, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Brabrand: Avanceret lagerautomatisering - startup indenfor revolutionerende lagerstyring (Hardware/Software) søger sparring på bl.a. go-to-market og forretnings-/servicemodel

  • 15 May 2024
  • 13:30 - 16:30
  • Danske Fragtmænd A/S, kl 13:30 til 16:30 pa Logistikparken 5, 8220 Brabrand
  • 16

Registration

  • TILMELDINGSFRIST: 8. maj 2024
  • TILMELDINGSFRIST: 8. maj 2024

Register


Introduktion til SPRINGBOARD®

Kan man sælge lagerautomatisering som Tesla sælger biler, og lade lokale partnere tage sig af service? Virksomhedens har modularitet/fleksibilitet, brugervenlighed og plug-and-play som styrende principper for deres hardware og software tilbud, og ønsker at videreføre dette i forretningsmodel, salgsstrategi og strategiske samarbejder i værdikæden. Men kan man det?


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

            1. Go-to-market strategi

            2. Forretningsmodeller og salgsstrategi

            3. Strategiske samarbejder i værdikæden mht. salg, levering, afterservice


                  Branche: Hardware, Software/SaaS, Automation, Robotteknologi, Droner

                  Udviklingsstadie: Proof of Concept

                  Virksomhedens CVR-reg.: Midtjylland

                  Kompetencer til panelet:

                  • Forretningsmodeller
                  • Strategi og vækstplaner
                  • Logistik
                  • Partnerskaber

                    Prissætning


                  Virksomheden og idégrundlag

                  Vi har udviklet en avanceret lagerautomatiseringsløsning, der adresserer udfordringerne ved at plukke produkter fra hylder i små til mellemstore e-handelslagre og 3PL'er. Det unikke ved vores tilgang er, at vi gør automatisering tilgængelig og rentabel selv for mindre virksomheder ved at tilbyde en plug'n'play løsning, der er både skalerbar og hurtigere end andre i markedet. Løsningen er desuden skræddersyet til at passe ind i lav-loftede bygninger, hvilket er nyt i markedet.


                  Produkt/ydelse

                  Vores løsning løser flere af de eksisterende smertepunkter i lagerautomatiseringsbranchen. Ved at flytte hylder til plukkeren i stedet for omvendt, og gøre det via en ny metode, øger vi plukkehastigheden betydeligt og sikrer samtidig en effektiv og fleksibel lagerstyring. Dette muliggøres gennem vores patenterede metode, der adskiller sig radikalt fra eksisterende metoder på markedet.


                  Forretningsmodel

                  Vi opererer med en hybrid forretningsmodel, der kombinerer en SaaS-abonnementsmodel med hardware- og supportabonnement. På lang sigt ønsker vi at sælge både hardware og software på abonnement.


                  Kunder

                  Vores primære målgruppe er små til mellemstore e-handelsvirksomheder og 3PL'er specialiseret i e-handel, der endnu ikke har automatiseret deres lagerprocesser. Disse virksomheder har ofte behov for hurtigere og mere effektive metoder til at håndtere deres plukkehastigheder og skiftende behov.


                  Markedet

                  Markedet for lagerautomatisering i e-handelssektoren er betydeligt og voksende, især blandt små og mellemstore virksomheder. Med en omtrentlig markedstørrelse på 1 milliard DKK er der stor efterspørgsel efter innovative løsninger, der kan øge effektiviteten og konkurrenceevnen.


                  Konkurrenter

                  Selvom der findes nogle få konkurrenter på markedet, adskiller vores løsning sig markant ved dens unikke tilgang og patenterede metode. Vi har identificeret konkurrenter, men vi mener, at vores løsning giver os en konkurrencefordel på grund af dens overlegne effektivitet, skalerbarhed, og flytbarhed. Vores løsning er desuden et komplementært produkt til eksisterende løsninger, da systemet kan indeholde de odd size produkter som andre systemet ikke kan.


                  Vækstpotentiale/mål/ambition

                  Vores mål er at blive førende på markedet for lagerautomatisering til små og mellemstore e-handelslagre og 3PL'er. Vi stræber efter at opnå en betydelig markedsandel inden for de næste år ved at fokusere på produktinnovation, kundetilfredshed og ekspansion på nye markeder.


                  Ledelse og team

                  Vores ledelsesteam består af erfarne fagfolk med ekspertise inden for både teknologi og logistik. Vi har desuden en maskiningeniør ansat.


                  Økonomi/finansiering

                  Vi har sikret os finansiering gennem en kombination af investorer og lån. Vores økonomiske mål er at opnå lønsomhed på kort sigt og fortsat investere i vækst og produktudvikling på lang sigt for at sikre vores position som markedsleder inden for lagerautomatisering.


                  Status

                  Hardware prototype + software prototype. Første forventede demonstration af hele systemet i medio maj. Forventet første salg i Q1 2025.


                  CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                  Powered by Wild Apricot Membership Software