, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: SaaS startup, erfarent team, udvikler en enkelt, hurtig og moderne løsning til projektledelse og samarbejde. Fokus på brugervenlighed og fremgang

  • 21 Mar 2024
  • 14:00 - 16:30
  • BLOXHUB, kl 14:00 til 16:30 pa Frederiksholms Kanal 30, 1220 København
  • 16

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 14. marts 2024
  • Tilmeldingsfrist: 14. marts 2024

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden vil introducere markedet for et nyskabende projektstyringsværktøj, der skiller sig ud ved at kombinere enestående simplicitet med avancerede funktioner, hvilket sikrer brugervenlighed og effektivitet.

Understøttet af kraftfulde integrationer sigter værktøjet mod at blive en central brik i brugerens hverdag for at reducere arbejdsbyrden og stress samt øge klarheden i projekter.

Den innovative platform prioriterer enkelhed, lynhurtig opgavesporing og output-fokuserede arbejdsgange kombineret med en smuk grænseflade. Der arbejdes sammen i realtid for at skubbe projekter fremad, og der holdes nemt styr på, hvad der skal arbejdes på, ethvert skridt af vejen.

Der tænkes en SaaS-forretningsmodel med differentierede indtægtsstrømme fra premium funktioner, konsulenttjeneste og strategiske partnerskaber.

Målgruppen er primært SMV'er der beskæftiger sig med projektarbejde. Løsningen vil blive udbredt til større virksomheder i størrelsen 250+ medarbejdere.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                          1. Strategisk sparring til organisk vækst. Vi søger indsigter og strategier til, hvordan vi kan tiltrække organiske brugere til en effektiv test af løsning med så lidt interaktion som muligt. Input om vellykkede taktikker, bedste praksis og innovative tilgange.

                          2. Sparring omkring målgruppe, nichefokus versus bredere tilgang. Vi er interesserede i input om fordele og ulemper ved hver strategi.

                          3. Kapitalrejsning/finansiering, hvordan gøres virksomheden attraktiv for investorer? Skal der fokuseres på omsætning, før der søger Pre-Seed funding, hvis vi allerede har andre traction metrics? Hvilken type investorer/finansiering anbefales?


                                  Branche: Software/SaaS

                                  Udviklingsstadie: Proof of Concept

                                  Region: Hovedstaden

                                  Kompetencer i panelet:

                                  • Strategi/forretningsudvikling
                                  • Målgruppevalg

                                  • Finansiering & Kapitalrejsning



                                  Virksomheden

                                  Virksomheden introducerer markedet for et nyskabende projektstyringsværktøj, der skiller sig ud ved at kombinere enestående simplicitet med avancerede funktioner, hvilket sikrer brugervenlighed og effektivitet.


                                  Produkt/ydelse

                                  Virksomhedens løsning løser udfordringerne ved komplekse projektstyringssystemer. Ved at tilbyde markedet det hurtigste og mest enkle projektstyringsværktøj adresserer vi behovet for effektivitet og brugervenlighed.


                                  Hvilken løsning

                                  Løsningen er et moderne projektstyringsværktøj bygget på moderne teknologi stakke. Fokus på hastighed, enkelhed og brugervenlighed giver hold mulighed for at fokusere på deres arbejde uden komplekse administrering funktioners forstyrrelser.


                                  Forretningsmodel

                                  Virksomheden har vedtaget en abonnementsbaseret SaaS-forretningsmodel med differentierede indtægtsstrømme fra premium funktioner, konsulenttjenester og strategiske partnerskaber.


                                  Kunder

                                  Virksomheden henvender sig primært til SMV'er der beskæftiger sig med projektarbejde og der søger en enklere og effektiv projektstyringsløsning. Løsningen kommer til at udbredes til større virksomheder i størrelsen 250+ medarbejdere.


                                  Markedet

                                  Et globalt marked på over 7 milliarder USD med 10% årlig vækst.

                                  Scandinavian som hovedfokus, hvor ca. 10.000 virksomheder er potentielle kunder.

                                  Markedet omfatter virksomheder og sektorer, der traditionelt har haft begrænset adgang til moderne projektstyringsværktøjer, såsom serviceindustrien, konsulenter og uddannelsessektoren.


                                  Konkurrenter

                                  Virksomhedens konkurrenter inkluderer et bredt spektrum af projektstyringsværktøjer, fra komplekse systemer til enklere løsninger. Virksomheden differentierer sig ved at tilbyde den rette balance mellem funktioner og brugervenlighed.


                                  Vækstpotentiale/mål/ambition

                                  Virksomheden har et betydeligt vækstpotentiale gennem abonnementsbaserede tjenester, udvidede funktioner og strategiske partnerskaber. Målet er at blive den foretrukne simple og moderne projektstyring platform for SMV'er på tværs af sektorer, med et betalende brugerantal på 50.000 indenfor de første 3 år.


                                  Ledelse og team

                                  Ledet af et tværfagligt team med ekspertise inden for teknologi, forretning og salg. Teamet kombinerer teknisk dygtighed med forretningsindsigt for at drive virksomhedens succes.


                                  Teamet består af 3 founders:

                                  1 sælger/forretningsudvikler med erfaring inden for IT Branchen og SaaS branchen, som har arbejdet med store virksomheder såsom Atea, Novo Nordisk Fonden, KMD…

                                  1 teknisk dygtig udvikler med over 10 års erfaring inden for bl.a startup verden som full stack udvikler, cloud ingeniør og datastruktur.

                                  1 teknisk dygtig udvikler med erfaring som projektleder, infrastruktur implementering og tidlig erfaring med SaaS udvikling.


                                  Status

                                  Virksomheden befinder sig i de tidlige stadier med en fungerende prototype, der snart er klar til MVP lancering og har etableret initial kontakt med potentielle brugere. Der arbejdes på at snakke med flere potentielle kunder og forstår behovet og efterspørgslen.


                                  CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                                  Powered by Wild Apricot Membership Software