, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Markedsledende E-commerce med målgruppe i kraftig vækst (sundhed/sygdom) ønsker sparring til opstart af abonnementsforretning og øge B2B salget

 • 19 Jun 2024
 • 14:00 - 16:30
 • Ledernes Hovedorganisation, kl 14:00 til 16:30 pa Vermlandsgade 65, 2300 København
 • 16

Registration

 • Tilmeldingsfrist: 12. juni 2024
 • Tilmeldingsfrist: 12. juni 2024

Registration is closedIntroduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden er dedikeret til at forbedre livet for mennesker med allergi og astma. Grundlagt på baggrund af egne erfaringer med alvorlige allergiske reaktioner og et behov for allergivenlige produkter, der holder hvad de lover.

Virksomheden har udvalgt de bedste produkter i en webshop (4,8 på Trustpilot) til at afhjælpe kunder med 3 typer af relaterede diagnoser. Diagnoser som 1/4 af befolkningen er berørt af.

Kunderne er B2C samt B2B herunder bl.a. hoteller, kommuner, hjælpemiddeldepoter, hjemmeplejen, plejehjem/bosteder institutioner, styrelser, frisører, klinikker og værksteder.

Virksomheden vil nu opstarte en abonnementsvirksomhed, hvor abonnenter via et månedligt abonnement får mulighed for e-konsultationer med 20 fagfolk indenfor diagnosefeltet.

Som markedsledende i et marked med en stor og voksende målgruppe, er potentialet meget stort.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

            1. 1. Sparring til opstart og opbygning af abonnementsforretning med mulighed for e-konsultationer med 20 fagfolk inden for diagnosefeltet.

            2. 2. B2B salg og markedsføring. Sparring til en mere opsøgende tilgang mhp. vækst af B2B salget via markedsføring og kold kanvas salg.

            3. 3. Vækststrategi og bedre bundlinje. Hvordan vækster man til en virksomhed med ex. 10 ansatte, med en presset likviditet (bl.a. på grund af et stort lager)?


               Branche: Handel

               Udviklingsstadie: Proof of Scale

               Virksomhedens CVR-reg.: Hovedstaden

               Kompetencer i panelet:

               • Abonnementsforretning
               • B2B salg og markedsføring
               • Vækststrategi / bedre bundlinje


               Virksomheden

               At gøre livet bedre og nemmere for børn og voksne med 3 hastigt voksende diagnoser. Niche webshop der kun har de bedste produkter særligt til målgruppen samt andre der ønsker at forebygge. Virksomheden har startet egenproduktion af produkter der ikke kan købes andre steder.


               Produkt/ydelse

               Frihed til at leve det liv man gerne vil på trods af diagnoserne. Færre symptomer. Bedre indeklima. Bedre søvn.


               Forretningsmodel

               Virksomheden ønsker at eskalere virksomheden igennem b2b salg og abonnementsforretning


               Kunder

               Btc med én af de 3 diagnoser virksomheden fokuserer på.

               BtB kunder der ønsker bedre indeklima, bæredygtige og kemifrie produkter – hoteller, kommuner/hjemmeplejen, frisører, klinikker, værksteder mfl.


               Markedet

               Markedet består af ca. 1/4 af den danske befolkning, som har én af de 3 diagnoser. Desuden omfatter markedet dem der ønsker at forebygge og/eller udvalgte kemifrie produkter.


               Konkurrenter

               Ingen direkte konkurrenter af betydning.


               Vækstpotentiale/mål/ambition

               Målgruppen er i stor stigning og ambitionen er at blive Danmarks førende ekspert og leverandør af sundhedsprodukter og sundhedsydelser indenfor de pågældende diagnoser. At bygge en abonnementsforretning på den eksisterende virksomhed, vil i høj grad være med til at positionere virksomheden som dét absolutte sted man går hen med diagnoserne.

               Potentialet er stort ved b2b kunder da man i højere grad har fokus på bæredygtighed, sundhed og klima.


               Ledelse og team

               Ledelsen består af 1 ejer og stifter. Teamet består af en praktikant, studentermedhjælper, en freelance bogholder, en freelance grafiker. Et webhotel og bureauer der håndterer online marketing.


               Økonomi/finansiering

               Omsætning: 1 mio. om måneden på btc. Forventer omsætning på 10 mio. i 2024/btc. Forventer sorte tal på bunden, men har generelt svært ved at lave et ordentligt overskud på b2c alene, derfor iværksættes yderligere b2b salg og abonnementsforretning.


               Status

               Virksomheden har på kort tid opnået en stærk position og høj troværdighed som ekspert på området. Virksomheden er godt etableret på b2c markedet og har en strategi for vækst og udvikling. B2b og abonnementsforretning har uløste potentialer og er virksomhedens primære bevæggrunde for et ønske om sparring.

               CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
               Powered by Wild Apricot Membership Software