This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i København: Software til effektiv analyse af data og automatiseret rapportproduktion i PowerPoint. Øger oprettelseshastigheden og reducerer menneskelige fejl. Brugere i mere end 30 lande

  • 05 Nov 2024
  • 10:00 - 12:00
  • Erhvervshus Hovedstaden, kl 10:00 til 12:00 pa Fruebjergvej 3, 2100 København
  • 17

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 28. oktober 2024
  • Tilmeldingsfrist: 28. oktober 2024

Register



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomheden (lanceret i 2013) automatiserer komplekse arbejdsgange fra survey-data til PowerPoint præsentationer. Brugergruppen er konsulenter/specialister i analyse- og konsulentvirksomheder.

Spin-off 2024: Sheet2Slide. Et toolkit til visualisering af Excel-data in PowerPoint rapporter. Målgruppen er virksomheder/organisationer, der rapporterer data i PowerPoint.

Sheet2Slide er ligesom think-cell og Empower et toolkit til PowerPoint, der adresserer begrænsninger i PowerPoint ift. visualisering og præsentation af Excel-data.

På Springboard ønsker virksomheden at fokus og sparring koncentrerer sig om markedsføring og salg af Sheet2Slide.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere med kompetencer/erfaring til at give sparring på følgende temaer, udfordringer eller spørgsmål:

    1. Hvordan bør vores organisation se ud, hvis vi skal ud at lave en masse salg og markedsføring for at få en stor volumen kunder ind til vores spin-off Sheet2Slide?
    2. Hvem er de 10% af markedet (segmenter, vertikaler, brancher, sektorer) som er vores mest oplagte kunder? Ideal Customer Profile. Hvem er de? Dvs. dem som virksomhedens kommunikation, PR, marketing skal henvende sig til. De som forstår vores value proposition.

    3. Hvordan kommer vi til at kommunikere til ovenstående målgruppe? Hvordan skal vores Go-to-market plan se ud?


    4. Branche: Software/SaaS

          Udviklingsstadie: Proof of Business

          Virksomhedens CVR-reg.: Hovedstaden

          Kompetencer i panelet:

          • Go-to-market plan
          • Organisationsudvikling
          • Valg af målgruppe


          Virksomheden

          Virksomheden har over en årrække udviklet software, med fokus på at effektivisere rapportering af survey-data i PowerPoint. Udviklingen af funktioner og features er sket i et tæt samarbejde med kunder. Mange af de udviklede funktioner og features er relevante ikke blot i forhold til rapportering af survey data, men er nyttige i forhold til præsentation af alle former for business data i PowerPoint, hvilket har dannet grundlag for et spin-off toolkit – Sheet2Slide.


          Markedet/kunder

          Konsulentbranchen, finanssektoren og mange øvrige professionelle brugere har et behov for at visualisere data i PowerPoint præsentationer.

          PowerPoint har en række begrænsninger i visualisering af data. Heraf er opstået et marked for add-ins til PowerPoint (productivity boosters) der adresserer disse begrænsninger. Fx: think-cell og Empower med hhv. 1 mio. og 3 mio. brugere.


          Produkt/ydelse

          Sheet2Slide er ligesom think-cell og Empower et toolkit til PowerPoint, der adresserer begrænsninger i PowerPoint når det gælder visualisering og præsentation af Excel-data.

          Hvor think-cell og Empower især har fokus på at tilføje en række avancerede graf-funktioner til PowerPoint, så har Sheet2Slide fokus på at tilføje fx avancerede tabel-funktioner og interaktive dashboard funktionalitet til PowerPoint.


          Forretningsmodel

          Licenser solgt på abonnements-basis.


          Ledelse og team

          FB, software ingeniør og ansvarlig for teknisk udvikling af virksomhedens applikationer.

          TL, cand.merc og ansvarlig for salg og markedsføring.

          Founders har årtiers erfaring med markedsundersøgelser og en dyb forståelse af de daglige udfordringer, som forskere står over for, hvilket giver dem mulighed for at tage en rådgivende, problemløsende tilgang til hvert projekt.


          Økonomi

          Omsætning: 2023: 2.445 - 2022: 2.084 - 2021: 1.538 (1.000 kr.)

          CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
          Powered by Wild Apricot Membership Software