, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Stor skala affald-til-biogas projekter i Indien ved internationalisering af bevist dansk teknologi, talent og forretningspraksis

  • 14 Sep 2023
  • 14:00 - 17:00
  • DI, kl 14:00 til 17:00 pa H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København
  • 15

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 11. september 2023
  • Tilmeldingsfrist: 11. september 2023

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Danmark producerede 730 mio. Nm3 af biomethan i 2022, mens Indien kun producerede 1.5% af dette. Regeringen i Indien har ambition om at udskifte 25% af gasimporten med biomethan.

Virksomheden er en projekt-developer startup som fokuserer på internationalisering af bevist dansk biogas teknologi med et fokus på Indien. Ambitionen er at udvikle velstruktureret affald-til-biogas projekter i Indien i stor skala med ROE > 25%. Fremstilling af grøn-metanol i stor skala fra projekters rest-CO2 er også en del af roadmap.

Virksomheden opnået eksklusive rettigheder til at udvikle et 7000 Nm3/d biomethananlæg i delstaten Punjab. De har en langsigtet købsaftale af 100% af gas med 2 statsejede virksomheder. Anlægget bliver kommissioneret i marts 2025.

Virksomheden har samarbejde med PlanEnergi samt The Danish Trade Council.

Stifteren er en dansktalende inder med mere end et årtis erfaring i energi og maritime brancher i DK, USA og Indien. Han har både teknisk og salgsbaggrund fra store virksomheder i DK og internationalt.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                      1. Strategi for kapitalrejsning

                      - Hvilken slags investorer kan være interesseret?

                      - Hvad motiverer en dansk investor til at være med?

                      - Hvad er usikkerheden ift. investeringer i udland?

                      2. Investor pitch deck – hvordan gøres det mest optimalt?

                      3. Strategi for virksomhedens vækst

                      Og derudover meget gerne andre inputs, som kan styrke virksomheden fremadrettet.


                          Branche: Energi, FN’s 17 Verdensmål

                          Udviklingsstadie: Proof of Concept

                          Region: Hovedstaden

                          Kompetencer i panelet:

                          • B2B
                          • Bestyrelsesarbejde
                          • Cirkulær økonomi/ressourceeffektivitet
                          • Finansiering & Kapitalrejsning
                          • Forretningsmodeller
                          • Internationalisering
                          • Investor Pitch
                          • Organisationsudvikling
                          • SDG – verdensmål



                          Danmark har et veludviklede biogas-økosystem. I dag, 30% of Danmarks gasforbrug er biomethan, og Danmark er vel på vej til at være uafhængig af fossil methan ved 2030.



                          Hvem er vi?

                          Virksomheden er en projekt-developer opstart som fokuserer på internationalisering af Danmarks biogas evner, med et fokus på Indien. Ambitionen er at udvikle velstruktureret affald-til-biogas projekter i Indien i stor skala med ROE > 25% ved internationalisering af teknologi, talent og forretningspraksis bevist i Danmark i markedet af landet med verdens største befolkningstal.


                          Hvad løser vi?

                          Virksomheden løser udfordringer af affaldshåndtering og grønomstilling i Indien, og åbner op et ny stormarked til virksomheder i Danmarks biogas-økosystem.

                          Danmark og Indien har et Grøn Strategiske Partnerskab i gang på diplomatic niveau – “Danmark har evner, Indien har skala” er partnerskabets tagline. Virksomhed har et samarbejde med The Danish Trade Council afdeling af udenrigsministerium.


                          Hvad er målmarkedet og hvorfor har vi valgt det?

                          Selvom Indien er verdens andenstørste kilde af bioaffald (efter Kina), produceret Indien kun 11 mio Nm3 biomethan i 2022 (Danmark produceret ca. 730 mio Nm3 i 2022). På den samme tid, gasforbrug vokser med CAGR 12%.

                          Den indisk regering har lavet et tæt samarbejde med lander som Danmark til at udvikle et nyt biogas-politikramme, som inkluder nøglepunkter som en høj pris, politiske-drævede mål for blanding, langsigtet (15 års) købsaftale for biomethan, og en “åben-dør” holdning til investorer i segmentet.

                          Derfor, er det meget rigtig at sige den indisk biogasmarked er en ”Blue Ocean Opportunitet”.


                          Stifteren

                          Stifteren er en dansktalende inder med mere end årtis erfaring i energi og maritime brancher i Danmark, USA og Indien. Stifteren er en B2B sælger i sin nuværende stilling hos et energiteknologiselskab i København. Stifteren var uddannet fra et velrenommeret universitet i Indien – the Indian Institute of Technology Delhi (IIT Delhi) – og det giver virksomheden adgang til bureaukratiet og toplederskaber af indiske virksomheder gennem stifters alumne-netværk. Der er to mere alumner af IIT Delhi (baseret i Indien) involveret i udvikling af forretning som medstifter, plus en medarbejder. Virksomheden har udviklede feasilbity study og projektrapport for piloten i Punjab i samarbejde med velkendt konsulentfirma PlanEnergi.


                          Status

                          Virksomhed har gået igennem licensering proces med regering og nu har eksklusiv rettigheder til at udvikle et 7000 Nm3/d biomethananlæg i en kommune i delstat Punjab. Virksomheden har langsigtet købsaftale af 100% af gas med 2 statsejede virksomheder – Indian Oil Corporation Limited og Gas Authority of India Limited. Dette anlæg bliver kommissioneret i marts 2025.


                          Mål af fundraising

                          Målet af fundraising er bidrag til equity andel af pilotprojektet, tiltrækning af to erfarende fagfolk fra Nature Energy / Bigadan indtil lederskab som medstiftere og bygge et ”Growth Team” i Indien til at indsende ansøgninger for licenser i flere kommuner (i det mindste 50). Virksomheden skal have nok projektrettigheder og de rigtige kompetencer på plads til at bygge videre i næste vækstfase efter piloten er kommissioneret.

                          CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                          Powered by Wild Apricot Membership Software