, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aarhus: Online barselsplatform, der sparer virksomheder for administration, søger sparring på forretningsudvikling, salg og skalering

 • 17 Apr 2024
 • 13:30 - 16:30
 • Sydbank, kl 13:30 til 16:30 pa Store Torv 12, 8000 Aarhus
 • 16

Registration

 • Sidste tilmeldingsfrist er: 10. april 2024
 • Sidste tilmeldingsfrist er: 17. april 2024

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden tilbyder en digital platform, der automatiserer og optimerer processerne i virksomheder. Ved hjælp af teknologi og integration giver platformen virksomheder mulighed for at administrere opgaver og indberetningsbyrder på en effektiv, brugervenlig og inkluderende måde.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                1. Valg af forretningsmodel/prismodel

                Hvordan laver vi en forretningsmodel, som både er bæredygtig for SMV’er samt virksomheder med +1000 medarbejdere? Og hvad er afgørende for at kunne lykkedes med at lave en korrekt prisfastsættelse?

                2. Den effektive salgsproces til større virksomheder

                Hvordan opbygger vi en effektiv salgsprocesser til virksomheder og konsulenthuse med 500-2000 medarbejdere? Og hvordan tydeliggør vi værdien af vores stand alone-system overfor virksomheder og konsulenthuse med 500-2000 medarbejdere, der foretrækker en samlet løsning?

                3. Samarbejde/partneraftaler

                Hvordan opbygger vi de rigtige samarbejdsaftaler med fx lønkonsulenter og HR & Løn-systemer? Og hvilken forretningsmodel vil være bedst at læne sig op ad?


                        Branche: Software/SaaS

                        Udviklingsstadie: Proof of Business

                        Region: Midtjylland

                        Kompetencer i panelet:

                        • Forretningsmodeller
                        • Salg
                        • Strategi og vækstplaner


                        Som en innovativ, digital virksomhed har vi dedikeret os til at optimere og forenkle barselsadministrationen og fremme inklusion på arbejdspladsen. Her er nogle nøglepunkter, der definerer os:

                        Virksomheden og idégrundlag

                        Virksomheden blev grundlagt med en klar vision om at revolutionere barselsadministrationen ved at tilbyde en digital platform, der automatiserer og strømliner alle aspekter af barselsforløb, samtidig med at vi fremmer en inkluderende arbejdskultur.


                        Produkt/ydelse

                        Vi tilbyder to moduler: basis og +refusion. Med basis integrerer vi politikker, samler stakeholders, digitaliserer planlægning, tilføjer dialog og fokuserer på fastholdelse. +Refusion automatiserer refusionsprocessen ved hjælp af en integration til Nemrefusion baseret på virksomhedens politikker og de barselsplaner, der ligger i virksomheden.


                        Forretningsmodel

                        Vores abonnementsbaserede forretningsmodel giver virksomheder adgang til vores platform baseret på deres individuelle behov og antal medarbejdere.


                        Kunder

                        Vi betjener en bred vifte af kunder, lige fra små virksomheder til store organisationer, der alle nyder godt af vores skræddersyede løsninger til barselsadministration.


                        Markedet

                        Vi opererer i et voksende marked for HR-teknologi, hvor behovet for effektive og automatiserede løsninger fortsat er stigende.


                        Vækstpotentiale/mål/ambition

                        Vores ambition er at blive den førende udbyder af løsninger inden for barselsadministration og orlovsforvaltning, samt at udvide vores tilstedeværelse på både det nordiske og det globale marked.


                        Team

                        Vi består af to dedikerede founders


                        Økonomi/finansiering

                        Vi har sikret os finansiering gennem Innofounder fra september 2022 til august 2023. I 2024 er vi netop blevet godkendt til EU-funding gennem DigitalLEad på 350.000 kr fra den 1. marts 2024 til den 31. august 2024.


                        Status

                        Vi befinder os i en vækstfase og fortsætter med at udvikle og forbedre vores platform for at imødekomme vores kunders behov på bedst mulig vis. Vi stræber dog efter at vækste yderligere og tydeliggøre vores værdiskabelse.

                         CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                         Powered by Wild Apricot Membership Software