, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Kreativ teknologi virksomhed (VR, AR og AI) søger sparring på strategi og finansiering til skalering

 • 14 Dec 2023
 • 14:00 - 16:30
 • Lifestyle Lab Cph, kl 14:00 til 16:30 pa Bredgade 66; 2. sal, 1260 København
 • 15

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 7. december 2023
 • Tilmeldingsfrist: 7. december 2023Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden skaber forskellige teknologiske løsninger ved hjælp af VR og AR til virksomheder og organisationer inden for fx fashion, marketing, psykiatrien, teater og uddannelse.

Løsningerne hjælper på forskellig vis kunderne med at fremvise eller fremhæve deres produkter, ydelser og budskaber. Løsningerne varierer fra VR trænings simulationer til psykiatrien, AR fashion apps og til marketing kampagner. Kunderne er både B2B og B2G.

Med VR og AR er der mulighed for at skabe meget fysisk rumlige og stærkt emotionelle indlevelsesrige oplevelser, der rækker udover det, man sædvanligt forestiller sig inden for traditionel læring og oplevelsesøkonomi.

Der er et stort vækstpotentiale, da markedet er i rivende udvikling og teknologien kun bliver endnu mere relevant og en mere fast del af vores hverdag.

Virksomhedens mål er at vækste fra to til seks fuldtidsmedarbejdere over de næste tre år.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

           Virksomhedsejeren er stadig ny i ledelsesrollen og uden erfaring inden for forretningsudvikling, og har derfor brug for sparring til at træffe de næste afgørende strategiske beslutninger for at skalere.

           1. Skal virksomheden gå efter at få en ny medejer ind? Og i givet fald, hvordan skal det gribes an, hvad man skal være opmærksom på, og hvad er vigtigt og fair i en dialog og forhandling?

           2. Hvordan etableres nye samarbejder bedst muligt og skal virksomheden evt. investere i en startup (en reel mulighed)?

           3. Strategisk ledelse og organisation, hvordan styrer og motiverer man bedst et team, der sidder spredt over hele landet?

           4. Skal virksomheden gå efter at få tilført fremmedkapital og i givet fald, hvordan skal det gribes an?


             Branche: Film, lyd, bog og musikudgivelser (digital indholdsproduktion), Oplevelsesøkonomi (kultur/turisme/forlystelser/sport), Digitalisering (af eksisterende virksomheder)

             Udviklingsstadie: Proof of Business

             Region: Hovedstaden

             Kompetencer i panelet:

             • Finansiering & Kapitalrejsning
             • Forretningsudvikling
             • Ledelse
             • Organisationsudvikling
             • Partnerskaber
             • Projektledelse
             • Strategi og vækstplaner
             • Økonomi & Regnskab             Virksomheden og idégrundlag

             Virksomheden er skabt på baggrund af et brændende ønske om at benytte innovativ teknologi og storytelling, til at skabe inspiration og positiv forandring i verden.


             Produkt/ydelse

             Ved brug af teknologi som VR og AR, hjælpes virksomheder og organisationer med at fremvise eller fremhæve deres produkter eller/og deres budskaber. Med VR og AR har man mulighed for at skabe meget fysisk rumlige og stærkt emotionelle indlevelsesrige oplevelser, der rækker udover det sædvanlig fra hvad man normalt kunne forestille sig indenfor traditionel læring og oplevelsesøkonomi.


             Hvilken løsning

             Virksomheden skaber forskellige VR og AR oplevelser og produkter. Disse varierer i alt fra VR trænings simulationer til psykiatrien og AR fashion apps og marketing kampagner.


             Forretningsmodel

             Virksomheden agerer som en konsulent, produktion og design studio, der hjælper kunder hele vejen rundt fra ideudvikling til endt produktion.


             Kunder

             Kunderne er meget forskellige, det kan være virksomheder eller organisationer, fra enten det kommunale eller private. Det kan også være individuelle kunstnere. Fælles er at kunderne er interesserede i at udforske og benytte ny teknologi til at løse individuelle relevante spørgsmål eller problemer.


             Markedet

             Markedet for VR og AR har stort potentiale. Det er en teknologi der er i ekspondel udvikling, og efterhånden som teknologien bliver forbedret, så bliver hardwaren både bedre, mindre og billigere, og dermed mere tilgængelig for den almindelige hverdagsbruger. Der er ingen tvivl om at disse nye teknologier er kommet for at blive.


             Konkurrenter

             I Danmark er der flere virksomheder som arbejder med VR og AR løsninger, de fleste fokuserer på ét bestemt område fx sundhedssektoren eller trænings simulationer til Enterprises. Der er også virksomheder som skaber én slags software eller hardware løsning. Der er kun få andre VR & AR virksomheder der ligeledes bestræber sig på at skabe VR og AR løsninger til et bredt kundesegment, både inden for sunhed, kultur og læring.


             Vækstpotentiale/mål

             Virksomheden har et mål om at vækste over de næste tre år. Målet og ambitionerne er, at virksomheden går fra at have økonomi til to fuldtidsmedarbejdere til seks fuldtidsmedarbejdere. At virksomheden udvider sine kontorer i Aarhus og Nordjylland og København.


             Ledelse og team

             Det nuværende team består af én leder (virksomhedsejer), der stadig er ny i ledelsesrollen. Derudover en generalist som oftest agerer projektleder, og derudover er der en fast programmør i virksomheden.


             Økonomi/finansiering

             Virksomheden er ikke i gæld, men virksomhedsejer søger sparring på hvordan virksomheden kan komme til yderligere finansiering ved fx erhvervslån – herunder set fra et strategisk perspektiv, fordele og ulemper.

             CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
             Powered by Wild Apricot Membership Software