, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Innovativ idea management SaaS løsning – sparring på skalering

  • 14 Nov 2023
  • 13:00 - 15:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 13:00 til 15:00 pa Fruebjergvej 3 (lokale K10), 2100 København
  • 17

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 7. november 2023.
  • Tilmeldingsfrist: 7. november 2023.

Registration is closed


Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden hjælper kunderne med at overvinde en række udfordringer i forbindelse med innovation og idéhåndtering. Løsningen hjælper med at adressere problemer som mangel på medarbejderengagement, konkurrencemæssigt pres, omkostningspres, kundernes forventninger, fastholdelse af gamle systemer til idéhåndtering, mangel på proces for innovation, mangel på ekspertise inden for innovation, og frygt for lav-engagerede idékampagner.

Virksomheden tilbyder en brugervenlig, fleksibel og tilpasselig platform til idé- og innovationsstyring, som differentierer sig fra konkurrenterne gennem self-service prissætning, hurtige implementering, gratis prøveperiode, en transparent og skalerbar prismodel, og inkluderet uddannelse og support. Softwaren er sikker og GDPR-kompatibel, og man har opnået over 500 femstjernede anmeldelser. Med fokus på tidsbesparende funktioner som automation, AI og fleksible skabeloner der kan tilpasses enhver virksomhed, gør løsningen innovation nemmere og mere tilgængelig end konkurrenterne.

Løsningen er no-touch og low-touch onboarding der sikrer salg til og servicere virksomheder fra SME til Enterprise.


Punkter til sparring

Formålet med Springboardet er at trykteste og give konkret input og sparring på virksomhedens skaleringsplan samt 2-3 specifikke udfordringer, som bliver defineret tættere på afvikling af Springboardet og efterfølgende formidles til paneldeltagerne.

Virksomheden deltager i Erhvervshus Hovedstadens SaaS MasterClass forløb, som er et specialiseret og skræddersyet skaleringsforløb til ledere af SaaS-virksomheder med potentiale og ambitioner om international skalering.

Her bliver virksomheden introduceret til de vigtigste SaaS-metrikker og får bl.a. input til go to market-strategien, effektiv onboarding, fastholdelse af kunder, forskellige abonnementsmodeller og prissætning inden for SaaS-ydelser.



Industri: Software/SaaS, 

Udviklingsstadie: Proof of Business

Region: Hovedstaden

Kompetencer der efterspørges til panelet:

  • Forretningsudvikling
  • Salg
  • Marketing & Branding



CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software