvikle et system, der kræver minimalt personale, og derfor er der kun en direkte ansat. Via samarbejde med eksterne virksomheder sikres adgang til ekspertise og ressourcer til at nå mål. Dette samarbejde sikrer en kvalitetsoplevelse for brugere og holder virksomheden innovative i den dynamiske dyreindustri.


                  Økonomi/finansiering

                  Virksomhedsøkonomi er blevet støttet gennem lån og indskud fra ejerkredsen, der har til hensigt at omdanne disse lån og indskud til egenkapital i virksomheden. Dette giver en solid økonomisk base og mulighed for at fokusere på kerneaktiviteter. Den primære indtægtskilde vil være gennem annoncering.


                  Status

                  Produkter er klart og markedsført - der er over 40.000 bruger i 22 lande.

                  CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                  Powered by Wild Apricot Membership Software